ככל שהזמן עובר

ככל שהזמן עובר

והימים חולפים אני מגלה עד כמה אני עדיין לא מוכנה למשא... אני מבינה שאתגר הזה שנקרא 'נישואים' גדול עליי..

יש

בזה משו, אבל אני חוששת שכל הזמן אהיה עסוקה בלהחזיק את הראש מעל למים ולא יהיה לי פנאי להנות מהשחייה.. אז אולי בכלל יש משו טוב בלהשאר על החוף....?

ח הרגת אותי מצחוק ח ח

עזבי אם תישארי יותר מדי זמן בחוף יהיה קשה אח"כ להכנס למים... הן בגלל הדעות שמתקשות עם הזמן והן בגלל שההצעות פוחתות..

שםאנילא

New member
מי שנשאר בחוף יותר מדי ונהנה לבינתיים העור של

שלו מתחיל להתקלף כי קרם הגנה לא מחזיק הרבה זמן הבנת? ככל שתחכי יותר לא תרצי להתחתן... זה הבעיייה של כולנו

00bar00

New member
אף אחד

לא באמת מוכן לזה.‏ אי אפשר להיות.‏ בשביל להיות צריך לדעת במה זה כרוך ובתור רווקה את לעולם לא תדעי..‏ כשזה יגיע את תהיי כ‏"כ מוכנה ותסתדרי מצויין!‏

זירו0

New member
אהממ...

תמיד צריך סיעתא דשמיא לזה... דווקא זה נראה לפעמים שככל שמתבגרים זה נעשה קשה יותר ודווקא כשיותר צעירים חושבים לעומק פחות זה יותר קל...

זה בדיוק הענין

שאת לא צריכה להתכונן לנישואים יותר מדי. אלא למצוא מישהו שיהיה לך כיף איתו. זה הכל. השאר כבר יסתדר.

זה

נשמע פשוט.. רק שגם כשמצאתי מישו שכיף לי איתו, זה אף פעם לא ככה 24/7 תמיד יש על מה לעבוד.. הכיף הזה לא פשוט קורה, אלא תמיד צריך להשקיע כדי שימשך. וזלא קל...

singout19

New member
תסתכלי על הצד החיובי.

שאומר שאף פעם לא היית מוכנה לאתגר הזה יותר מהיום :)

יש פתגם

שאומר: "אני לא מבקש משא קל אלא כתפיים רחבות יותר"... זה משא שעם נכונות ומוטיבציה כל אחד/ת יכול לעבור אותו...!!

למעלה