ככה....

ר י י ן

New member
ככה....

יש לי שיער זה מלא אבל עשיתי החלקה וככה זה ירד הנפח... שיער שטני.... ואינ רוב הזמן הולכת עם פוני הצידה נאי יודעת שזה דיי אאוט אבל ככה אני נראית הכי טוב לפי המון אנשים... עכשיו נאי חייבת שינוי בשיער וחשבתי לעשות כזה גזירה לא ישרה מטורפת כזאת לא שימטרית ועכשיו חשבתי גם לצבוע את הקצוות אבל לא בבלונדיני כי זה סתם פרחי ואני שטנית גם ככה אז חשבתי כחול סיני או אדום או סגול או שחור מה אתם חושבים?

המלצה חמה!

הייתי בערך כמוך ורציתי לגוון... לעשות שינוי דרסטי. בשביל שינוי דרסטי, צריך הרבה אומץ. הלכתי לגזוז, בקסטרו ת"א, מספרה שאני לא מפסיקה לשבח ולהלל (לא יקרים, 170 שקל לתספורת. יצירתיים וממש לא פלצניים) התיישבתי ואמרתי לספר שיתפרע. אפשרתי לו לעשות הכל. (פרט לצבעים) התוצאה יצאה מדהימה לדעתי וכל השאר התלהבו, עד היום כל הזמן שואלים איפה הסתפרתי... הבחור (ניסים) דילל לי את השיער (למעלה השיער ממש קצר) ועשה לי קצוות ודירוגים באורך שונה, לא אחיד ולא סימטרי, עם כמה שוונצים של פוני הצידה... מאוד מיוחד. (צירפתי תמונה של הפרונט, האחורה לא הצטלם טוב, אבל הוא בעצם השוס של התספורת- צד אחד ארוך וצד שני די קצר, זה נראה כמו חץ הצידה) ***בתמונה אני בלי פן, יש לציין שעם פן זה נראה יותר טוב :) ***המספר של גזוז- 6204697 \ 5519051

אדוו

New member
בלי צבעים לדעתי

מסכימה עם חסה .. תני לו לעשות מה שיתאים לך

בקשר לצבעים

אם יש לך שיער בצבע שטני תצבעי את הקצוות בגוון כהה.. זה יכול להיות סיכון כי לא לכל אחד זה יתאים אבל מה שתבחרי

למעלה