ככה:

נראה לי שהוא יצא אבל אני לא בטוח

מה שכן הם הוציאו סינגל אז אם הוא לא יצא הוא בדרך לצאת

ממ הוא יצא....

ככה חברה שלי אמרה לי לפחות... אוייש הם הוציאו שיר כזה בן זונה.... אבל אין-נראה לי האלבום הקודם שלהם יהיה יותר טוב-האלבום הכי מעולה שקיים.... ממ מקוה שעזרתי-מקסימום שאל באיזה חנות דיסקים קרובה... ביי בייזי .. בוקר טופ(=

חייל!

אני דורש שתגיד לי מתי ההופעה!! בבקשה...

תראה אם אני לא טועה שמעתי בגלגלצ

וגם בעיתון שההופעה ב30.4 אבל רגע אני יכולה לברר ואני אכתוב פה.. ואני לא חייל! אם כבר חיילת אבל גם לא... חחח אני בת קוראים יל רעות

תסתכלו בעיתונים, זה כתוב

צהוב על גבי אדום
אני כותבת פה את הפרטים: האנגר 11, ת"א, 15.4.04 האלבום יוצא ב30.4 טלפונים להזמנת כרטיסים: 06- 6045000 או 03- 6838343 *מספר כרטיסים מוגבל*, *מחיר מוזל במכירה מוקדמת* זהו? הכל ברור? :)

תיקון חשוב מאוד!!!!

ההופעה ביום חמישי הקרוב 15.04.2004 בהאנגר בנמל ת"א כדי שלא תגיעו לסוף החודש ותגלו שאין הופעה כי היא כבר הייתה...

נו מה אמרתי?????

אמרתי שההופעה היא ביום חמישי בהאנגר ולגבי הדיסק עצמו אמרתי שםא אני לא טעוה הוא יוצא בסוף החודשש

אחוקי

New member
אז ככה:

יש הופעה ב-15/4 והדיסק כולו....יוצא ב-30/4 מובן?!?!? ועוד משהו חברה אני הייתי באותו מקום ובזמן שהם צילמו את הקליפ של השיר ידיעה וכו'.. ואפילו יש לי חתימות שלהם!!! חחח:) הם צילמו את זה ליד הישוב שלי ואח של חבר שלי חבר שלהם אז הוא אמר לנו ובאנו ונכון זה שכל הפנים שלו מכוסות בלבן כיאלו כל הגוף אז זה האח של החבר שלי כי אחד מהם אני חושב עידו לא יכל להגיע אז הוא היה במקומו.!!

הבנת הנקרא מאמי...

רשמתי שהדיסק יוצא בסוף החודש : ה-דיסק!!! ושההופעה ביום חממישי: ה-הופעה! ביום חמישי יענו השבוע אז בלע בלע עם קטנוניות או בלי רשמתי שההופעה ב15

אחוקי

New member
לא באתי בקטנוניות פשוט

פשוט הסברתי את זה בברירות והבנה אין לי שום דבר נגדך!! קיצר רציתי לשאול שאלה כמה עולה כרטיס!?!?

למעלה