ככה:

Thestral

New member
ככה:../images/Emo108.gif../images/Emo176.gif

בעוד 15 שנה. עדי תהיה מורן אטיאס החדשה ותנחה את קדם הארוויזון של לבנון ותנסה להבחר בעצמה. מיכל תהיה עיתונאית כותבת טור אוכל וביקורת מסעדות ותיקח אותי לטעימות חינם^-^ נטע תהיה בכלא אחרי שהיא תעקוב אחרי גלעד שגב עד שהוא יגש נגדה תלונה. עדי תבוא לבקר הרבה
מאיה תהיה בעלת מכון קעקועים/פירסינג ותהיה נשואה לגלעד שגב, אחרי שנטע תשתחרר מהכלא היא תכנס שוב אחרי נסיון לחטיפה ורצח... של מאיה... הילה תגור עם שניש ושתיהן יעבדו על מציאת תרופה טבעית ואמינה לבלונדיניות, הילה תתמנה לראשת הממשלה השניה של ישראל ותוביל את ישראל למלחמה נגד ארה"ב כדי ללכוד את ריקמן ולהביא אותו לארץ, שניש תהיה העוזרת הרשמית של מי שמשחק את בריאן קיני[
] ותשכב איתו ממש הרבה
[אני עדין לא אדבר עם שניש כי היא מבריזנית ארורה><] לודה תפתח מכון לחקר הפלאפל במרוקו ותעשה הרבה עסודות צדקה לג'ירפות. ובאשר לעצמי, אחרי שאשתלט על ניהול 605 אהיה חברה לתא של נטע לאחר נסיון כושל להשתלט על העולם בעזרת אבטיחים. כל השאר ישארו פה ויצחקו על היום על אמה ווטסון

חחחחח../images/Emo6.gif../images/Emo15.gif

מה הסיפור שלך
משעמם לך טוטאלית אני מבינה... חסר לך בי"ס נואשות
אהבתי את הסיפור על נטע

Thestral

New member
בניגוד לאנשים אחרים../images/Emo108.gif../images/Emo176.gif

אני מנסה להחיות את הפורום הזה *מרים אצבע משולשת*

t h u m p e r

New member
ענקי! ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

אודי, גרמת לי להכחיל למוות
אתה צריך לעשות את זה לעיתים קרובות
שיהיה לכולכם יומטוב!

Thestral

New member
אל תעלבי,../images/Emo108.gif../images/Emo176.gif

אבל אין לי מושג ה השם שלך, אתם צריכים לקחת תמונה מהמפגש השני ולסמן לי מי זה מי כי ממש לא זכרתי הרבה. מצטער;_;

מלאכית16

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo110.gif../images/Emo186.gif

אלן ריקמן גר באנגליה

חחח...חמוד../images/Emo70.gif../images/Emo54.gif../images/Emo115.gif

אבל מה לי ולגלעד שגב? אני אפילו לא אוהבת את השירים שלו, נטע יכולה לשמור אותו לעצמה אם בא לה.

Thestral

New member
עכשיו היא באמת תנסה../images/Emo108.gif../images/Emo176.gif

להרוג אותך

שניש

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif ../images/Emo89.gif../images/Emo56.gif

אכן,עתיד מזהיר. למה מבריזנית
תראה,אני כותבת כל יום (כמעט
)

usa girl678

New member
אודי יהיה מת

ורק בגלל זה אני אהיה בכלא!
אני בארה"ב!!!!!!!!!!!!!!!!!!

נטא../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo13.gif../images/Emo99.gif../images/Emo15.gif

איך הייתה הטיסה וכו'

usa girl678

New member
הנה מישהו עוד זוכר אותי...

אממ הטיסה הייתה קשה מאוד.. 11 שעות טיסה לא הולכת ברגל.. אבל היה מאוד כיף לנחות.. רק פחדתי שלא יגרשו אותי
אמממ כיף נורא כאן.. ניורק מדהימה ויש כאן הרבה הרבה אוכל טעים

t h u m p e r

New member
../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo99.gif

נטא!!!!!!!!!!!!11 את כותבת מארה"ב אלינו. לפורום הנואש שלנו! *התרגשות* עד כדי כך את מתגעגעת אלינו, הא?
תעשי הרבה כיף, ותאכלי אוכל טעים בשביל כולנו
מחכה כבר שתחזרי לארץ ותביאי מתנות (אממממ.. תספרי חוייות :p)

usa girl678

New member
כע..../images/Emo3.gif

אני מתגעגעת.. לכולם ! הא רגע חוץ מאודי אממ אני אוכלת אוכל טעים (דונאט דנקן טעיייייייים!!!!) אני חווה חוויות.. קונה הרבה.. אני מבטיחה להסתכל פה
אוהבת נטא\נטע

usa girl678

New member
בטח!!!

ענבלית , לא ראיתי אותך כול כך הרבה זמן!!! חסר לך שאת לא באה לקרית ביאלק אחרי שאתן חוזרת משוויץ!!!
לאב יו !!

למעלה