ככה רבים?!?!?

ברור שרבים

בזוגיות יש שני אנשים, משמע לפחות שתי דעות.
לפעמים האחד מוותר ולפעמים השני. לפעמים שני הצדדים עצבניים, עייפים וחסרי כוחות או שהעיניין חשוב לשני הצדדים ואז רבים.
השאלה איך, כמה מהר משלימים, וכמובן גם תדירות המריבות.

עוד דבר, אנחנו נפגעים מהאנשים הכי קרובים לנו, בגלל שאכפת לנו מהם, ולכן יוצא שגם רבים איתם.

בזוגיות טובה לא עושים "טיפולי שתיקה".

בזוגיות טובה לא מאיימים בפרידה אם לא מתכוונים לכך.

Aski7

New member
תיקון קטן

עיקר הפגיעה מאנשים קרובים היא לא כי אכפת לנו מהם שזה קשור אבל בדרך מאוד עקיפה.
עיקר הפגיעה היא כי הציפיות שלנו מהם גבוהות מדי או גבוהות ממה שהם יכולים לספק ברגעים האלה.

אייבורי

New member
תראי

אישה חכמה הייתה מבינה שלחיות עם התהפך, זה סיוט

אבל את אישה מתוכללת מטרה, חתונה עומדת על הפרק
ואחרי שהשקעת שנתיים בפרוייקט, אין סיכוי באמת שתעזבי

אז נאחל לך חתונה במהרה בימנו אמן

yoyo11112

New member
היי.. אתה טועה ...

גם אם השקעתי שנתיים ב"פרוייקט", אם אגיע למסקנה שאין פה עתיד, אני כן אעזוב. אין לי ילדים ואין לי מחויבויות, חוץ מלמערכת היחסים הזו אבל בוא נסכים שאאפשר שלפעמים עדיף להיות לבד? וחתונה זה לא הכל בחיים. זה אמנם משהו שאני מאד רוצה אבל מה הטעם בחתונה אם עוד שנתיים , שלוש יכול להיות שאתגרש?

Ricca

New member
אז כדאי שתפרדו.

הוא נשמע כמו פוץ רציני, ואת נשמעת מתוקה שמגיע לה יותר.

היה לי בחור כמו שלך. שלוש שנים זרקתי עליו. בסוף נפרדנו.
היום הוא עדיין אפס, אני כבר מזמן מאושרת עם מישהו אחר

מכירה את זה מקרוב

מצטערת על הקיצוניות אבל לי זה נשמע כמו אלימות (מילולית ונפשית).
לא לדבר עם מישהו ימים ושבועות, זו אלימות נפשית בעיני.
אולי ההגדרה קיצונית, אבל חייתי במערכת יחסים כזו, כולל חתונה וילדה והיא נגמרה בסוף. והמצב לא השתפר אחרי הלידה.

תניחי שמה שאת מקבלת היום, את תקבלי בדיוק (אם לא גרוע יותר בהמשך).
ותחליטי אם שווה לך לחיות חיים כאלו תמורת הטוב שאני מניחה שבכל זאת יש בבן זוגך.

sharpantie

New member
ורדה יתה קוראת לזה

פאסיב אגרסיב. זה ממש לא לעניין ממש אלימות נפשית. אם זה ימשיך ככה
תסיקי את המסקנות!!!

אייבורי

New member
זה פצצת אטום

למה להסתפק במועט כמו אלימות

שתיקה של שבוע זה מינימום שואה או נשק השמדה המוני.

איציק911

New member
את מזמינה את הזילזול הזה

את אשמה אם היה לו מישהי חזקה שעומדת על דעתה ולא מפוחדת כמוך הוא לא היה מתנהג ככה.

לפי הסיפור שלך גם עושה רושם שאין לו סבלנות אליך הוא לא אוהב אותך ובעיקר מזלזל בך.

לא נראה לי שאת צריכה להישאר איתו ולהיות שק האגרופים שלו

chenby

New member
לא, ככה לא רבים

נכון אנחנו הנשים אוהבות תמיד להיות צודקות, וקשה לנו לבוא ולהודות כשאנחנו טועות, אבל זה לא נשמע כמו המקרה..
אם את לא יכולה להגיד משפט מבלי שהוא יעוף עלייך, זה לא ריב, זה שליטה וביטול.
הוא נשמע לי טיפוס עצבני ושכל דבר יכול להדליק אותו.
לא ציינת מילה על אהבה - ציינת לגבי האקס שטס לחו"ל אבל לא לגבי זה.
וכן, חתונה זה לגיטימי, בטח בבית של ההורים חתונה קטנה וזולה.. לקבל את המשפט - מה נסגר אתך על זה.. נשמע לי לא טיפוס שהייתי ממהרת להתחתן איתו. בטח לא לקנות איתו בית.
אבל את מכירה את כל הרבדים שלו, אנחנו מכירים רק צד אחד שסיפרת לנו. תעשי את השיקולים שלך.

dk55

New member
רק טיפול/יעוץ זוגי (כן, גם לבד!)

את במערכת יחסים חולנית, את מאפשרת לבנאדם להתנהג אלייך באלימות רגשית... כמובן שלא שמענו את הצד שלו, איך את תורמת לדינמיקה הזו...

אל תפרקי את החבילה הזו - קחי את הבעיות ופני לאדם מקצועי, תעבדי על מה שקורה לך, למה נכנסת ונשארת בתוך המערכת, איך את יכולה לפעול לשנות את מהלך העניינים... ותצאי נשכרת!

בהצלחה

גארוטה

New member
רבאק

אם זו התגובה של ההורים שלך מה הפלא שככה את מבטלת את עצמך לפניו בכל פעם שהוא מגיב כך.
רבאק, זה ממש נשמע כאילו ההורים שלך מצדדים בהתנהגות שלו ורק נותנים לך עיצה איך להתנהג כשהוא בקריז
במקום לבוא בעצמם ולארוז לך את המזוודות.

אני יגיד לך כמה דברים על אנשים שמשתמשים בברוגז בזוגיות.
אנשים שלא מסוגלים להתמודד ולכן בוחרים בברוגז כדי להתנתק והסתגר מהסביבה,
אנשים שהברוגז הוא הדרך שלהם לשלוט,
הברוגז עוזר להם לגרום לצד השני להרגיש אשם ולכן הוא גם זה שצריך התחנן ולהתרפס שיסלחו לו (ואת זה את עושה יופי)
מי שנוקט בשיטת הברוגז לעולם לא יתנצל ויחזור בו כי זה ישים אותו בעמדה חלשה ופגיעה שאת עלולה לנצל אותה בעתיד
ולכן לעולם אלה יהיו יחסי הכוחות ביניכם וזה רק יהיה יותר ויו גרוע.
מה שיש לך זו לא זוגיות בריאה זו לא זוגיות בכלל! בזוגיות את צריכה להרגיש בטוחה להתבטא מבלי לפחד שכל משפט שלך
עלול להתפרש אצל בן הזוג כביקורת עליו והברוגז שלו יביא אותך בדיוק למקום הזה שיום אחד תמצאי את עצמך מפחדת לדבר לידו.

תעשי לעצמך טובה גדולה, קומי ותלכי!

Surrealistical

New member
הוא לא דרמה קווין

הוא מנסה לשלוט בך באמצעות הריבים האלו.
הוא יודע שקשה לך כשאתם רבים אז הוא מנסה לגרום לך לשתוק ו"להעניש" אותך על ידי ריבים. הוא בן אדם שתלטן, שניהיה לו טוב לדעת למישהי מרגישה רע מזה שהוא לא מתייחס אליה. לפי האטימות שלו בכל העניין והעובדה שהוא בכלל לא מנסה לפתור את הבעיה אני חושבת שהמצב רק יחמיר עם השנים.

תחתכי מהר.

זה רק מחריף אצל טיפוסים כאלה. וגם אצלך זה יחריף, כרגע את עוד יכולה לצאת מזה, בהמשך לא תוכלי.

למעלה