ככה פותחים שבוע!

ככה פותחים שבוע!

אתמול בערב הלכתי לרקוד. כבר חודשיים וחצי לא הייתי במסיבת טראנס, מאז שויתרתי על מסיבות בשישי כדי לא להפסיד את ריצת השבת, נשארו רק מסיבות של מוצ"ש, "אפטר פארטי" והיו המון שבתות עסוקות... אז אתמול חזרתי, הפעם במועדון סגור ולא בטבע המועדף עליי. הגעתי לבד כהרגלי (בן הזוג לא מתחבר לזה), פגשתי המון חברי-מסיבות שתהו לאן נעלמתי ומייד התחלתי לרקוד. לא ידעתי כמה התגעגעתי וכמה זה היה חסר לי... פשוט לא יכולתי לעצור. שניים מחבריי הרצים הופיעו, השתכנעו לנסות. גם הם נהנו. אחרי 3 שעות הרגשתי שהעיניים שלי נעצמות, בכל זאת היה יום ארוך ובראשון בבוקר יש ריצת שחרור, השכמה ב-5:15... חתכתי הביתה, הספקתי לישון קצת פחות מ-4 שעות והתארגנתי לריצת הבוקר כשברקע נשמעים רעמים זועמים... תוך 20 דקות קיבלתי 3 הודעות sms מ-3 רצים שמבטלים השתתפותם. נותרו עוד שניים מלבדי, אמרתי לעצמי שאצא גם לבד אם צריך. האמיצים הגיעו, אחד מהם גם הוא היה במסיבה... יצאנו מוכנים לכל מזג אויר, ומישהו למעלה החליט שהוא ממש אוהב אותנו. השמים קדרו אבל במשך כל הריצה לא טפטפה עלינו טיפה אחת! כשהגענו לשביל הסובב את האוניברסיטה וצופה אל העמק פלטנו יחד: "ואווווו"- כדור ורוד זוהר מדהים עלה מעבר להרים ברקע השמים האפורים, זכינו בזריחה השמורה רק לאמיצים וחרוצים
המשכנו בדרכנו בעליות וירידות בשויצריה הקטנה, צופים מכל כיוון על הים והיערות, וכך השלמנו 10 ק"מ של שחרור לגוף ולנפש... עכשיו שום דבר כבר לא יקלקל את חגיגות תחילת השבוע... והמבריזים? הם כבר באו על עונשם, ימשיכו לאכול את הלב במשך כל היום על הריצה שהפסידו

מור שלז

New member
איזה יופי של התחלה לשבוע

נשמע נפלא! אני רק לא מבינה איך את מצליחה לעשות את כל מה שאת עושה עם 4 שעות שינה???
גם אני זכיתי להתחלה נפלאה של השבוע: סוף סוף אני מתחילה לחזור לריצות ארוכות. מאז החופשה שלי באוגוסט לא רצתי ריצות של יותר מ-12-13 ק"מ, וזה חסר לי כל כך. היום בבוקר זכיתי ל-15 ק"מ פלוס קצת של אושר צרוף
אני והשקט, הטבע, הים, הזריחה. היה אויר קריר, נקי ונפלא, מוזיקה טובה, והרגשה נהדרת שמלוה אותי עכשיו לאורך כל היום. איזה כיף שהישראמן מתקרב, מעכשיו הריצות יילכו ויתארכו. יש למה לחכות

יעל :-)

New member
איזה תיאורים לשתיכן

איכשהו תמיד הריצות נשמעות כל כך מדהימות אצלכן... זריחות, ים, קשת.... נשמע מצוין!

WOW!

זה נשמע פנטסטי, עם פרס אישי לאמיצים והחרוצים. אגב, לאחר בירור שנערך בעניין, יש לי מידע פנימי לקרואותינו התוהות. רצה אוהבת מסיבות טראנס אבל לא עושה אסיד. היא בהיי מהטבע וללא כימיקלים (רק האנדרופינים
)

אפשר לנצל את השרשור לשרשור תוכניות לשבוע הזה?

אחרי שבועיים של מעט מאוד אימונים (מוצלחים ביותר אבל מעטים) אני מעלה על הכתב את התוכניות לשבוע הקרוב כאשר אתן העדות שלי, אולי ככה יהיה לי יותר קשה להתחמק. אני אפילו לא יודעת מה הסיבה להתחמקות, אני מאשימה את החזרה ללימודים (צריך להאשים משהו, לא?) אז ככה- יום ראשון- דאבל ספינינג + אימון משקולות בחד"כ יום שני- ריצה בפארק, אם הגשם יצליח להפחיד אותי האימון עובר לחד"כ לריצה או ספינינג יום שלישי- היום החופשי- יום ארוך בלימודים יום רביעי- אירובי מדרגה + אימון משקולות בחד"כ יום חמישי- רכיבה מאוד מוקדם בבוקר, ריצה בערב בפארק יום שישי- נסיעה לכנרת- מנוחה לקראת ההקפה יום שבת- הקפת הכנרת, או יותר נכון חצי הקפה אוף, שוב אני רוצה מלא דברים ונראה שאין מספיק זמן... מקווה שהשבוע אעמוד בכל התוכניות שיהיה לנו שבוע נפלא ומוצלח

תודה אבל כבר פישלתי בגלל ה../images/Emo182.gif../images/Emo182.gif

תכננתי לרוץ היום בפארק אבל הגשם הפחיד ולא התחשק לי לנסוע לחד"כ (עברתי דירה אז זה כבר הופך לנסיעה) אני ממש פארשית....כדאי מאוד ששאר השבוע יהיה לפי התוכנית... לפחות אתמול היה אימון מעולה- דאבל ספינינג + משקולות

איזה יופי של פתיחה וגם פרס נפלא לאמיצים - כיף

לך. וכיף שהיו גם אמיצים לרוץ איתך ולא נשארת האמיצה היחידה. ביחד תמיד יותר כיף. איך את עושה את זה עם כל כך מעט שינה? נשגב מבינתי. אבל כמו שאמר אבא הייטק לבנו כשהנ"ל שאל למה השמש זורחת במזרח ושוקעת במערב: "בן, זה עובד? אל תגע!"

הבהרה לעניין שעות שינה

חשוב מאוד לישון בלילה! אני משתדלת לצבור 7 שעות שינה בלילה, לא תמיד זה מצליח. במוצ"ש הצלחתי לישון שעה-שעה וחצי בערך אחה"צ, בכל זאת התעוררתי סביב 5 בבוקר. שנת לילה של פחות מ-4 שעות היא דבר נדיר ולא רצוי אצלי, אבל קורה אחרי מסיבות... והח"מ לא עושה סמים, לא שותה אלכוהול ולא משחקת סנוקר. דברים אחרים שמתחילים באות ס' זה בסדר, למעט ספונג'ה.

ספונג'ה לא בריאה לספורטאיות...

לעומת זאת, בריא לכולם. לנשים, גם לפני תחרות... לגברים לא

אם כבר העלית את הנושא

לפני תחרות- הנושא נבדק ונמצא נכון מאוד... זה הסתיים בגביע מקום 3 נשים כללי במירוץ טירת הכרמל ל-5 ק"מ.

כולנו צריכות ללמוד מהסיפור הזה...

אוקיי בנות, הבנתן מה עושים אם רוצים פודיום
לא חייבים ממש להגיע לפודיום אבל רצוי להשתדל... מסכימה שלא מזיק גם להיות בכושר כמו קרן...

טליטר

New member
../images/Emo6.gifאת לא אמיתית נכון ?

כל פעם שאני רוצה לכתוב מה עשיתי השבוע אני קוראת מה את עשית ולא כותבת,אני אומרת איך אפשר לכתוב את האימונים המצחיקים שלי אל מול שלך? אז כדי לנחם את עצמי החלטתי שאת דמות פיקטיבית שמור המציאה כדי לאתגר אותנו ולקחה משהי שגם יפה גם אמא גם עם קריירה גם עם אנרגיה בלתי נדלית גם רצה גם רוכבת מתחברת לקליטים וישר הולך לה בקלות בת מעולה להוריה וגם הולכת למסיבות כי היא בכלל לא צריכ לישון
אני נדהמת ונפעמת ממך כיף לקרוא את מה שאת כותבת

הגזמת בענק

אמיתית לגמרי, לא מושלמת כמו שנדמה לך, לא הכל קל, מה פתאום בת מעולה- אמא שלי מוכנה לתת לך רשימת תלונות, ליקויים וחוסרים מפה ועד שכחתי, כנ"ל גם בן הזוג המפרגן והמתלונן בו זמנית. וברור שאני צריכה לישון... מסיבות זה החריג וגם הן נדחקו לקרן זוית לטובת הספורט... אבל בכל אופן תודה, תבואי כל יום

יעל :-)

New member
../images/Emo6.gif הרגת אותי מצחוק

"דמות פיקטיבית שמור המציאה" - ענק!!
יאללה, פעם הבאה תשתפי גם את! מקסימום נגיד שאת דמות פיקטיבית שנועדה לתת לכל שאר הבנות תחושה שהן עשו משהו
סתם... אני בטוחה שאת עושה הרבה.

מור שלז

New member
מצחיקה אחת ../images/Emo6.gif

האמת, נתת לי רעיון... הלכתי להמציא כמה דמויות פיקטיביות

למעלה