ככה עושים שיווק

ככה עושים שיווק

אין מצב שכוסיות כאלה יהיו טיסות בארץ. וגם לא הפנסיונר ההוא.

אל תנסו את זה בבית

גם לא במבוא חמה. לצעירים ששואלים למה לא- האויר פה לא יציב מספיק שימו לב לעונה והתנאים מסביב בסרט, הרוח יציבה לחלוטין, ללא חיתחותים וטרמיקות.

התכוונתי :טייסות גלשנים!

שים לב לטייסת הפוטנציאלית המתלמדת שם. אגב משהו בא מחר?

חגי

New member
איי רסט מיי קייס

נו פואדו אנטנדר נאדא.... קה קיארס דסיר? יא אללה שך!

אנאלפבת ידוע

אני את שנות הלימוד שלי סיימתי, מה שיש יש וככה אני ימות, רק מיקי ואת עוד מציקים לי על זה (בגלל זה אני ממעט לכתוב). כל אחד והפקים שלו.

חגי

New member
לא "ימות" אלא "אמות"

וגם פאקים ולא פקים - שם ה- "פ" דגושה

אתה לא ימות כל כך מהר. זה פשוט

דומה למי שנאלץ לשמוע מישהו אחר שר בזיוף. צורם לנו בעין. אגב, היום שליח ערוץ 10 בדרום אמר שנהרגו "שני נשים ושתי גברים". עוד מעט גם באקדמיה ללשון העברית יתחילו רק לנבוח.

אגב, נימי, ניתן בהחלט להתגבר על בעיות האלה רק

קודם כל צריך להכיר בזה שזה חשוב. מאוד אפייני לסובלים מבעיות בכתיבה (ולא רק) שהם מכריזים: כזה אני, קבלו אותי כך. זאת כמובן הבחירה בדרך הקלה. אבל מה אני בא בדרישות לבעל משפחה מרובת ילדים העוסק ברב זמנו בענייני פרנסה... על זה אמרו חז"ל: "אל תדון את חברך עד שתגיע למקומו".

אתה חושב שאני מרוצה מעצמי?

בתור ילד מעולם לא הספקתי להעתיק הכל מהלוח החל מכיתה א. בחינות מעולם לא הצלחתי להתכונן על כל החומר, מעולם לא סיימתי לענות על מבחן עד סופו. נשלחתי וגם מרצוני לשעורים פרטיים אצל מורה מיוחדת לעבדתי על שגיעות הכתיב והתחביר של(זה עזר חלקית). אם זאת במבחניי IQ בכיתה ד' נבחרתי עם עוד ה"גאון של הכיתה" לבדיקות כדיי לעבור לבית ספר למחוננים (להפתעתי הרבה). כל הבחינות העייוניות בזמן התיכון והאוניברסיטה עברתי בזכות שיטות העתקה תעוזה וסימפטיה של המורים והמרצים אליי שהצלחתי לצבור עד רגע האמת הבחינה,(מיותר לציין שלקיתי בסיפתום לחץ בבחינות יובש בפה דופק מהיר וחוסר ריכוז טוטאלי). אני סובל מהבעייה שלי ברמה השוטפת מנסה להלחם בה במידת האפשר אבל תמיד יש לי משהו אחר לעשות מאשר לקרוא ספרים או אימוני כתיבה. יש לי הרבה פעמים מה לכתוב או להגיב בפורום גם בענייני עזרה ותשובות לאנשים אך בגלל העקבה הזאת שלי אני פשוט נמנע מה שתורם להמנעות היא ההצקות שלכם בעניין השגיאות שלי, לאמא שלי שגרה בצרפת וצחקה על שגיעות שלי במכתבים אליה (באנגלית)אמרתי אם את רוצה להמשיך לקבל מכתבים ממני היא יכולה להגיב ולתקן את שגיעותיי אבל לא בצורה צינית ומלגלגת אחרת לא אכתוב יותר, וזה עבד.

natyh

New member
שגיאות כתיב

התופעה הזו נפוצה מאד באוכלוסיה ובהחלט אינה נובעת מחוסר השכלה . נהפוך הוא קיים באוכלוסיה אחוז גבוה מאד של דיסלקטים או לקויי למידה מחוננים שסובלים מאחוז גבוה של שגיאות כתיב ממש לא סיבה לצחוק על איש. אגב מענין לענין באותו ענין דמוסתנס הנואם היוני הגדול היה מגמגם דוקא . עד כמה התופעה נפוצה ראו בחיפוש בגוגל .

Hawk17

New member
אתה לא לבד.

אמנם זה לא ניכר בכתיבה שלי, אבל גם אני סובל כל חיי מלקויות למידה שונות, על רקע קשיי התארגנות וריכוז בשיעורים. גם אני בכיתה ד', הייתי נעזר בחברות אשר כתבו לי במחברת בזמן השיעור. בהמשך השנים ,התגברתי על הבעיה במאמץ רב מאוד, ובתיכון הייתי מספיק להעתיק מהלוח, אך תמיד בקושי. האוניברסיטה גרמה לי להתייאש סופית ולהתחיל לצלם מאחרים. בדומה אליך ביסודי, זה היה כ"פיצוי" על כך שהייתי בין "הגאונים" בכיתה. אין ספק, שאתה נולדת דור אחד מוקדם מידי. אם היית נולד בדורי, היה נחסכים ממך מפחי נפש רבים והיית זכאי להקלות הניתנות ללקויי למידה באוניברסיטאות ובבגרויות.

Hawk17

New member
המשך

כיוון שאנו מודעים לכישוריך ושבערות היא ממך והלאה, אני מקווה שבכל זאת בהמשך תאזור אומץ ונראה הודעות שלך בפורום, שכן לך יש מה לתרום והרבה. בכנות. עומר.

מכיר את הבעיה כמעט על בשרי-יש פתרון

בני הגדול היה דיסלקט שאובחן ככזה רק בב"ס תיכון. הוא לא הצליח לקרוא ברצף יותר מחצי עמוד וסבל מכל הסימפטומים שאתה מתאר. היום - בגיל 34 העניין מאחריו. הוא פשוט התעקש לקרוא ספרים. בתחילה הוא אכל קש, אבל היום הוא בולע ספרים בזה אחר זה. לי קשה לתאר את החיים ללא ספר וכשאני מקבל עבודות סטודנטים אני מיד מבחין אם הנ"ל קורא או לא קורא ספרים. לדעתי, מי שלא קורא ספרים, סובל בכל זאת מסוג מסויים של בערות ומפסיד השקעה גדולה במוחו שלו, ברוחב האופק שהוא מסוגל לראות, ברמת ההתבטאות שלו (ובמקומות רבים אדם נשפט על זה לשבט או לחסד ולא פעם הוא גם משוייך לרמה סוציואקונומית ולסוג של תרבות שבעצם אינם שלו). ובככל, יש לנו שפת אם אחת. למה לא לשלוט בה שליטה טובה? זהו הרי כלי המשמש אותנו לאורך כל חיינו.למה שהכלי הזה לא יהיה כלי משוכלל? נכון שיש כאלה שזה בא להם טבעי ולאחרים זה ממש קשה. אבל צויין כבר בתנך: "החיים והמוות ביד הלשון" ובהחלט כולנו נתקלים במצבים בהם עלינו לתאר בכתב או בע"פ איזה רעיון חשוב. בקיצור - שדרגו את עצמכם, קיראו ספרים היו בני אדם יותר משוכללים. יש כאלה שקשה להם להסביר אפילו את הדרך לביתם שלהם !!! ואם מישהו מרגיש שליגלגתי עליו - סליחה, אותך נימי, תמיד הערכתי וחיבבתי ואתה יודע את זה.

למעלה