ככה סתם...

ככה סתם...../images/Emo81.gif

ככה סתם באמצע החיים שלושה אנשים משחקים עוד רגשות מתחלפים באוויר עוד כוכב בשמים מאיר ככה סתם מדברים בלי מילים מתחלקים אנשים אוהבים עוד מבט לפני שנגמר עוד סיפור שכבר סופר אני ואתה אתה והיא בים גדול של אמוציות סביב....מסביב בתוך העולם שלוקה בחסר כולם כבר פה רק אתה מסתתר.. סוף הסיפור אך רק התחלה התחיל באות מסתיים במילה זמן הוא זמן אך יש לי הרבה בין עבר ועתיד אני מחכה מחכה אני ואתה אתה והיא בים גדול של אמוציות סביב...מסביב בתוך העולם שלוקה בחסר כולם כבר פה.. רק אתה מסתתר בים גדול של אמוציות סביב .....מסביב.. כולם כבר פה... רק אתה.......... תודה

רגשות!!

ואני בהלם!!! סיפרתי פה על הבחור שהכרתי ושחשבתי שזאת אהבה ממבט ראשון וכו´. לאחר מכן סיפרתי שאמרתי לו שזה לא ילך. שבועיים לא דיברנו. אני מחקתי את המספר שלו מהסלולרי שלי. בקיצור, עכשיו עניתי לשיחה לא מזוהה כי הייתי אמורה לקבל טלפון מחבר. (בדרך כלל אני לא עונה לשיחות לא מזוהות) זה היה הוא. ממש הופתעתי. טוב, דיברנו. הוא אמר שהוא לא רוצה לוותר על משהו כזה וכו´. הפעם הוא נשמע רגוע יותר. בפעם שעברה שאמרתי לו "לא" הוא ממש התקפל, כעס ונפגע. אמרתי לו את האמת, שאני לא יודעת אם אני בנויה להיות עם אותו האדם, ושקשה לי להיות באינטימיות רגשית עם אדם אחד בלבד. הוא אמר שהוא יתן לי חופש כמה שארצה וכו´..... אמרתי לו שאני לא רוצה להיות איתו שבוע ואחר כך להגיד לו - תשמע זה לא זה, ולפגוע בו, וזו הסיבה שאמרתי לו לא. הוא אמר שאין הבטחות בחיים (צודק), ושהוא לוקח בחשבון הכל. סבבה, הוא לוקח בחשבון?? אני מוכנה לנסות להיות איתו. אני לא אשקר לעצמי. כמו שאני מכירה את עצמי, אחרי כמה ימים (2-3) יש סיכוי סביר שימאס לי. מצד שני, יש הפתעות בחיים. בכל אופן, מחר אני אמורה לפגוש אותו. נראה מה יהיה. אני באמת לא אמורה להיות אחראית על זה שאחרים יפגעו ממני בייחוד אם אני מבהירה מראש שאני לא יודעת אם אני בנויה לזה וכו´. הוא רצה להיפגש איתי כבר עכשיו, אבל לא יכולתי. החיים לא צפויים. לא חשבתי שהוא יטלפן שוב, כי בשיחה האחרונה האגו שלו נפגע מאד.

מלא זמן כבר לא הייתי בקשר רציני

זה מפחיד אותי בצורה שלא תאמן בכלל!!!! מה פתאום הוא טילפן? מה זה הנחישות שלו? למה עניתי לטלפון? מה הוא מוצא בי? למה הוא כל כך רציני לגבי? מה יש בי? מאיפה הוא נחת?

ולמה אני כל כך מתרגשת ממנו

ומצד שני......בפנים בפנים...אני מרגישה שזאת התרגשות זמנית של התחלה.

ואולי בכלל פעלתי לא נכון

ולמרות שידעתי שהוא רגיש מאד, נסחפתי עם ההתלהבות שלו.... time will tell להתראות.

../images/Emo81.gif

יוווו כמה פחד ודרמה משיחת טלפון אחת... אוויר אוויר... לא לשכוח לנשום... שבוע טוב תודה

דרמה משעשעת, הא?

אתה צודק. אני צריכה אוויר ולהירגע קצת. הדרמה מבוססת על מה שהיה בינינו לפני השיחה הזאת. בכל אופן, אני לוקחת את העצה שלך. אני צריכה עכשיו להירגע, לנשום אוויר, ולהיכנס לשלווה
מה לעשות שאני בן אדם מאד מתלהב

אפשר...../images/Emo81.gif

אפשר להתקשר אליך?? היי את...קומי קומי!! מה התעלפת פתאום?? קומי עורי והביטי פנימה..כמה יפה את... מחייך

תודה!!!! ../images/Emo9.gif

נחלשתי מכל הדרמה הזאת, ואני הולכת לאכול עכשיו. לאחר מכן אני הולכת לעשות עבודה פנימית בנושא.

wisdom16

New member
טוב....

תזכרי!!! אל תתחילי להריץ תסריטים של מה שהולך לקרות!!! זה בזבוז אנרגיה. נסי לחוש עם הלב...תחיי את הרגע, אל תדאגי... ועכשיו תקשיבי טוב. ברור שהוא מיוחד יותר מכל אלו שפגשת מעודך...הוא מקסים, רגיש, בלה בלה... ונראה לי שיש פה משהו!!! ההצעה שלי היא ללכת על זה
יפעת

אורלי_ל

New member
מגניב Whatever Whenever

מה כבר יש לך להפסיד? נשמע אחלה. שמעתי שמבחינה פיזית - פחד והתרגשות מרגישים אותו דבר. אז לכי יד ביד עם הפחד
את האמת: ממה את מפחדת?

time to fly

New member
חמודה, איזה כיף שבאת לפה שוב והמשך

הסיפור באמתחתך
אני שמח כלכךךךךךךךךךךךךך בשבילך דבר אחד לי בשבילך אנחנו כן אחראים על אחרים אסור להתחמק מהאחריות שלנו בדיאלוגים איננו אחראים לבעיות של אחרים שלא נובעות מפעולותינו אך אנו כן אחראים על מעשינו ועל טוהר המילה שלנו ואנו כן אחראים על פעולות שאנו יודעים בבירור שיפגעו באחרים מעבר לזה, כשכל פעולה נעשית ממקום נקי וטהור, אין לנו יותר מדי מה לעשות! הבגרות מנחה אותנו לעבר הבנות הקשורות בתוצאות מעשינו. ואם נעשה משהו כאשר במודע, כבוגרים, שקוף לנו שנפגע, אז טענת "אנו לא אחראים לרגשותיהם של אחרים" תחלש מאוד כאן. זה מה שהיה לי לומר
וסליחה, עוד משהו
ה-מ-ו-ן א-ה-ב-ה
שלומי

תודה מתוק ../images/Emo13.gif

תשמע, הבהרתי לו בבירור את כל האמת לגבי, ואת תחושותי, ואת זה שאין לי מושג אם אני מוכנה לקשר רציני. הכל אמרתי לו. לגבי השאר אני לא יכולה לקחת אחריות. הוא יכול לבחור מה הוא רוצה.. בכל אופן, לא נפגשתי איתו אתמול בגלל שהייתי ממש עסוקה הוא הגיב באופן מלחיץ.. זה לא "זה" מבחינתי זה לא מה שאני צריכה עכשיו בחיי אבל אני שמחה שנתנתי לזה צ´אנס מחשבתי נוסף.... אני לא מוכנה כרגע לקשר רומנטי רציני בחיי כרגע. לא בנויה כרגע לשמוע שאלות של "איפה היית?", מה עשית?", "אז מתי תבואי אלי?" וכו´ וכו´ וכו´... בנוסף להכל הוא מאד רגיש וצריך מישהי שתשקיע בו את האנרגיות. אני לא האדם הנכון לכך. אני שלמה עם ההחלטה שלי. תודה על כל התשובות של כולכם!!!

למעלה