ShadowFlash
New member
ככה מתחילים עידן....
טוב אז העבירו אותי לבטל פילד והיה שם מישהו סוסון...
הוא רצה ליהיות מלך אמרנו לו שהוא לא מספיק נאמן עדיין לנירבנה (הממלכה) ועוד כל מני בול שיטים
עכשיו הוא אמר שהוא מנוסה והכל וכרגיל לא האמנתי לא.... הוא אמר כזה דבר.... (באי סי קיו) אני הולך לצאת הפוטקטשיון עם 800 אייקרז ו5000 חיילי הגנה משופרים..... כמאט התערבתי איתו ולבסוף המנייאק הצליח
הוא כרגע מקום ראשון בבטל פילד (Nirvana Bleach) עכשיו הוא הסביר לי איך הוא עשה את זה.....
ואני יעביר כאן את הידע... אל תשכחו שזו טקטיקה שלו ולכל אחד מתאימה טקטיקה אחרת..... הוא דוורף כך שיש לו -40 לזמן בנייה ו +70 לשיעורי הילודה (אני חושב) הוא גם לקח סייג´ כך שהיה לו עוד -20% לזמן בנייה כך שזה ביחד בערך -56% לזמן בנייה. עכשיו הוא בנה איזה 50 מכרות זהב +10% לבתי חולים בהאצה!!! כך שהיה לו (+150% לשיעורי הילודה!!!!!!!) הבניינים נבנו תוך 6 שעות... מכאן הוא המשיך בדרך שלו..... חקירה... (אקספלור והסייג´ עזר לו לעשות את זה יותר מהר) וגדל וגדל תוך בערך 12 שעות של משחק אוטופי הוא כבר היה מקום שני בעולם!!!! כאשר לי היה +35 peasents לו היה +350 peasents.... שלי היה +3000 גולד לו היה +15000 עכשיו יש לו הכנסה בערך של 80000 ליום ולי יש של 20000 הקטע גם שאני משחק פייה.... אז יש לי מינוסים עצבניים אבל אני הפייה מקום 42 בעולם
(מבחינת פיות) כך שאני מאמין שהייתה לי התחלה לא רעה... דרך אגב גוד קילר הוא פייה מקום ראשון בעולם (מבחינת פיות בלג´נדס). עוד משהו חשוב למתחילים שיש כאן...... הוא לימד אותי....
נגיד יש לי +10%להכנסה כי אני מלך וגם עוד +10% מהמדע.... זה לא שיש לי +20%!!!! כמו שחשבתי זה שיש לי פלוס קטן יותר אני עושה 10 אחוז מההכנסה שלי ומהתוצאה אני עושה עוד 10 אחוז!!! כך שזה בערך יוצא 17.5% וזה דיי חשוב לזכור את זה.....
טוב אז העבירו אותי לבטל פילד והיה שם מישהו סוסון...