ככה כותבים עלילה!

Mikel20

New member
ככה כותבים עלילה!

יש לבראדלי עוד הרבה מה ללמוד (כמה מפתיע
??) בקישור המצורף תראו איך כותבי הסידרה כל ילדיי לקחו סיפור מאוס ולעוס כמו "מי האבא?" ובמקרה הזה גם "מי האמא?" ופשוט הפכו אותו לעלילה די מרתקת, זה מדהים איך בראדלי לא מצליח לחשוב על סיפור חדש בעוד כותבים אחרים פשוט מצליחים לרתק את הצופים שלהם לסידרה עם הסיפור הכי נדוש שיש, וזה עובד, כל ילדיי מזנבת כבר חודשים ברייטינג מול ה"יפים". יפוטר בראדלי לאלתר
לצופי כל ילדיי שביננו זה למעשה
אבל מאחר שתראו את זה, אם בכלל, רק בעוד איזה 5 שנים אז זה לא ממש נורא.

girlontop

New member
הסבוניות של ABC הכי אינטילגנטיות

באמת, תראו מה יש להם בסטוק: "כל ילדיי" החדשנית והמקורית, "לחיות את החיים" החכמה והשנונה ו"ג'נרל הוספיטל" הממכרת והמוצלחת (יש גם את As The World Turns, אבל אני לא יודעת עליה הרבה). ב ABC נשענים בעיקר על כתיבה חזקה, שהופכת גם את השחקנים הפחות טובים שלהם לטובים. מנגד, ל CBS יש רק סבוניה אחת להתגאות בה כיום - "צעירים חסרי מנוח", שהיא אופרת סבון טובה בכל קנה מידה. נשגב מבינתי איך היפים נמצאת במקום השני ברייטינג כ"כ הרבה זמן, כשהרמה כה ירודה והזלזול בצופים עמוק. ממש לא מגיע לה. הסיפור שהבאת הוא עוד דוגמא לקרוס-אוברים המאוד מוצלחים והשכיחים שבריאן פרונס, נשיא מחלקת הדייטיים ב ABC, מאוד אוהב לעשות. הלוואי עלינו שכמה שחקנים מצח"מ היו קופצים לביקור - אלוהים יודע שהדמויות הטובות ביותר שהיו ביפים הן תוצר של ביל ולי בל או של כותבי צח"מ אחרים, ולא של בראדלי, שרק יודע להרוס. הצרה שלנו - וזו באמת צרה - היא שהיפים מופקת ע"י משפחת בל ולכן אין הרבה סיכויים שבראדלי יודח מתפקידו, במיוחד כשהרייטינג לא רע יחסית. הצרה שלי היא שדווקא לאופרת הסבון הטפשית הזו נתפסתי ולא למשהו אינטיליגנטי יותר. תגוייר ג'נרל הוספיטל לאלתר!

girlontop

New member
פדיחה לי ../images/Emo67.gif

הייתי בטוחה שזה של ABC...בכל אופן, מסתבר ש ATWT לקחו הרבה אמי'ס בשנה שעברה אז כנראה שהם שווים משהו. מה בראדלי יעשה השנה כשג'ניפר פיניגן עזבה? פדיחה לו
תגוייר ATWT לאלתר!

faery18

New member
אני דווקא חושבת

שהיפים זו אופרת סבון טובה מאוד, באף אופרת סבון אחרת לא תיראו קטעים קורעים כמו: סאלי נופלת למים, ועוד ועוד... האופרות סבון האחרות יותר מידי רציניות ומשעממות לדעתי.

Guy K

New member
לא לא לא

העלילה הזו מטופשת ומשעממת לחלוטין. יש פרקים של לחיות את החיים שרואים בהם כמעט ורק דמויות מכל ילדיי. למי שאוהב את שתי הסדרות - זה נהדר. מי שאין לו חשק - כמוני - פשוט מכבה ת'טלויזיה. והעלילה הזו היא רק עלילה אחת. יחד איתה היו בלחיות את החיים גם את עלילת משפחת סאנטיס המשעממת, סיפור החתונה של ג'סיקה שבמהלכו היא הפכה מדמות חיננית לפוסטמה ברמה, ויקי ודוריאן שנעלמו ברקע העלילות המשעממות, אנטוניו המתיש שמצליח לגרום אפילו לג'ון המבחיל להראות נורמלי, והכי גרוע - הקאמבק הכי מיותר השנה - כריסטיאן - שממש לא הזיז לאף אחד מהקאמבק הלא מעניין שלו. א-קיצר, שבראדלי לא ילמד מלחיות את החיים. טוב לי עם העלילות המטופשות שלו.

girlontop

New member
../images/Emo12.gif עד כדי כך התדרדר?

לי "לחיות" זכורה ככיף גדול.

למעלה