ככה זה לא הולך

מתלוצץ

New member
ככה זה לא הולך

כתבתם כאן שדולי פרטון נכנסה לגלגלצ. אני שומע רדיו מסוף שבוע שעבר כמעט רצוף ואף פעם לא השמיעו שיר הזה. דולי כ``כ מהר גם יצאה כבר או הם מפחדים ממשהו?

A t z a

New member
לא ברור מה נסגר../images/Emo80.gif

מצד אחד אפשר להצביע לדולי באתר של גלגל"צ למצעד, אבל מצד שני הם לא משמיעים אותו בכלל
השיטה של גלגל"צ פשוט דפוקה ואם הם ימשיכו לסנן שירים כלכך טובים רק כי הם לא שירים של שירי מימון-הם ידפקו.
יש איזה טלפון שאפשר לבקש השמעות אז אני אבדוק אותו ואנדנד קצת על דולי... בכל מקרה אנשים תמשיכו להצביע אם אתם לא רוצים שגם דולי יעוף כמו בובות
http://www.glglz.msn.co.il

מתלוצץ

New member
נראה לי לא

אין להם טלפון כזה. גלגלצ מפחד ממשהו. אם סתם נסתכל אחורה. פעם הם השמיעו את תאת``נ, עכשיו אפילו את זה לא משמיעים. וגם מצד אחר הם מפרסמים את אלבומה החדש. טיפשים עד בלי די.

A t z a

New member
יש כזה.../images/Emo80.gif

תאמין לי
התקשרתי לשם כמה פעמים וציוויתי גם על אמא להתקשר. והנה המס' 7653597 אפשר להתקשר ולבקש

A t z a

New member
גם אני קראתי את זה../images/Emo9.gif../images/Emo80.gif

סופסוף
מעניין תוך כמה זמן זה יקרה כי אמור לצאת עוד סינגל מהדיסק לפי מה שאיגי אמרה בראיונות

nemetz

New member
היא לא נכנסה לגלגלצ...

היא מופיעה ברשימה של השירים לדירוג במצעד, אבל זה לא קשור לפלייליסט. היא לא בפלייליסט (כי לא קוראים לה מירי, שירי או מאיה... אה, רגע. כן קוראים לה מיה!!)

A t z a

New member
חחחח../images/Emo6.gif../images/Emo80.gif

נו לפלייליסט באמת נכנסות רק אלה... אבל לפחות במצעד אפשר להעלות אותה אם נתאמץ
וכדאי מאוד...וככה מי יודע אולי היא תכנס גם לפלייליסט...
גלגל"צ סאקס
מגעילים

מתלוצץ

New member
מתברר

נחשוב בהגיון. כולנו אוהבים את איגי. כולם נצביע בעדה במצעד, אבל בוא נביט באמת, בלי להיעלב, שכמעט ולא יעזור. את אלו שמיספרתם כאן מכירים כולם. אז נשאר לנו רק להתמודד עם האמת המרה.

mic22

New member
גלגל"צ סאקס

זה הפלייליסט שלהם כרגע: אביב גפן – מחר איה כורם – שיר אהבה פשוט ארקדי דוכין – סעי אליו בית הבובות – שיר בעיפרון גלעד שגב – האהבה נשארת הראל סקעת - ואת דין דין אביב - סודותיי טיפקס – פרח השכונות כלא 6 – לא יכול מוקי – תספור את החבר'ה (מיוחד לגלגלצ) סאבלימינל – קלאסית ופרסי (B-LIST) עברי לידר – הכוס הכחולה\אדוני (בהופעה) פורטיסחרוף – חדשות מהירח (C-LIST) שגיא צורף, אלעד כהן עם מלאני פרס ויהלי סובול – לרוץ מהר שי גבסו - במקומי פלייליסט לילה: דודו טסה - לולה פורטיסחרוף – בסוף של יום שרון קרלן – טסה גבוה פעם ביום ומטה: איה כורם - קיץ גלעד – תקוה יהודית רביץ ואהובה עוזרי – האיש ההוא מאיה בוסקילה – רק אל תגיד עמיר בניון – הכל עד לכאן רונית שחר – להתחיל להמשיך שירי מימון – לאן שלא תלכי שרית חדד – בין כל הבלאגן
שונאת אותם הם וטארוור רקורדס הם בעצם אותו מוח

nemetz

New member
פלייליסט כמעט נסבל באופן מפתיע..

יש פה אפילו כמה שירים טובים: ארקדי דוכין – סעי אליו, פורטיסחרוף – חדשות מהירח, שגיא צורף, אלעד כהן עם מלאני פרס ויהלי סובול – לרוץ מהר,פורטיסחרוף – בסוף של יום. ואת השיר של דינדין אביב שהוא חמוד.. עכשיו תקלטו- "חדשות מהירח" יצא כסינגל באוגוסט (!!!) נדמה לי. פ-ת-א-ו-ם גלגלצ נזכרו בו??! כשהוא יצא אף אחד לא השתין לכיוון שלו. אותו דבר זה עם "איזה זהב" של שילה פרבר שהם פתאום הכניסו למצעד. הלו, היא כבר הוציאה עוד סינגל מאז!!! עוכרי ישראל...

mic22

New member
הייי וגם הסינגל של הראל ממש טוב ../images/Emo6.gif

ולא אני לא פקאצה

A t z a

New member
וואי זה ממש מאוס../images/Emo80.gif

דולי לוקח את כל השירים פה בענק
קשה להם להכניס קצת מוזיקה טובה לפלייליסט המכור והמגעיל שלהם
? (מיכעל לא לקחת קשה
הכוונה לא הייתה להראל
)