ככה, המלצה חמה לפני השינה

Mr GK

New member
ככה, המלצה חמה לפני השינה ../images/Emo29.gif

"ממותות" של להקת המחול בת-שבע, מאת אוהד נהרין. המופע מבוצע בסטודיו ורדה, סטודיו בו הקהל יושב מסביב לבמה מרכזית שם נמצאים הרקדנים. ישנם גם מקומות "שמורים" בהם מתיישבים מדי פעם הרקדנים וכך שוברים (במקצת) את הדיסטנס בינם לבין הקהל. קטעי הריקוד מעולים, אוהד נהרין במיטבו.
מומלץ, ושיהיה לילה טוב.

אממ../images/Emo110.gif

אנלא ממש אוהבת ת'הופעות של בת שבע.. הייתי באחת..והיה משעמם.. אנלא זוכרת איך קראו לה אבל היה קטע עם בלונים <אם זה עוזר..>

ש ו ר ט י

New member
את מתכוונת לקטע של מץ- אק

a sort of.... גם אני לא ממש אהבתי את הקטע הזה, אבל בת שבע להקה ברמה בינלאומית, ויש בה רקדנים מעולים.

l i t o m

New member
מממ...

הקטע עם הבלונים לא היה החלק במופע של אוהד נהרין? טאבולה ראסה? בחלק של מץ אק אני זוכרת משהו עם מזוודה : / [נו זה היה לפני שנה :] בכל מקרה, גם אני מאוד אהבתי את זה! את הכל! פשוט מדהים!

l i t o m

New member
הייתי בזה..

משהו מאוד מיוחד, ויפה! במיוחד הרעיון של שבירת הדיסטנס כמו שאמרת..עובד נהדר..! מחזקת את ההמלצה חח
אם אני לא טועה אז באותו מופע גם יש קטעים שהרקדנים ממש לוקיחם אנשים מהקהל ורוקדים איתם..חח זה היה כל כך מצחיק כשראינו את זה עם המגמה הבנות לא ידעו מה לעשות..אחרי זה כשדיברנו עם הרקדנים הסבירו לנו שהיינו אמורים לחקות את התנועות שלהם : / המממ..כן ברור..חח המורה הסבירה את זה בכך שאנו חולקות כבוד יתר לרקדנים
חח *פדיחה* [שוב מקווה שאני לא מתבלבלת במופע]

tuty fruty

New member
ת'אמת שאני לא ממש אהבתי

את המופע הזה.. היו בו קטעים ממש יפים אבל למשל את הקטע שהם מתפשטים ממש לא אהבתי..

Mr GK

New member
דווקא קטע העירום...

ריגש אותי, לראות אדם רוקד במערומיו זה דבר שונה, הגוף נראה לגמרי אחרת מאשר עם בגדים. בהופעה שאני ראיתי התפשט רקדן בשם סטפן פרי, אני מניח שהוא זה שמתפשט בכל ההופעות, אבל יכול להיות שיש קאסטים.
בכל מקרה, נהנתי מאוד מהמופע, ואני חושב שקטע העירום רק הוסיף.

למעלה