ככה אני חושבת

נולה24

New member
ככה אני חושבת

אני חושבת שהגיע הזמן שתקום חברה לדוגמנות שתקבל לשורותיה רק אנשים נמוכים. כן כן 153 ומעלה עד 162 כו וככה גם לדרדסים שכמוני יהיה סיכוי.. מי אמר שרק גבוה זה ייצוגי?? הרי היופי בא בכל הגדלים והצבעים. אז יאללה.. שיקימו חברה כזאת.. אני עוד אהיה הסטארית הכי שווה

נולה24

New member
זה רעיון בר ביצוע

צריך לפנות עם זה לאנשים שיש להם כוח.. למשל רוברטו.. כל יום יש לו רעיון ליצירה חדשה.. פעם אחת זה מאיה בוסקילה.. לפניזה להקת חמסה.. אז עכשיו שיפתח סוכנות בת.. לדרדסיות .. :) אני 154.. ואניממש ממש הורסת.. (תמיד אני מבקרת את עצמי) אז למה לא?? אני מוכנה להיות אייטם פתיחה..

נולה24

New member
פינקי בואי נתאחד.

נגייס עוד דרדסיות יפות.ונבוא עם הצעה כזאת..

topagency2

New member
תתפלאי שיש סוכנויות

שיקחו אותך למרות הגובה כי בשביל קטלוג לא צריך גובה. גם ויקה מהאתר שלי התקבלה לסוכנות למרות גובהה 1.60. ורינת פה תסכים איתי שהיא מדהימה.

נולה24

New member
טוב.. ונגיד שאני מעוניינת לנסות

לאיזה סוכנות לפנות .. אני 154.. 52 קי"ג.. אני ממשיכה בתזונה נכונה ככה שאני ממשיכה לרזות.. עיניים חומות .. אני קצת חוששת לשים פה תמונת פנים שלי

topagency2

New member
את יכולה לנסות

לפנות לכל סוכנות, כמעט לכל סוכנות יש מחלקת פנים שיער וגם חלק מהסוכנויות מחתימות בנות עם נתונים לא סטנדרטיים אם את באמת מיוחדת. את מוזמנת ליצור קשר במסר אם את מתביישת על גבי הפורום

Adar Azulay

New member
לדעתי..

זה לא משנה יש סוכנויות שיקבלו בנות בגובה הזה בשביל קטלוגים ופרסומות לא דרוש גובה בדרך כלל מסלול זה משהו אחר

pinki girl1

New member
בנו אני מסכימה בקשר לויקה..אבל...

תעשה לי טובה ,כל הסוכניות לא מקבלות בנות נמוכות אולי 1 ל......ככה לפחות נראה לי ...עדין לא ניסיתי וזה די משביז מלחתחילה לדעת שלא יקבלו אותך כי חסרים לך כמה סנטימטרים ):

topagency2

New member
רינת תסתכלי בהודעה הקודמת שלי

"וגם חלק מהסוכנויות מחתימות בנות עם נתונים לא סטנדרטיים אם את באמת מיוחדת." זה הציטוט שלי לא אמרתי שכל אחת תתקבל רק המיוחדות

topagency2

New member
את 1.67 ושתי סוכנויות רצו אותך

תפסיקי לקשקש

pinki girl1

New member
חחח בנו כפרע עליך

הייתי אז בצבא ולא רציתי להיות חתומה עכשיו אני עדין לא בטוחה שבא לי... נראה יהיה טוב..:)

pinki girl1

New member
לא נמוך ממש אבל נמוך

אם היו לי 3 סנטימטרים נוסיפים הכול היה הרבה יותר טוב :)

למעלה