כך סתם באמצע ה"חיים" ...

האדרים

New member
כך סתם באמצע ה"חיים" ...

להערכתינו, כחצי פאזל כבר מאחורינו. האיזורים שפחות או יותר גמורים הם: גרמי השמיים, המפרשיות, החיות, הכדורים הפורחים ודגי הנמו. איזורים בהרכבה: שונית האלמוגים (טרם הגענו לעיר האבודה ...) אמצע החלק העליון - בין גרמי השמיים לכדורים הפורחים. זה פאזל צבעוני, מלא מלא פרטים ומאוד כיפי להרכבה! אדר-ב' ממשיך להפגין כישורים יוצאי דופן ודבקות במטרה - התחיל לדבר על פאזל של 30,000 חלקים .... מצורפת תמונה של הפאזל לתזכורת ....

shimination

New member
כל הכבוד על הסבלנות!!!

סתם שאלה איפה אפשר לעבוד על פאזל כ"כ ענק צריך לפחות איזה אולם ספורט ממוצע...

האדרים

New member
אנחנו מרכיבים את גירסת הלייט - 3K

לצורך הרכבת 3,000 חלקים פנורמיים - חיברנו שני שולחנות סלון בצורת "ר" ושמנו עליהם שני קרטוני ביצוע, זה לצד זה. הבעייתיות תהיה בשלב ההובלה למסגור או בעצם לאחריו: לקחת את הפאזל בשני חלקים אפשרי, את הזכוכית לפצל - לא ממש ....

shimination

New member
מניסיוני עם פאזל פנורמי

גם אני בעבר הסתבכתי והייתי צריך לקמבן עם אשתי העברה מהשולחן למשטח ביצוע נוסף בקיצר... בלאגן. מה שעשינו אחר כך קנינו 4 משטחי ביצוע בגודל מטר כ"א, הפכנו אותם ל-2 משטחים בעזרת דבק מלחמה והתחלנו את הפאזל על אחד מזוג משטחי הביצוע האלה ודווקא עבר בשלום. אם אפשר לעזור במשהו אשמח.

jocie1

New member
כל הכבוד על ההתקדמות.

גורם לי ל
ים בבטן משום מה. אולי מההתרגשות..
הרי הפאזל פנורמי, המסגרת גם אמורה להיות פנורמית מלבנית. מה הבעיתיות בשינוע לאחר המיסגור? תלויים אצלכם פאזלים פנורמיים ממסוגרים. במה הם נבדלים מהחיים? בהצלחה

האדרים

New member
ההבדל הוא ברוחב!

עד עכשיו הרוחב של הפנורמיים וגם של ה-2K היה בסביבות רוחב של קרטון ביצוע. כאן הרוחב גדול משמעותית - פאזל ממוסגר לא ייכנס לבגאז', לא בטוח האם יהיה מקום במכונית, כשנסיים נבדוק.

123נעמי

New member
מנסיונכם בהרכבת פאזל החיים

איך אתם מעריכים את האפשרות של הרכבת פאזל ה24 אלף? נסו לדמיין את זה ששוכב לכם על השולחן בסלון פי 8 גדול יותר נראה לכם שהפאזל הענק בכלל בר ביצוע ? הבנתי שההרכבה הולכת לכם חלק ובכיף נראה לכם שה24 אלף ילך גם חלק ובכיף? אני מנסה לחשוב אם יש לנו סיכוי לגמור את הפאזל הגדול במידה ונתחיל אותו. אם הוא בכלל ירוץ חלק או שיהיה מאוד קשה להשתלט עליו ולא יהיה סיכוי לגמור אותו אתם כרגע היחידים שעובדים על התמונה הזו והייתי מעונינת לשמוע ממכם דעה מחשבות ורעיונות

האדרים

New member
מנסיוננו הדל...

התשובה מתומצתת במשפט אחד: 3000+3000+3000+3000+3000+3000+3000+3000 שזה לא נורא - הראשון, ואולי השני. אח"כ, כבר אין לנו נסיון.... זה כמו להכניס סוס חי הביתה !!!! לעיתים אנחנו לוקחים חלק עם תמונת ים, או זנב של חיה, וגונחים "... יו, ב 24K זה ב4-6 חלקים לפחות..." ** לגבי מקום, דיברנו עם ראש המועצה, ניתן להשתמש בכביש ע"י הבית. עוד מעט חופש גדול ואין הרבה מכוניות...... בקיצור, בלי לדכא, הפאזל נהדר באמת, וכיפי להרכבה. אך 24K יהפוך את העניין, החל משלב מסויים, לעינוי. זו דעתינו הצנועה וחסרת הנסיון (בנינו רק את חלקו הקטן ב 500, עובדים על כולו ב-3000, ועדיין לא מצליחים להעלות על הדעת התפרעות כזו) בצער, האדרים.

fireman

New member
אני מסכים עם דעתכם

וכמו שכתבתי בשרשור הנעוץ.... זה נראה לי לקפוץ יותר מידי גבוה ויותר מידי רחוק.

האדרים

New member
האיזור שמעל קו המים כמעט והושלם

פרט ל: 5-6 חלקים. נותר החלק שמתחת: שוניות האלמוגים, הדגים שבין ובתוך וכן חלק מהעיר האבודה. מתחילים לחשוב על הפאזל הבא - כמו שאתם מכירים אותנו יש מספר לא קטן של אפשרויות ...

למעלה