כך מתחיל חורבן הבית

ypog

New member
איזה פרצוף מאושר

יש לאלה בסיום העבודה
ולא סתם......

ligo

New member
ממש שידורי המהפכה...

אלה מדהימה! היא פשוט רוצה לקרוא קצת, זה הכול אצלי הספרים מסודרים לפי א"ב- מה אני אעשה כשמאי תתחיל להשתולל?...

noh1

New member
איזו שלישיה נהדרת

לנו יש צמד חביב - טייגה החתולה (האחות הבכורה) וירדן הקטנה. ושתיהן עושות חיים היום איתנו במיטה

כן... ככה זה מתחיל. היכונו למהפכה..

ואלה מה זה מתוקה. היא כל-כך גדלה והתבגרה פשוט לא להאמין...

../images/Emo2.gif וויי זמיר...

נו מה את רוצה? - הילדה אוהבת ספרים !!! (בקרוב אצלי , לדעתי). זהו כוחה של גנטיקה... מתוקה משו אש הספרנית הקטנה , והאחיות שלה (במיוחד הצבוע המדומה ל-
) -גם.

מדהימה הילדה הזאת!

פשוט קסם של ילדה. לאכול אותה! אני כבר מחכה לסדרים ששיר תעשה לנו בבית. בינתיים יש לה משחק אהוב: היא על המיטה שלנו, זורקת את השלט למטה, מושכת את עצמה לקצה המיטה ובודקת מה קרה לשלט שם בתהום. אני מרימה לה אותו למיטה והמשחק ממשיך... נשיקות לאלה חנה

חן123

New member
התגובה שלי נעה בין צחוק להיסטריה

טרם גיבשתי דעה סופית. טוב שיש לנו דלתות לארונות (מה שבטח יעכב את אור בערך בחודש מלעשות שם פוגרום), אמאלא! אב, בכל זאת זה נורא חמוד... איזה התפתחות! חן

זו תמונת השבוע (לטעמי)....!!!!!!

איך הם בבת אחת מילדים רגועים נהיים מופרעים שהורסים את כל הבית??? ומה עוד מצפה לנו??????

מצויין! ../images/Emo6.gif

כל-כך כל-כך מוכר! אבל למרות הבלאגן נורא כיף לראות אותם חוקרים עולמות חדשים. ובאיזו תשומת לב הם בוחנים כל דבר לפני שהם מפרקים אותו לגורמים

בבית ספר לימדו אותי

שחורבן הבית נגרם ממריבות אחים... אז אני שואל את עצמי עד כמה התמונות של אלה הן כעין או כאפס לעומת כאשר יהיו לה אחים ואחיות (ו/או , תבחרו לבד...) יתרה מכך כתבת שככה זה מתחיל לא מעיז לשאול איך זה מסתיים ! בוקר טוב ליאור

גדולה הילדה הזו../images/Emo70.gif ומשגעת../images/Emo70.gif

כן, מאוד מוכר לנו העניין. ספרים, כלים מפסלטיק, קלטות, בגדים, ומה לא? מכל הבא ליד. אבל זה כיף, נכון? וחבל"ז-בזב"ז על הילדה המטריפה הזו. יפיפיה אמיתית
3X.

../images/Emo6.gif פשוט תמונת החודש, נהרסתי מצחוק

והכי מצחיק שזה כל כך מוכר, גם לנו יש כוורת וזחל קטן....שבלולה, אלה פשוט אלילה קטנה, מקסימה!!!

למעלה