כך הוא אמר.....

Sודית

New member
כך הוא אמר.....

ולא אגיד לכם...כך אמר...לא נגעתי... כי לא ממש זוכרת את מילותיו....אבל...אנסה. בראיון טלויזיוני שאלו את אהוד מנור ככותב שירי אהבה ידוע...מהי האהבה בעיניו? ליטף את פדחתו...חייך הסמיק ואמר..(בערך כך) אני חושב שאהבה זו כמיהה מסויימת לליטוף, למגע... אתה נותן את כולך למצוא אותה...חולם עליה... משתדל...כולך בקריזה רק להגיע אליה...ואז... ונתן דוגמה של בני זוג בתחילת הדרך... איך הם כמהים למגע הראשוני...אפילו של יד ביד... ועד שם,,, עד הנגיעה....הוא חושב...שזוהי האהבה... ואז אחרי הנגיעה...משהו נרגע בך...אתה כבר לא כמו קודם...כבר נגעת...זה כבר פה.... וכך הוא מסביר...שהדרך לשם..היא בעצם האהבה... הוא גם הסביר שכאשר מגיעים לשם...פתאום כבר לא יודעים....לעשות, לתת להרגיש...פתאום הכל נרגע. ועוד הסביר...שבגלל שכבר הכל נרגע.... אז כאילו גם הכמיהה נעלמה לה ואתה מפסיק להשתדל... את כבר לא חולם עליה כמו קודם....ואז זה נגמר שהו... לא יודעת אם הצלחתי להעביר אליכם את דבריו... כמו שהוא הצליח...בהרבה פחות מילים, להעביר זאת אלי. ובמילים שלי....גם אני חושבת שהדרך לשם.... היא היא שעושה לנו את זה....ופתאום "שם"... כבר משעמם... כך לי זה קורה....השאיפה להגיע והרגיעה של אחרי. יוווווו....כמה ברבורי מוח.... סודית בשאלה....הבנתם משהו??? מה דעתכם??? מהי אהבתכם???

טרה10

New member
מי לא יודע..

מה לעשות..הבעיה שארבעים שנה..להגיע לאותו מקום זה קצת הופך את הענין ממסתורי לידוע..! לכן..רצוי פעם אחת..לפחות..! אגב איפה שקדי..?

ואני שמעתי שאהוד מנור הוא מ"אלה"...

...אבל רק שמעתי...לא בדקתי...
גח"ט

Sודית

New member
נוסקה....

אני לא שמעתי...אבל.... לי הוא תמיד נראה מ "אלה" אבל מה זה שייך??? מה "אלה" לא אוהבים? סודית..חיה ותן לחיות

אפשר להבין אותו

בקטע של הדרך השאלה כמה זמן נמשכת ההתרגשות אולי זו המשמעות האמיתית של האהבה וזה בעצם ההבדל בין התאהבות ואהבה

Sודית

New member
בעיני כן....

וברוב המקרים זה כך.... לפעמים הדרך לשם...היא היא שעושה את הטעם. כי הדרך היא למעשה שלנו... אנחנו עם הדמיון שלנו עושים אותה, אולי הרבה יותר יפה... ואז כשהגענו...אנחנו כבר לא לבד בדרך... ואולי היא כבר לא כל-כך...כמו שחלמנו. אני מבינה את זה....זה קרה לי שוב ושוב. שהדרך לשם הייתה הרבה יותר נוגעת... מהנגיעה עצמה... סודית...נוגעת לא נוגעת.

למעלה