כך אנחנו נראים?

ariocarpus

New member
לצערנו לא חסרים אנשים זבל.

כשגרתי בתאילנד נאלצתי להסביר פעמים רבות למקומיים שישראל היא ערב רב של גלויות ושל אנשים שונים, ומה לעשות יש נחמדים ויש שלא. ואין מה לעשות, יש תפוחים רקובים לא מעט.

הללויה..בוקר טוב ירושליים

גילתה את אמריקה? כלל לא!!!!! גילתה את הישראלי המכוער שאני מדבר עליו כבר שנים זה שילך בטראק בנפאל ובמקום לראות,לשמוע,ללמוד מתרבות שונה ילמד נאפלי להגיד "זין גדול זין קטן,אני רוצה לזיין אחותך" אותו הישראלי הבבון המצוי שגם בארצנו הקטנה בעיר אילת בבית מלון מתנהג כמו נמר שתפס טריטוריה משלו והכל מגיע לו כל דבר קטן הוא צריך פיצוי ואוי ואבוי אם יחייבו אותו על המיני בר תמיד הוא ימצא תירוץ (פרצו לי לחדר וגנבו לי שתייה מהמיני בר, דרך אגב סיפור אמיתי שקרה כשעבדתי באילת)... מצדיק אותם לא במאה אחוז באלף אחוז למה להם לקחת ישראלים? ומה לעשות? אנשים טובים נדפקים אבל מנקודת המבט שלהם הם צודקים... כנראה שכלום כבר לא יעזור זה קורה בכל העולם ולא פעם שמעתי משפטים כמו "ייאלה ההודים המסריחים האילו,ועוד על מיני משפטי גנאי ומילים שלא ארצה לחזור עליהן אפילו לניו זילנד הגענו והגיעו המון תלונות מהתושבים לשגרירות ישראל על התנהגותך הברברים . אם אמשיך אני לא אסיים עד מחר יום טוב בתקווה להפסק מקרים כגון אילו

למעלה