כי Go Fish ביקש ממני...

vegetalien

New member
כי Go Fish ביקש ממני...

בערב קריר ובהיר של אמצע חודש דצמבר, יצאו להם מספר חברי פורום 301 אל רחוב צדדי באמצע עיר השאון תל אביב, כדי לפגוש בבר קיימא חבר פורום מוערך שחצה חצי פלנטה במסע מפרך של יממתיים.
אל המקום התפקדו השוטר הטוב הידוע גם בכינוי האלזה, TheMindTraveller (שבא בצוותא עם מוישה היישר מן הפקולטה), adic1 (המאחרת והאגדה
), subatoi, Talpa europaea ו- Waltzing Mathilda (שקפצה לומר שלום).
מאוחר יותר הגיעה גם ענבל לוש, חברת פורום בדימוס. אה, וגם אני נקלעתי איכשהו לשם.
אוחר הכבוד אירח (
) עקב עומס תנועה באיילון, אך בסופו של דבר זכינו להכיר את פניו של תלמידהּ של המורה ציפורה, הלא הוא גידי שמר.

התיישבנו אצל השולחן הקטן והצפוף בלב הפטפטת המקומית, ושוחחנו על שטויות ברומו של עולם. כוס בירה כאן, לחם שנתיימר להיות פיצה שם, ושאר מאכלים מקמח קמחים של קמח הוגשו לשולחננו.
פה ושם עלו שאלות משונות בנוגע למקורו של הפלפל השחור, תמיהה על מחירי הגויאבות בארץ הקודש ומעשיה על סניף סגור של פלאפל חתוכה בראש העין.
כובעי חג מולד עברו מיד ליד וחיממו את פדחתם של חלק מן המסובין, שבשלב מסוים ניצלו את ההזדמנות לעבור אל הכורסאות כדי לקשקש ביתר-נוחות.
מנות המקום נעו בין מאכזבות לטובות, אך כולם מסכימים כי בפעם הבאה יואיל מר שמר לסור אל המאחרת להתכבד בסעודה טבעונית כהלכתה!

כך עברו להן שלוש שעות של שיח, מזון, משקה וידידות מן הצומח, עד לעת בה החלה החבורה להתפזר, ולבסוף לסיים את הערב בברכת שלום (ורמיזה על גלידת ג'לה בהמשך השבוע).
ערב נחמד היה זה, ומבקש אני להודות לכל המשתתפים על מעט החום שהופץ בליל חורף קר. וכמובן, המון תודה לגידי אוחר הכבוד, נעמת לנו מאוד.

ולצלילי אורטוריית חג המולד המופלאה של באך הגדול, ברכת ליל מנוחה נמסרת מיישוב קטן בשפלה. לילה טוף.

האלזה

New member
היה ממש כיף
ומסתבר שגידי קיים ואמיתי

מקווה שלא הדבקתי אתכם

(למרות שאנחנו יום אחרי בחירות למועצות האזוריות, ה
הולאם לטובת אייקון של טישו, בהשראת הגולשת הנעלמת טישיוס)

Gidi Shemer

New member
ענק אתה!

והתענגתי על כל רגע, גם על האוכל (היה באמת מצויין), ובעיקר על החברה.

אני אנסה (בלי נדר) להגיע לג'לה ביום חמישי בסביבות 6 וחצי, אז אם למישהו בא משהו מתוק בואו לומר שלום.

בחיי שזוהי מעין הגשמת חלום קטן עבורי.

תודה!

נ.ב. המפגש הזה הראה עד כמה עולמינו הגלובלי קטנטן. תוך כדי התקיעה באיילון, נוצרה תקשורת ביני (על האיילון), בן (פלורנטין), אחי (ראש העין) וזוגתי (צפון קרוליינה). חצינו 6000 מיילים רק כדי לוודא שאף אחד לא יברח עד שאני מגיע. מדהים.

subatoi

New member
וטוב שעשית את זה, כבר חשדנו שבכלל

נותרת בגולה ואתה צוחק לך שם על הפראיירים שהגיעו למפגש

בהחלט היה כיף

למעלה