כי שקט הוא רפש...

• פותח הנושא MS6
  • פורסם בתאריך

MS6

New member
כי שקט הוא רפש...

כולנו יודעים שבעוד מספר ימים יערכו הבחירות. אך יש נקודה מסוימת שאני לא בטוח שכל הבית"רים בארץ ערים לה. אין לנו הרבה הזדמנויות להגשים את מורשת ז'בוטינסקי. זאת אומרת, מה כבר אנחנו יכולים לעשות? לכבוש את הגדה המזרחית? מטורף מדי.. לתמוך בחמשת המ"מים? רק שר אוצר או ראש ממשלה יוכל לקדם רעיון כזה. אקטיביזם זה אחד הערכים החשובים הבודדים ממורשתו של ז'בוטינסקי שאנחנו יכולים וחייבים לקיים היום. במערכת הבחירות הקרובה יגזרו דינם של היישובים היהודים בגדה המערבית. מול המחנה הלאומי עומד מנהיג, בית"רי לשעבר, שמודיע בקול רם שהוא יטרנספר בכוח יהודים בכמות גדולה בהרבה מהכמות שטרונספרה בתוכנית ההתנתקות. לכן אני מבקש ממכם, כפי שביקשתי מהחניכים שלי במעו"ז: צאו לסניפים של מפלגה מהמחנה הלאומי שבה אתם תומכים, הציעו את עזרתכם, פעלו, הגשימו יצגו את בית"ר בכבוד. היום אנו חייבים לשרת את המחנה שלנו, שנמצאה בתקופה לא הכי טובה שלו, כפי שז'בוטינסקי כתב בנוגע ליום השרות: "ביום שרות אני כמוט נחושת, כגוש ברזל ביד נפח ושמו ציון חרשני כרצונך מגל גלגל נחושת או חרב ופדיון" זהו יום השרות שלנו, כאן אנו חייבים לפעול כחלוצים, כחלוצים בית"רים. כל בית"רי צריך לומר לעצמו, כפי שיוסף תרומפלדור אמר בסיטואציה אחרת בנוגע לחלוציות: אם צריך מדביק סטיקרים- אני מדביק סטיקרים, אם צריך לתפוס צומת- אני אתפוס צומת, אם צריך שאסייע במטה ליום הבחירות- אסייע למטה ביום הבחירות. אל תגידו שלא אמרו לכם, בקיץ הקרוב המראות של הקיץ הקודם יכול מאוד להיות שיחזרו. רק הפעם במקום בגוש קטיף ובנצרים, בישובים כמו איתמר, שקד, מבוא דותן, חרמש ועוד... אם נגזר עלינו להפסיד במערכה הזאת לפחות נפסיד אחרי שעשינו הכל על מנת לנצח. ולכן אני מבקש ממכם- צאו מהבית ותתחילו להשפיע!

ASTAR3

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

דג קדוש

New member
כל הכבוד לכם, עלו והצליחו! ../images/Emo13.gif

הלוואי רק שהארץ תתמלא בבני נוער נפלאים כמוכם!

דג קדוש

New member
אני לא פעיל בתנועה שלכם

כיוון שאני חייל, אבל אני מעריך אתכם כל כך וחש סיפוק רב לקרוא את ההודעות בפורום שלכם, אני גם גולש באתר שלכם והאזנתי לשירים וכו'... חבל שבתקופת התיכון לא לקחתי חלק בפעילויות שלכם. אתם העתיד של המדינה הזאת!
כל כך כיף לראות שיש בארץ בני נוער מלאי אהבה לארץ ישראל, ספוגי ערכים ואידיאלוגיה, שאינם ריקניים ומתעסקים כל היום בבילויים או בבגדים... מצבינו היה טוב בהרבה אם היו כמוכם יותר! אגב, אני עומד לפני שחרור, רציתי לדעת האם ניתן להתנדב לפעילויות כלשהן בתנועה בגילי ה"מופלג", זו יכולה להיות חוויה מעניינת

איזה חמוד אתה

ואי זה מה זה משמח אותי לקרוא את מה שאתה אומר ... :) אני מקווה שאתה יכול כי אתה יכול לתרום הרבה!

MS6

New member
למה לעזאזל כתבתי פדיון..

תודה על התיקון

למעלה