כי שאלונים זה כיף..?

כי שאלונים זה כיף..?

בכל מקרה הנה שאלון קצר ונחמד אז תענו:]
אוהב תותים
סמסונג או נוקיה
חולצה ארוכה או קצרה
סטריאו או פטיפון
הגדרות-טוב או רע
דיקסמן/MP3
אפור/לבן
מה הסרט האחרון שראית
חורף עם ימים ארוכים, או קיץ עם ימים קצרים
קוף או בננה
מוריד שירים/סרטים מהנט
מה דעתך על מטריות
קורא/ת תחזיות אסטרולוגיות
אילו שפות את/ה דוברת חוץ מעברית
היית רוצה לעבור לגור במאדים
ספר לא מומלץ שקראת
זיכרון טוב שיש לך מהילדות
מסדרים את המיטה בבוקר
ריח אהוב
איזה מגמות אתם לומדים [ואו למדתם] בתיכון
~ הפיג'מות ~
מי הזמר/ת האהוב/ה עליכם מהפיג'מות
למה אתם הכי אוהבים אותו
הוא הזמר הכי טוב
מי השחקן הכי טובה מהפיג'מות
מי השחקנית הכי טובה מהפיג'מות
מי הזוג שהיה הכי טוב מהפיג'מות
(למרות שאין הרבה אפשר לבחור גם את החברות שהיו עם עודד ובכלל עם כולם)
מי השחקן שאתם הכי אוהבים מהפיג'מות
מי השחקנית שאתם הכי אוהבים מהפיג'מות
איזה זוג לפי דעתכם מתאים
(אפשר גם לבחור זוגות שלא היו בסדרה ביחד)
מדגישומטיק: http://213.8.106.62/on/mo/

גרי 541

New member
עונה

אוהב תותים? - כן מאוד סמסונג או נוקיה - אני יותר בכיוון של אורנג' חולצה ארוכה או קצרה? - ארוכה בחורף קצרה בקיץ סטריאו או פטיפון? - סטריאו הגדרות-טוב או רע - לפעמים לטוב לפעמים לרע דיקסמן/MP3 - אמפי 3 אפור/לבן - לבן מה הסרט האחרון שראית - הבת של הבוס שלי חורף עם ימים ארוכים, או קיץ עם ימים קצרים - חורף עם ימים ארוכים קוף או בננה - בננה מוריד שירים/סרטים מהנט - כן מה דעתך על מטריות - מציקות אבל שימושיות לגשם קורא/ת תחזיות אסטרולוגיות - לא זה שטויות אילו שפות את/ה דוברת חוץ מעברית - קווקזית ואנגלית היית רוצה לעבור לגור במאדים - לא, טוב לי על כדור הארץ! ספר לא מומלץ שקראת - אני לא קורא ספרים זיכרון טוב שיש לך מהילדות - מסדרים את המיטה בבוקר - כן ריח אהוב - של תחנת דלק איזה מגמות אתם לומדים [ואו למדתם] בתיכון - תיקשורת אני לומד בימוי וכתיבה ~ הפיג'מות ~ מי הזמר/ת האהוב/ה עליכם מהפיג'מות - למה אתם הכי אוהבים אותו - הוא הזמר הכי טוב - מי השחקן הכי טובה מהפיג'מות - כולם בלי יוצא מהכלל מי השחקנית הכי טובה מהפיג'מות - אלונה , ימית ורוני מי הזוג שהיה הכי טוב מהפיג'מות (למרות שאין הרבה אפשר לבחור גם את החברות שהיו עם עודד ובכלל עם כולם)- אילן ואלונה בפרק מי גבר אלונה הציעה לאילן חברות ושהוא יצא איתה מי השחקן שאתם הכי אוהבים מהפיג'מות - את כולם מי השחקנית שאתם הכי אוהבים מהפיג'מות - כולן איזה זוג לפי דעתכם מתאים (אפשר גם לבחור זוגות שלא היו בסדרה ביחד)

עונה../images/Emo64.gif

אוהב תותיםקצת
סמסונג או נוקיהנוקיה
חולצה ארוכה או קצרהארוכה
סטריאו או פטיפוןסטריאו
הגדרות-טוב או רעטוב
דיקסמן/MP3MP3
אפור/לבןלבן
מה הסרט האחרון שראיתלא רואה סרטים
חורף עם ימים ארוכים, או קיץ עם ימים קצריםחורף עם ימים ארוכים
קוף או בננהקוף:S
מוריד שירים/סרטים מהנטלא
מה דעתך על מטריות?????????????????????????????????????????
קורא/ת תחזיות אסטרולוגיותלא
אילו שפות את/ה דוברת חוץ מעבריתאנגלית
היית רוצה לעבור לגור במאדיםלא
ספר לא מומלץ שקראתלא קראתי ספר אפעם...
זיכרון טוב שיש לך מהילדות???????????????
מסדרים את המיטה בבוקרלא
ריח אהוב???????????????????????????????????????
איזה מגמות אתם לומדים [ואו למדתם] בתיכון??????????????????????????????
~ הפיג'מות ~
מי הזמר/ת האהוב/ה עליכם מהפיג'מותאלונה
למה אתם הכי אוהבים אותוכי היא בת והכי יפה
הוא הזמר הכי טובכן
מי השחקן הכי טובה מהפיג'מותגרי
מי השחקנית הכי טובה מהפיג'מותאלונה
מי הזוג שהיה הכי טוב מהפיג'מות (למרות שאין הרבה אפשר לבחור גם את החברות שהיו עם עודד ובכלל עם כולם)?????????????????????????????????????????
מי השחקן שאתם הכי אוהבים מהפיג'מותזה היה למעלה
מי השחקנית שאתם הכי אוהבים מהפיג'מותגם זה
איזה זוג לפי דעתכם מתאים (אפשר גם לבחור זוגות שלא היו בסדרה ביחד)כמה פעמים אותודבר????
הודגש באמצעות מדגישומטיק

עונה..

אוהב תותים
כן!!
סמסונג או נוקיה
נוקיה
חולצה ארוכה או קצרה
ארוכה
סטריאו או פטיפון
סטריאו
הגדרות-טוב או רע
טוב
דיקסמן/MP3
MP4
אפור/לבן
לבן
מה הסרט האחרון שראית
אממ.. לא זוכר
חורף עם ימים ארוכים, או קיץ עם ימים קצרים
חורף
קוף או בננה
קוף (
)
מוריד שירים/סרטים מהנט
כן..
מה דעתך על מטריות
לא צריך אותם
קורא/ת תחזיות אסטרולוגיות
לא
אילו שפות את/ה דוברת חוץ מעברית
כלום
היית רוצה לעבור לגור במאדים
ממש לא
ספר לא מומלץ שקראת
"פגיעה ישירה"
זיכרון טוב שיש לך מהילדות
יש הרבה
מסדרים את המיטה בבוקר
לא
ריח אהוב
מאפים
איזה מגמות אתם לומדים [ואו למדתם] בתיכון
תיאטרון
~ הפיג'מות ~
מי הזמר/ת האהוב/ה עליכם מהפיג'מות
אלונה
למה אתם הכי אוהבים אותו
בגלל שהיא שרה יפה
הוא הזמר הכי טוב
לדעתי כן
מי השחקן הכי טוב מהפיג'מות
קובי
מי השחקנית הכי טובה מהפיג'מות
אלונה
מי הזוג שהיה הכי טוב מהפיג'מות
(למרות שאין הרבה אפשר לבחור גם את החברות שהיו עם עודד ובכלל עם כולם)
עודד ודידי
מי השחקן שאתם הכי אוהבים מהפיג'מות
קובי
מי השחקנית שאתם הכי אוהבים מהפיג'מות
אלונה
איזה זוג לפי דעתכם מתאים
(אפשר גם לבחור זוגות שלא היו בסדרה ביחד)
אלונה ואילן

Bitch the only

New member
עונה..../images/Emo39.gif

אוהב תותים כןן!!
סמסונג או נוקיה למרות שיש לי סמסונג רק נוקיה..
חולצה ארוכה או קצרה קצרה..
סטריאו או פטיפון סטריאו
הגדרות-טוב או רע רק טוב
דיקסמן/MP3 MP3
אפור/לבן לבן
מה הסרט האחרון שראית אממ סטפ אפ
חורף עם ימים ארוכים, או קיץ עם ימים קצרים אביב
קוף או בננה קוף!
מוריד שירים/סרטים מהנט כן
מה דעתך על מטריות מציקות אבל אני חייבת אותם
קורא/ת תחזיות אסטרולוגיות רק כשהם לטובתי
אילו שפות את/ה דוברת חוץ מעברית אנגלית-כי אני לומדת את זה ו2-3 מילים בערבית.אה וגם טיפה פרוסקי!
היית רוצה לעבור לגור במאדים אם אין בררה אז כן! בתנאי שעדנה הפרה תעבור איתי...
ספר לא מומלץ שקראת לא מומלץ?...
זיכרון טוב שיש לך מהילדות ביגבגים על הבוקר! זה הכי טוב שיש.
מסדרים את המיטה בבוקר לאא!! אם במילא מבלגנים אותה בשביל מה לסדר?!
ריח אהוב-ממ מסטיק מנטה!
איזה מגמות אתם לומדים [ואו למדתם] בתיכון עוד לא לומדת..
~ הפיג'מות ~
מי הזמר/ת האהוב/ה עליכם מהפיג'מות אלונה!
למה אתם הכי אוהבים אותו כי ככה...
הוא הזמר הכי טוב אממ כן..
מי השחקן הכי טוב מהפיג'מות נתן.איך הוא בוכה כ"כ טוב?!
מי השחקנית הכי טובה מהפיג'מות אלונה!
מי הזוג שהיה הכי טוב מהפיג'מות (למרות שאין הרבה אפשר לבחור גם את החברות שהיו עם עודד ובכלל עם כולם)עודד ורותי הבתדודה של קובי..
מי השחקן שאתם הכי אוהבים מהפיג'מות עודד
מי השחקנית שאתם הכי אוהבים מהפיג'מות אלונה
איזה זוג לפי דעתכם מתאים (אפשר גם לבחור זוגות שלא היו בסדרה ביחד)ימית ונתן!

../images/Emo41.gif עונה

אוהב תותים כן
סמסונג או נוקיה נוקיה
חולצה ארוכה או קצרה ארוכה
סטריאו או פטיפון סטריאו
הגדרות-טוב או רע לודעת
דיקסמן/MP3 mp4
אפור/לבן לבן
מה הסרט האחרון שראית אקווה מרין משהו כזה
חורף עם ימים ארוכים, או קיץ עם ימים קצרים חורף עם ימים ארוכים
קוף או בננה קוף אני לא אוהבת בננות
מוריד שירים/סרטים מהנט לא
מה דעתך על מטריות לא אוהבת אותן מעדיפה להיתרטב
קורא/ת תחזיות אסטרולוגיות כן
אילו שפות את/ה דוברת חוץ מעברית אנגלית וקצת צרפתית
היית רוצה לעבור לגור במאדים זה יהיה מגניב
ספר לא מומלץ שקראת אין כזה
זיכרון טוב שיש לך מהילדות היום הראשון של כיתה א'
מסדרים את המיטה בבוקר לא
ריח אהוב הבושם של בריטני ספירס
איזה מגמות אתם לומדים [ואו למדתם] בתיכון קולנוע
~ הפיג'מות ~
מי הזמר/ת האהוב/ה עליכם מהפיג'מות אילן הוא הסולן של הלהקה
למה אתם הכי אוהבים אותו כי הוא בערך הייד ששר
הוא הזמר הכי טוב ניראה לי שכן
מי השחקן הכי טובה מהפיג'מות גרי
מי השחקנית הכי טובה מהפיג'מות אלונה
מי הזוג שהיה הכי טוב מהפיג'מות (למרות שאין הרבה אפשר לבחור גם את החברות שהיו עם עודד ובכלל עם כולם)גרי ושיפרה
מי השחקן שאתם הכי אוהבים מהפיג'מות עודד
איזה זוג לפי דעתכם מתאים (אפשר גם לבחור זוגות שלא היו בסדרה ביחד) לודעת

B o N u s

New member
../images/Emo118.gif../images/Emo203.gif

אוהב תותים לא
סמסונג או נוקיה נוקיה
חולצה ארוכה או קצרה גם וגם :p
סטריאו או פטיפון פטיפון
הגדרות-טוב או רע רע
דיקסמן/MP3 MP3
אפור/לבן לבן
מה הסרט האחרון שראית לאזוכר
חורף עם ימים ארוכים, או קיץ עם ימים קצרים קיץ עם ימים קצרים
קוף או בננה קוף
מוריד שירים/סרטים מהנט לא
מה דעתך על מטריות מעצבנות
קורא/ת תחזיות אסטרולוגיות לא
אילו שפות את/ה דוברת חוץ מעברית ערבית, אידייש
היית רוצה לעבור לגור במאדים לא
ספר לא מומלץ שקראת לא קורא
זיכרון טוב שיש לך מהילדות הרבה
מסדרים את המיטה בבוקר לא
ריח אהוב אחרי הגשם
איזה מגמות אתם לומדים [ואו למדתם] בתיכוןמה עם מי שעדיין לא היה?
~ הפיג'מות ~
מי הזמר/ת האהוב/ה עליכם מהפיג'מות אילן
למה אתם הכי אוהבים אותו אני מרגיש הכי מחובר אליו (לא מבחינה מינית >>.)
הוא הזמר הכי טוב הממ שאלת כבר
מי השחקן הכי טובה מהפיג'מות מי השחקן הכי טובה? '.'
מי השחקנית הכי טובה מהפיג'מות ברכה :p
מי הזוג שהיה הכי טוב מהפיג'מות (למרות שאין הרבה אפשר לבחור גם את החברות שהיו עם עודד ובכלל עם כולם) אילן ואלונה ^^~. תמיד.
מי השחקן שאתם הכי אוהבים מהפיג'מות עניתי כבר ++'
מי השחקנית שאתם הכי אוהבים מהפיג'מות אבל כבר שאלת!!!!! ++'
איזה זוג לפי דעתכם מתאים (אפשר גם לבחור זוגות שלא היו בסדרה ביחד) גם את זה שאלת $-:
הודגש באמצעות מדגישומטיק

s u s h i m i

New member
../images/Emo209.gif עונהה

בכל מקרה הנה שאלון קצר ונחמד אז תענו:] אוהב תותים. כןן בידיוק אתמול אכלתי סמסונג או נוקיה- נוקיה חולצה ארוכה או קצרה- ארוכה סטריאו או פטיפון- סטריאו הגדרות-טוב או רע- טוב דיקסמן/MP3- MP3 אפור/לבן- לבן מה הסרט האחרון שראית- יש לה ביצים חורף עם ימים ארוכים, או קיץ עם ימים קצרים- חורף עם ימים ארוכים קוף או בננה- בננה מוריד שירים/סרטים מהנט- סרטים מהנט מה דעתך על מטריות- סבבה קורא/ת תחזיות אסטרולוגיות- כן אילו שפות את/ה דוברת חוץ מעברית- אנגלית היית רוצה לעבור לגור במאדים- לאא ספר לא מומלץ שקראת- איןן זיכרון טוב שיש לך מהילדות- לא זוכר כרגעע.. מסדרים את המיטה בבוקר- לא ריח אהוב- אין איזה מגמות אתם לומדים [ואו למדתם] בתיכון- אני בחטיבה :-\ ~ הפיג'מות ~ מי הזמר/ת האהוב/ה עליכם מהפיג'מות- איןן למה אתם הכי אוהבים אותו- הוא הזמר הכי טוב- לא מי השחקן הכי טוב מהפיג'מות- קובי מי השחקנית הכי טובה מהפיג'מות- אלונה מי הזוג שהיה הכי טוב מהפיג'מות (למרות שאין הרבה אפשר לבחור גם את החברות שהיו עם עודד ובכלל עם כולם)- עודד ודידי מי השחקן שאתם הכי אוהבים מהפיג'מות- את כולםם מי השחקנית שאתם הכי אוהבים מהפיג'מות- את כולןן איזה זוג לפי דעתכם מתאים (אפשר גם לבחור זוגות שלא היו בסדרה ביחד)- ??

YUZY

New member
עונה..../images/Emo185.gif../images/Emo85.gif

אוהב תותים כן
סמסונג או נוקיה נוקיה
חולצה ארוכה או קצרה ארוכה
סטריאו או פטיפון סטריאו...
הגדרות-טוב או רע לאדעת
דיקסמן/MP3 MP4
אפור/לבן אפור
מה הסרט האחרון שראית 4 המופלאים
חורף עם ימים ארוכים, או קיץ עם ימים קצרים חורף עם ימים ארוכים
קוף או בננה חחחח בננה
מוריד שירים/סרטים מהנט כן . . .
מה דעתך על מטריות הI סתומות
קורא/ת תחזיות אסטרולוגיות כן
אילו שפות את/ה דוברת חוץ מעברית אנגלית וערבית
היית רוצה לעבור לגור במאדים לא תודה...
ספר לא מומלץ שקראת צופן דה וינצ'י... יותר מידי פרטים !!
זיכרון טוב שיש לך מהילדות כל תקופת הגן... איך הייתי רוצה לחזור לגיל 3 ...
מסדרים את המיטה בבוקר כשיש זמן
ריח אהוב שוקולדדד
איזה מגמות אתם לומדים [ואו למדתם] בתיכון כשאני אגיע לתיכון נדבר..
~ הפיג'מות ~
מי הזמר/ת האהוב/ה עליכם מהפיג'מות אילנייייי
למה אתם הכי אוהבים אותו כי הוא אפס !
הוא הזמר הכי טוב כן
מי השחקן הכי טובה מהפיג'מות אילנייייי
מי השחקנית הכי טובה מהפיג'מות אלונה
מי הזוג שהיה הכי טוב מהפיג'מות (למרות שאין הרבה אפשר לבחור גם את החברות שהיו עם עודד ובכלל עם כולם) עודד ומיכל רשף [קטע של נשיקה לשתי שניות בפרק 12 עונה 4 המבורגריה קטנה בטירוף
]
מי השחקן שאתם הכי אוהבים מהפיג'מות אילני!
איזה זוג לפי דעתכם מתאים (אפשר גם לבחור זוגות שלא היו בסדרה ביחד) אלונה ועודד
הודגש באמצעות מדגישומטיק

slee4

New member
עונה...

אוהב תותים?ברור
סמסונג או נוקיה?סמסונג חולצה ארוכה או קצרה?קצרה סטריאו או פטיפון?סטריאו הגדרות-טוב או רע?מה?
דיקסמן/MP3?אמפי...ברור אפור/לבן?לבן מה הסרט האחרון שראית?"מישהו לרוץ איתו"
חורף עם ימים ארוכים, או קיץ עם ימים קצרים?קיץ עם ימים קצרים קוף או בננה?קוף..(?)
מוריד שירים/סרטים מהנט?לפעמים שירים מה דעתך על מטריות?לאדעת קורא/ת תחזיות אסטרולוגיות?לא מאמינה בזה אילו שפות את/ה דוברת חוץ מעברית?אנגלית(שוטף) וטיפה רוסית(לא לנסות אותי!) היית רוצה לעבור לגור במאדים?לא... ספר לא מומלץ שקראת?"גיא אוני"-אתם תירדמו לפני שתסיימו את העמוד הראשון...
זיכרון טוב שיש לך מהילדות?יש הרבה... מסדרים את המיטה בבוקר?כן ריח אהוב?מידנייט איזה מגמות אתם לומדים [ואו למדתם] בתיכון?אומנות ומדעים וטכנולוגיה
~ הפיג'מות ~ מי הזמר/ת האהוב/ה עליכם מהפיג'מות?אלונה למה אתם הכי אוהבים אותו?כי...כי...כי...לאדעת... הוא הזמר הכי טוב?לאדעת... מי השחקן הכי טובה מהפיג'מות?יניב
מי השחקנית הכי טובה מהפיג'מות?אלונה מי הזוג שהיה הכי טוב מהפיג'מות (למרות שאין הרבה אפשר לבחור גם את החברות שהיו עם עודד ובכלל עם כולם)?עודד ודידי(?) מי השחקן שאתם הכי אוהבים מהפיג'מות?יניב
מי השחקנית שאתם הכי אוהבים מהפיג'מות?אלונה איזה זוג לפי דעתכם מתאים (אפשר גם לבחור זוגות שלא היו בסדרה ביחד)עודד ודידי(?!)

go goldi

New member
בא לי../images/Emo3.gif

אוהב תותים?כן סמסונג או נוקיה?נוקיה חולצה ארוכה או קצרה?ארוכה סטריאו או פטיפון?פטיפוון
הגדרות-טוב או רע?טוב דיקסמן/MP3?אמפי אפור/לבן?אפור מה הסרט האחרון שראית?מישהו לרוץ איתו חורף עם ימים ארוכים, או קיץ עם ימים קצרים?ברור שחורף קוף או בננה?בננה מוריד שירים/סרטים מהנט?רק שירים מה דעתך על מטריות?מעצבנות קורא/ת תחזיות אסטרולוגיות?לפעמים אילו שפות את/ה דוברת חוץ מעברית?קצת ערבית היית רוצה לעבור לגור במאדים?למה לא? ספר לא מומלץ שקראת?לא מומלץ? "התפסן בשדה השיפון" זיכרון טוב שיש לך מהילדות?לא זוכרת מסדרים את המיטה בבוקר?לא ריח אהוב?הבושם של אח שלי איזה מגמות אתם לומדים [ואו למדתם] בתיכון?רק שנה הבאה יש מגמות ~ הפיג'מות ~ מי הזמר/ת האהוב/ה עליכם מהפיג'מות?אילן למה אתם הכי אוהבים אותו?כי הוא טוב... הוא הזמר הכי טוב?כן^^ מי השחקן הכי טובה מהפיג'מות?יניב מי השחקנית הכי טובה מהפיג'מות?אלונה מי הזוג שהיה הכי טוב מהפיג'מות (למרות שאין הרבה אפשר לבחור גם את החברות שהיו עם עודד ובכלל עם כולם)?אלונה וקובי מחט מי השחקן שאתם הכי אוהבים מהפיג'מות?יניב מי השחקנית שאתם הכי אוהבים מהפיג'מות?אלונה איזה זוג לפי דעתכם מתאים (אפשר גם לבחור זוגות שלא היו בסדרה ביחד)?אילן ואלונה

shaharrr53

New member
עונה!../images/Emo72.gif../images/Emo83.gif

אוהב תותים:כן
סמסונג או נוקיה:סמסונג
חולצה ארוכה או קצרה:ארוכה
סטריאו או פטיפון:סטריאו
הגדרות-טוב או רע
דיקסמן/MP3:דיסקמן
אפור/לבן:לבן
מה הסרט האחרון שראית:מיסטיק פיצה
חורף עם ימים ארוכים, או קיץ עם ימים קצרים:חורף עם ימים ארוכים
קוף או בננה:בננה
מוריד שירים/סרטים מהנט:לא
מה דעתך על מטריות:בסדר..
קורא/ת תחזיות אסטרולוגיות:לא
אילו שפות את/ה דוברת חוץ מעברית:אנגלית
היית רוצה לעבור לגור במאדים:לא
ספר לא מומלץ שקראת:אין לי..
זיכרון טוב שיש לך מהילדות:ממממ.... אין לי מושג
מסדרים את המיטה בבוקר:לא
ריח אהוב:גשם
איזה מגמות אתם לומדים [ואו למדתם] בתיכון:כלום ~ הפיג'מות ~
מי הזמר/ת האהוב/ה עליכם מהפיג'מות:אילן
למה אתם הכי אוהבים אותו:סתם
הוא הזמר הכי טוב:נראה לי שכן
מי השחקן הכי טובה מהפיג'מות:גרי
מי השחקנית הכי טובה מהפיג'מות:רוני
מי הזוג שהיה הכי טוב מהפיג'מות (למרות שאין הרבה אפשר לבחור גם את החברות שהיו עם עודד ובכלל עם כולם):אין
מי השחקן שאתם הכי אוהבים מהפיג'מות:גרי
מי השחקנית שאתם הכי אוהבים מהפיג'מות:רוני
איזה זוג לפי דעתכם מתאים (אפשר גם לבחור זוגות שלא היו בסדרה ביחד)ברכה ונג'י

Because Of May

New member
אינלי כוח למדגישומטיק../images/Emo3.gif../images/Emo109.gif

אוהב תותים? כן סמסונג או נוקיה? נוקיה חולצה ארוכה או קצרה? תלוי בעונה
סטריאו או פטיפון? סטריאו הגדרות-טוב או רע? הא? דיקסמן/MP3? אממ MP3 אפור/לבן? לבן מה הסרט האחרון שראית? חלק פצפון מ"סטפ אפ" חורף עם ימים ארוכים, או קיץ עם ימים קצרים? זה לא הפוך? אממ קיץ עם קצרים קוף או בננה? בננה מוריד שירים/סרטים מהנט? מותר לדבר על זה בפורום? מה דעתך על מטריות? אחלה קורא/ת תחזיות אסטרולוגיות? לפעמים אילו שפות את/ה דוברת חוץ מעברית? אנגלית די טוב, קצת ערבית וטיפה ספרדית היית רוצה לעבור לגור במאדים? לא... מה יש לי לחפש שם? ספר לא מומלץ שקראת: כל הספרים שקראתי מומלצים
זיכרון טוב שיש לך מהילדות: הנסיעות ברכבת לחיפה מסדרים את המיטה בבוקר: לא... לא מסדרת בכלל
ריח אהוב: הבושם של קנזו פלאורז ו-212 איזה מגמות אתם לומדים [ואו למדתם] בתיכון: רק שנה הבאה מגמות ~ הפיג'מות ~ מי הזמר/ת האהוב/ה עליכם מהפיג'מות? אלונה למה אתם הכי אוהבים אותו? כי יש לה קול יפה הוא הזמר הכי טוב? נראלי מי השחקן הכי טובה מהפיג'מות? גרי מי השחקנית הכי טובה מהפיג'מות? אלונה מי הזוג שהיה הכי טוב מהפיג'מות (למרות שאין הרבה אפשר לבחור גם את החברות שהיו עם עודד ובכלל עם כולם)? אינלי שמץ... אולי עודדידי מי השחקן שאתם הכי אוהבים מהפיג'מות? יניב ואילן מי השחקנית שאתם הכי אוהבים מהפיג'מות? אלונה איזה זוג לפי דעתכם מתאים (אפשר גם לבחור זוגות שלא היו בסדרה ביחד)? אילן ואלונה

עונה ../images/Emo103.gif

אין לי כוח למדגישמוטיק אוהב תותים לא ממש סמסונג או נוקיה נוקיה חולצה ארוכה או קצרה ארוכה בחורף קצרה בקיץ סטריאו או פטיפון סטריאו הגדרות-טוב או רע טוב??? דיקסמן/MP3 MP3 אפור/לבן לבן מה הסרט האחרון שראית יש לה ביצים חורף עם ימים ארוכים, או קיץ עם ימים קצרים חורף עם ימים ארוכים קוף או בננה קוף!!! מוריד שירים/סרטים מהנט לא מה דעתך על מטריות מי צריך אותן? קורא/ת תחזיות אסטרולוגיות רק כשאני משועממת אילו שפות את/ה דוברת חוץ מעברית אנגלית?? היית רוצה לעבור לגור במאדים נשמע לי כיף ספר לא מומלץ שקראת שכחתי את השם שלו... זיכרון טוב שיש לך מהילדות אוי יש הרבה מסדרים את המיטה בבוקר לא אין לי כוח.. ריח אהוב ריח של אוכל במיוחד מאפינס איזה מגמות אתם לומדים [ואו למדתם] בתיכון אני עדיין לא בתיכון ~ הפיג'מות ~ מי הזמר/ת האהוב/ה עליכם מהפיג'מות אלונה. למה אתם הכי אוהבים אותו כי היא מצחיקה ומוכשרת ויפה הוא הזמר הכי טוב אילן מי השחקן הכי טובה מהפיג'מות קובי מי השחקנית הכי טובה מהפיג'מות אלונה מי הזוג שהיה הכי טוב מהפיג'מות עודד ודידי מי השחקן שאתם הכי אוהבים מהפיג'מות גרי מי השחקנית שאתם הכי אוהבים מהפיג'מות אלונה איזה זוג לפי דעתכם מתאים אלונה ואילן

עונה..

אוהבת תותים? מאוד! סמסונג או נוקיה:נוקיה חולצה ארוכה או קצרה:קצרה סטריאו או פטיפון:סטריאו הגדרות-טוב או רע:טוב! דיקסמן/MP3: אמ פי ... אפור/לבן:לבן מה הסרט האחרון שראית:סטאפ אפ חורף עם ימים ארוכים, או קיץ עם ימים קצרים:קיץ עם ימים קצרים קוף או בננה:בננה.. חח :p מורידה שירים/סרטים מהנט:יאסס מה דעתך על מטריות:רעיון פיצוץץ קורא/ת תחזיות אסטרולוגיות:לפעמים ... אם אני במקרה רואה.. לא מחפשת את זה.. אילו שפות את/ה דוברת חוץ מעברית:אנגלית וערבית(ערבית בקטנה .. לומדת בבצפר.. ) היית רוצה לעבור לגור במאדים:לא ספר לא מומלץ שקראת:ממ. כמעט כל הספרים..חחח זיכרון טוב שיש לך מהילדות:יש הרבה! מסדרים את המיטה בבוקר:לא ריח אהוב:של בשמים... איזה מגמות אתם לומדים [ואו למדתם] בתיכון: שנה הבאה בתיכון .. או במגמת גרפיקה או מדעית מוגברת... ~ הפיג'מות ~ מי הזמר/ת האהוב/ה עליכם מהפיג'מות: למה אתם הכי אוהבים אותו הוא הזמר הכי טוב מי השחקן הכי טוב מהפיג'מות? עודד מי השחקנית הכי טובה מהפיג'מות:אלנוה מי הזוג שהיה הכי טוב מהפיג'מות (למרות שאין הרבה אפשר לבחור גם את החברות שהיו עם עודד ובכלל עם כולם) מי השחקן שאתם הכי אוהבים מהפיג'מות:עודד.. הוא קרוע !אה.. וגריי... חחח מי השחקנית שאתם הכי אוהבים מהפיג'מות:רוני איזה זוג לפי דעתכם מתאים (אפשר גם לבחור זוגות שלא היו בסדרה ביחד)

עונה [=

אוהב תותים-מאוד סמסונג או נוקיה---->נוקיה חולצה ארוכה או קצרה---->תלויה איפה ששמת אותה סטריאו או פטיפון---->סטריאו הגדרות-טוב או רע-טוב?--->לא הבנתי דיקסמן/MP3<----MP3 ברור... אפור/לבן---->לבן מה הסרט האחרון שראית---->לא זטכרת חורף עם ימים ארוכים, או קיץ עם ימים קצרים---->קיץ עם ימים קצרים כי אני יותר אוהבת קיץ... קוף או בננה---->בא לי בננה מוריד שירים/סרטים מהנט?---->כן מה דעתך על מטריות---->סבבה עד שהם מתפרקים וצריך ליישר אותן קורא/ת תחזיות אסטרולוגיות---->כשמשעמם לי אילו שפות את/ה דוברת חוץ מעברית---->אנגלית היית רוצה לעבור לגור במאדים---->לאאא ספר לא מומלץ שקראת---->השמיניה..ח... זיכרון טוב שיש לך מהילדות---->הזיכרון הראשון שלי מגיל שנה שהרבצתי לכל הילדים בפעוטון..חחח מסדרים את המיטה בבוקר---->לא ריח אהוב---->שכחתי איזה מגמות אתם לומדים [ואו למדתם] בתיכון---->מוזיקה ~ הפיג'מות ~ מי הזמרת האהובה עליכם מהפיג'מות---->אלונה טל למה אתם הכי אוהבים אותו---->כי היא שרה יפה הוא הזמר הכי טוב---->אילן רוזנפלד מי השחקן הכי טובה מהפיג'מות---->כי הוא שר יפה..... מי השחקנית הכי טובה מהפיג'מות---->ימית סול! מי הזוג שהיה הכי טוב מהפיג'מות (למרות שאין הרבה אפשר לבחור גם את החברות שהיו עם עודד ובכלל עם כולם)---->אילן+סיוון=
מי השחקן שאתם הכי אוהבים מהפיג'מות---->די! אני לא יכולה לבחור, הם כמו הילדים שלי! מי השחקנית שאתם הכי אוהבים מהפיג'מות---->ימית סול איזה זוג לפי דעתכם מתאים (אפשר גם לבחור זוגות שלא היו בסדרה ביחד)---->שוב אילן וסיוון.."בשביל מה אני צריכה את זה?" זוג מושלם

shaharrr53

New member
את נכסנת לאתר הזה../images/Emo72.gif../images/Emo83.gif

http://213.8.106.62/on/mo/ וכותבת את מה שאת רוצה להדגיש,אז אז לוחצת על "עשה מודגש" וזה מדגיש לך את הכל ואחר-כך את מעתיקה את זה לפורום

למעלה