כי רע לי

AdiA12

New member
כי אני מרגישה נורא ../images/Emo5.gif../images/Emo186.gif../images/Emo184.gif ../images/Emo209.gif../images/Emo226.gif

אתמול בבוקר קמתי עם כאב ראש ממש חזק שממש לא יכולתי להזיז את הראש בצורה נורמלית, כל תזוזה - הכאב גבר.. ואני מצוננת ומשתעלת שיעולים ממש חזקים, אני מרגישה שבכל שיעול שנאי משתעלת הגרון שלי נחתך עוד יותר. האף שלי סתום ואדום ואני מנוזלת.. ויש לי חום של 37 + והיום לא הלכתי לבצפר [ויש סיכוי שגם מחר] ולקחתי כבר כמה כדורים ושתיתי סירופ מגעיל לשיעול [אררג אני מעדיפה כדורים
] ואוחח בא לי להרגיש טוב כבר! טוב לפחות חברה שלי יצאה מאישפוז בבית חולים בגלל הכאבי בטן החזקים שלה..

../images/Emo80.gifתרגישי טוב../images/Emo24.gif

כל יום נהיה תור של מישהו אחר להיות חולהXD איזה מזל שאני כבר עברתי את זה

שירני42

New member
כי יש לי מבחן ע-נ-ק בהיסטוריה על כל השואה

ונמאס לי ללמוד כבר אני מרגישה שעוד שניה אני מתפוצצת! ושתבינו אני לומדת מיום שני ועדיין נשארו לי עוד 30 עמ' ללמוד והמבחן יום ראשון.. בקיצור......בעעעעעע
שמישהו ייגאל אותי מייסוריי בבקשה!

../images/Emo80.gifאיכססס../images/Emo5.gif

לי יש עוד כמה ימים בהסטוריה..ואני פשוט לא קולטת כלום מהשפה המוזרה הזאת :S בהצלחה לך

AdiA12

New member
הוו.. שונאת את זה S: ../images/Emo209.gif../images/Emo226.gif

שיהיה בהצלחה

../images/Emo80.gifותפוזבל מחרפן אותי@#$

כל הודעה שאני שולחת יש פרסומת דפוקה!
תפוזבל כבר לא מה שהיה פעם..הוא התמסחר

AdiA12

New member
כי שוב שינו את הפייסבוק ../images/Emo46.gif ../images/Emo209.gif../images/Emo226.gif

אוחח עד שהתרגלתי לפייסבוק החדש, שינו אותו שוב, וזה מה זה מבולגן, אני לא מצליחה למצוא מה שאני באמת צריכה שם. פאק. חארות!

|פרה../images/Emo45.gif ><"

יאללה שרשור הסכמה XD אולי נצליח איכשהו להחזיר את העיצוב הישן XD

Fuck A dog XD

New member
../images/Emo90.gif פתחו קבוצה כזאת XD

כמעט חצי פייסבוק הצטרפו! XD שיחזירו את הקודם T_______________T

../images/Emo129.gif שיטט... כיי רק עכשיו נזכרתי שיש לי

מחר מבחן בכימיה!! וזה לא שצריך ללמוד הרבה לזה..פשוט כלום לא נקלט לי אחרי 8 בערב..

למעלה