כי רע לי

../images/Emo129.gif כיי ../images/Emo7.gif

המורה שלי למתמטקיה החליטה לעשות לנו שבוע הבא שבוע מתמטיקה וזה אומר שכל יום בשבוע יהיה לנו מינימום 3 שיעורי מתמטיקה!!! ולפעמים 4...או יותר...
ו...היא גם החליטה עכשיו לתת לנו תיגבורים כל יום שישי במשך שעתיים אחרי שאנחנו מסיימים ללמוד!! וזה חובה!! וגם בחופש פסח מתישו לבוא.. ואנחנו עוד מעט מסיימים את החומר!! לא נשאר לנו כלום!!

Aarieli

New member
../images/Emo224.gif|שלדג|../images/Emo201.gif../images/Emo201.gif

איזה חרא היא !! יואוו איזה סיוט זה ללמוד 3 שעות כל יום מתמטיקה !! בכלל מותר לה לעשות את זה
? זה נראלי התעללות רצינית יותר מלהכניס אותך לכיסא חשמלי ! (איו לי מושג איפה שמים את ה-א' XD)

../images/Emo129.gif חחח לפעמים גם 4 שעות ביום מתמטיקה!!

זה באמת סיוט....זה פשוט...לא נגמר!!! מותר לה?? אני לא יודעת..אבל היא לוקחת למורות את השעות שלהן בשביל ללמד אותנו...וביום שישי היא הוסיפה לנו עוד שעתיים חובה אחרי שמסיימים את הלימודים והיא עוד קבעה לנו מלא ימים בפסח לבוא לביצפר בשביל מתמטיקה
וזה לא שאנחנו מפגרים בחומר..אני בסדר...לא נשאר לנו עוד הרבה בשביל לסיים... אבל טוב מה אני יעשה??

Aarieli

New member
../images/Emo224.gif|שלדג|תלכו לדבר עם המנהלת!!

המחנכת לא תעזור רק המנהלת! זה ממש התעללות ! אני בכלל חושבת שיש לה בעיה בראש ! (הייתי מציעה למורה הזאת פסיכולוג .. ) וחוץ מזה חופש פסח צריך להיות חופש! (בגלל זה קוראים לזה חופש XD) ואין לה שום זכות להרוס לכם אותו!

../images/Emo129.gifתודה על העצה אבל זה לא בדיוק עוזר כי

המנהל שלנו...וואי וואי...המורות מפחדות ממנו....כל העיר מפחדת ממנו!! יש עליו כבר 3 שבועות ברצף כתבות בעיתון על יחס מגעיל למורים, הורים, תלמידים, מנהלים של בתי ספר אחרים, אנשים בכירים בעיריה... ואז כתבו עליו שהיו כמה תלונות של אונס(!!) שהוא אנס כמה מורות.. הוא לא בנאדם סימפטי...אני בהלם שמישהו בכלל העז לכתוב עליו משו..כולם ממש מפחדים ממנו ולא אומרים כלום כי הוא יודע להשפיל...וחזק!!
אבל טוב..בסה"כ המורה שלי בסדר..היא באמת פסיכית אבל..זה ממש יעזור לי לבגרות.. היא רוצה שנתכונן לזה טוב טוב..אבל היא באמת מגזימה!! תודה בכל מקרה

../images/Emo129.gif חח נכון המנהל שעצרו על אונס??

או שמעתם את זה בחדשות ובאינטרנט.. עצרו אותו אתמול בערב...נשארנו בלי מנהל

Aarieli

New member
../images/Emo224.gif|שלדג|../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif D:

מגיע לו

../images/Emo129.gif חח עשו מזה אצלנו מזה סיפור...

תשמעי אני לא יודעת אם הוא באמת אנס..מה שאני יודעת שבלי שום קשר לא מגיע לו להיות מנהל... מנהל לא צריך להשפיל אנשים, לגרום לחברי צוות אחרים לבכות מהצרחות שלו...

PerfectSP

New member
כי כואב לי הגרון>< ../images/Emo190.gif

נו ולא כי אני חולה מפגרים!@#$% הגרון בכיוון של מיתרי הקול><

YuvalSP

New member
גם שלי כואב ../images/Emo10.gif ../images/Emo203.gif

כבר מיום ראשון אני מרגישה ממש רע... חחח יש סיכוי שנדבקתי מסבתא שלי Oo" תרגישי טוב!!

OverAndOver

New member
כי שכחתי את הפוסטר בבצפר><" |במבה|../images/Emo183.gif

אני כזאת מפגרת@#$% ><" אוף...עכשיו אני צריכה לקנות את זה><"

YuvalSP

New member
../images/Emo10.gif ../images/Emo203.gif

אולי תקני את העיתון..ואז תמצאי את הפוסטר הישן ויהיו לך שניים!

YuvalSP

New member
עוד שעה יש לי יום הורים!! ../images/Emo203.gif

ואני חולה כבר מתחילת השבוע...

Aarieli

New member
../images/Emo224.gif|שלדג|../images/Emo201.gif

לאנורא
ספרי איך היה ..

mafakit

New member
כי היה יום מזה מסריח!!!@#$../images/Emo69.gif |אלפקה|../images/Emo218.gif

השעה היחידה שבגללה הלכתי היום לבצפר [סוציולוגיה] התבטלה לי!@# אז בשביל מה אני באה לבצפר תגידו לי..
אז החלטתי לחזור הביתה כי אין לי באמת שיעורים חשובים היום [טוב אולי הסטוריה.. אבל הייתי עצבנית בגלל שלא טרחו להודיע שאין סוציולוגיה ולא היה לי כח לבצפר XD ] ואז חיכיתי לאוטובוס שעה ורבע!!@# התייבשתי שמה בתחנה >>" הגעתי הביתה ואז שהלכתי לשחק בגיטר הירו השווה של אח שלי כי לא היה לי כח לשומדבר XD ואז חברה שלי מתקשרת! וזה היה ככה אני "הלו?" חברה "איפה את?" אני "בבית..." חברה "מה בבית?! את הבטחת לעזור לי!!!@##$%" אכן, הבטחתי לחברה שלי שאני אשאר איתה שביעית בשביל לעזור לה במחשבים ><'''''''''' וזו כבר פעם שניה שקבענו ואני הרסתי את זה איכשהו XD קיצר היה יום מעצבן ומתסכל היום ובכלל הייתה חרא הרגשה ><'

למעלה