כי קצת משעמם פה.

כי קצת משעמם פה.

הזוג שאף פעם לא רב
אחד טייל בכל רחבי העולם והגיע פעם לאיזה כפר נידח במרוקו. שם סיפרו לו כי על הגבעה ממול גרים זוג קשישים אשר לא רבו בכל שמונים שנות נישואיהם. המטייל, מצידו, אמר ש"לא יכול להיות", והלך לבקר את אותו הזוג. הם קיבלו אותו לביתם, ולאחר ששאל אותם לשמועה, הם אמרו שאכן - הם לא רבו בכל שמונים שנות נישואיהם. המטייל התקשה להבין ושאל אותם מהו סוד הצלחתם. הזקן הסביר לו. לפני שמונים שנים, ביום הנישואים שלנו, לאחר החתונה, העמסתי את כלתי הצעירה על העגלה עם החמור והתחלנו לנוע לכיוון הבית החדש שלנו. לאחר כמה מטרים החמור מעד. ירדתי מהעגלה, הסתכלתי לחמור בעיניים, ואמרתי לו --- "חמור, זאת פעם ראשונה". המשכנו בדרכנו. והנה, אחרי כמה מאות מטרים, החמור שוב מעד. ירדתי מהעגלה, הסתכלתי לחמור בעיניים, ואמרתי לו --- "חמור, זאת פעם שניה". שוב המשכנו בדרכנו, וכמעט שהגענו עד לבית, והנה... החמור מועד שוב. ירדתי מהעגלה, הסתכלי לחמור בעיניים, ואמרתי לו: "חמור, זאת הפעם השלישית והאחרונה". לקחתי את הרובה שלי.... ויריתי לחמור בראש. אשתי הטרייה, שישבה על העגלה, הזדעזעה והחלה צועקת: "איזה מטורף! איזה משוגע! איך התחתנתי עם אחד כמוך?"... הסתכלתי לאישתי בעיניים ואמרתי לה --- "אישתי, זאת הפעם הראשונה". מאז לא רבנו. ---------
- כי הייתי חייבת?

הלווווווווווווווו,

אתה לא תשתיק אותי... לגבי שאלתך - לא יודעת. לא מבינה במרוקאים
שמחה שזה מספיק גבוה :)

toosh23

New member
אימל'ה.........../images/Emo6.gif ...לא אמרתי כלום....../images/Emo8.gif

למעלה