כי צליל הבריזה..

כי צליל הבריזה..

ומצ'עמם לי! סכמ"ש: השבוע שעבר - שיר השבוע: - אלבום השבוע: - האדם שעשה לכם את השבוע: - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): - מאכל השבוע: - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: - משהו שהרס את השבוע: השבוע שבפתח - משהו שאתם מחכים לו השבוע: - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: - האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: סתם: - תמונה מגניבה:

טייניניי

השבוע שעבר - שיר השבוע: התמכרת לחלוטין לlike a boy של סיארה. הקליפ מדהים ורק במוצ"ש הזה שמעתי את השיר הזה 15 פעם!!!11 - אלבום השבוע: של אקון - האדם שעשה לכם את השבוע: הדס
- משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "איף איי פלייד יו לייק א טוי?!?!" - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) "תקחי לופטאנזה בטיסה לארץ, הגרמנים מעולים במשלוחים.." - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): לא השגתי כלום. התאריך המשוער שלי לטיסה הוא עוד 5 ימים ופאקניג אין לי כרטיס!!!!! - מאכל השבוע: הודו אדום ואורז:O - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: מור התקבלה לקולג' בCA!! - משהו שהרס את השבוע: אין לי כרטיסססססססססססססססססססססססססססססססססס השבוע שבפתח - משהו שאתם מחכים לו השבוע: שאני אקבל תשובה בנוגע לכרטיס הזה כבר - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שאני אקבל תשובה חיובית ויהיה לי מקום במטוס.. - האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: ישראלים למינהם.. סתם: - תמונה מגניבה:

גם אני נכנסתי חזק בשיר הזה!../images/Emo108.gif

"Ladies. 2007. I think it's time to switch roles"
חרשתי על השיר כ"כ הרבה ועוד לא נמאס

NoFaRi1

New member
כייף כייף

ומצ'עמם לי! סכמ"ש: השבוע שעבר - שיר השבוע: קוואמי - אלבום השבוע: - האדם שעשה לכם את השבוע: סטיב. וואי לגמרי. - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): אנערף - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): סיימתי אתכל המבחנים תודה לשמעווןן! - מאכל השבוע: סלט סלט (לא להוציא אותי מדרך הישר P:) - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: אעע אדם התקשר אליי עכשיו לשאול אם אני באה למשחק P: וואי, אני מאושרת. - משהו שהרס את השבוע: מליון מבחנים השבוע שבפתח - משהו שאתם מחכים לו השבוע: המשחק P: - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: לא רוצה לדבר סתם. - האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: אדם אדם. חח אני מפתחת תקוות מחדש. סתם: - תמונה

עונה:)../images/Emo26.gif

סכמ"ש: השבוע שעבר - שיר השבוע:אממ - אלבום השבוע:___ - האדם שעשה לכם את השבוע:ידיד שליייי:):)) - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):אמממ - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם):"לפעמים, דווקא מי שאתה חושב שייתן לך יד לקום כשאתה נופל- הוא זה שדורך עליך הכי חזק, אבל לפעמים, דווקא האדם שלא חשבת שיהיה שם בכלל- הוא זה שמגיע ונותן לך את הכוח לעבור עוד יום." - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...)עשיתי פן:]חחחחחח מלא זמן חשבתי לעשות ורק אתמול באמת יצא ליייי... - מאכל השבוע:פיצה של אמא חחח - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע:אתמול יומולדת לאחי - משהו שהרס את השבוע: אני רוצה לצאת לכנס פסחחחח!!!!! לא רוצה תגבוריםםםםםםםםםםםם השבוע שבפתח - משהו שאתם מחכים לו השבוע: - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: - האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: סתם: - תמונה מגניבה:

B a m b o o k

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo122.gif הלכתי להופעה של יוני!

סכמ"ש: השבוע שעבר - שיר השבוע: אחריות-יוני בלוך - אלבום השבוע:אינפקציה-בכיף - האדם שעשה לכם את השבוע: אין - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): אין - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): הו היה המון רק שאני לא זוכרת - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...):הופעה של יוני בלוך
- מאכל השבוע:פתיתים - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: הופעה של יוני בלוך
- משהו שהרס את השבוע:לימודים להיסטוריה השבוע שבפתח - משהו שאתם מחכים לו השבוע:יומולדת
וביחד עם זה הופעה של ארקי ברמן
- משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:שיהיה לי יומולדת כיף!
- האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: כרגיל... אנשי פורום שייגעצ סתם: - תמונה מגניבה:

B a m b o o k

New member
לא בגדתי!../images/Emo7.gif

בסך הכל לא פתחתי
ואמרתי לעצמי שאני אפתח ביום ראשון... וחוץ מזה שכל דבר היה שווה את ההופעה הזאת

להלהלה

השבוע שעבר - שיר השבוע:יום חדש נפלא-אריק ברמן - אלבום השבוע:נמנמ - האדם שעשה לכם את השבוע:נראלי מוקי
- משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):יש 2,"ועם הזמן אתה אומר זה רק ילך ויסתדר,מחר בבוקר נתעורר ליום חדש-נפלא" "כי זה האור שבעינייך,שמקרב אותי אלייך..וזה הטעם שנשאר מלחבק אותך.." - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם):לא זוכרת - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): - מאכל השבוע:העוגה הורדרדה של נועה - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע:יומולדת של נועה
- משהו שהרס את השבוע:אנערף.. השבוע שבפתח - משהו שאתם מחכים לו השבוע:טיול פסח.. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:נמ.. - האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:נמ.. סתם: - תמונה מגניבה:

Snow fairy

New member
דאמנ

סכמ"ש: השבוע שעבר - שיר השבוע: zombie- cramberries - אלבום השבוע: בקושי היתה לי מוזיקה השבוע:[ - האדם שעשה לכם את השבוע: אף אחד מסויים - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): - - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) לא יודעת:X - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): הורדתי 2 קילו!! - מאכל השבוע: עוף ואורז - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: הבגרויות בתיאטרון
- משהו שהרס את השבוע: לא משהו מיוחד:] השבוע שבפתח - משהו שאתם מחכים לו השבוע: להתחיל להשלים את החומר באומנות
- משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שאני אעבור את המבחן במתמ' בשלום - האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: נממ... לא יודעת. סתם: - תמונה מגניבה:

בעעע איזה שבוע.

סכמ"ש: השבוע שעבר - שיר השבוע: מותק שלי- גלעד שגב - אלבום השבוע: - - האדם שעשה לכם את השבוע: אממ....לא יודעת. כנראה שהידיד שלי - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "ובכל העולם לא מוצאים בנאדם שיקח תכאב ויתן לך לישון" - משפט השבוע: לא זוכרת
- דבר שהשגתם השבוע: הארכה להגשה של הבוקריפורט - מאכל השבוע: כנפיים בטריאקי עם פטריות
- משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: שההורים שלי חזרו מהסופ"ש - משהו שהרס את השבוע: שהם נסעו לסופ"ש
השבוע שבפתח - משהו שאתם מחכים לו השבוע: יום שישי. פשוט יש לי מבחן שאני ממש רוצה לעבור כבר - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שמישהו שאני מכירה יבין משהו לגבי שנינו
- האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: לא יודעת למה, אבל בא לי לראות את הפסיכו'...חח סתם: - תמונה מגניבה:

Aline In Chains

New member
אני......

סכמ"ש: השבוע שעבר - שיר השבוע: וור דיד יו סליפ לאסט נאייט של נירוונה, כי שרתי אותו עם גור
. - אלבום השבוע: אירלי דאייס-זפלין. - האדם שעשה לכם את השבוע: גור:) - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):המ.. :] - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) "קו רגל.." , "קו רגל???" ,"אז מה כף רגל? מה..כפית רגל?!"XD - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): חחח, שומדבר. - מאכל השבוע: פיצהפיצהפיצה. - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: גור בא לפה שישי שבת:] - משהו שהרס את השבוע: סתם.. השבוע שבפתח - משהו שאתם מחכים לו השבוע: למיטה.לישון.
. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: דיי נו. - האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: גור. סתם: - תמונה מגניבה:גור והגבינהXD

פוק ../images/Emo163.gif

סכמ"ש: השבוע שעבר - שיר השבוע: Punk Rock Love-Good Clean Fun - אלבום השבוע:Between Christian Rock And A Hard Place-Good Clean Fun - האדם שעשה לכם את השבוע:אההההה.... אני? - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):No one loves you and you wonder why - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): "את רוצחת רק מדי פעם" תודה ג'וש. - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): חגגתי חמש שנים לפורום שלי! (422-גרין גיי) - מאכל השבוע:קיאנואה D: - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע:לאדעת - משהו שהרס את השבוע:לאדעתתתתתתתתת השבוע שבפתח - משהו שאתם מחכים לו השבוע:חמישישי^_^ - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:ליאוריק-ניקי-דנעיק לא יבריזו לי - האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:ליאוריק-ניקי-דנעיק סתם: - תמונה מגניבה:חחחחחחחח

חצילע

New member
../images/Emo9.gif.

סכמ"ש:
השבוע שעבר
- שיר השבוע:
This Calling Master - All That Remains
- אלבום השבוע:
אמממ. לא דעת X:
- האדם שעשה לכם את השבוע:
ישראל
- משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):
מממ לאדעת. :)
- משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם)
"למה כולם מנגנים בגיטרות? טוב, אני מנגנת בפטמות של הכלבה שלי"
- דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...):
:
- מאכל השבוע:
ממממממ.
- משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע:
(:)
- משהו שהרס את השבוע:
כלום ^^
השבוע שבפתח
- משהו שאתם מחכים לו השבוע:
ממממ.