כי נשבר לי

כי נשבר לי

לא מספיק יפה?...לא יודע רוצה?מאוד להציע?המון אהבה?יש בשפע מנוצלת?לא ממש אז מי אני כן?זאב בודד?בעל כורחו?נראה שכן רק שאני לא יודע איך איך יוצאים מהעגל הזה אולי ממכם תבוא התמיכה והעידוד אולי כי נשבר לי ואני לא היחיד.....

ילדון24

New member
דיכאון גורר דיכאון

תעבוד על זה, זה שלב א´ אף אחת לא רוצה דכאוני...

gilshl

New member
הזמן, תן לעצמך זמן, תתרפא ואז זה

יגיע, תתחבר לאני הרגשי שלך, אני יודע פסכולוגיה בגרוש, אבל תעשה חיפוש קצת באניטרנט, תקרא פה תקרא שם, תהיה קצת לבד, צא למסע לחיפוש האני שלך, תראה שזה יעזור.

אבל איך מתחילים

אני בחור שובב פסיכי ונורא שמח עד שמגיע יום שישי אין עבודה אין לימודים ויש המון לבד

../images/Emo6.gif ../images/Emo45.gif

אופנוע זו בעיה...אם נשים שנייה את הצחוק בצד. הוא מלמד אותך להיות לבד, ולעיתים קשה למצוא מישהו אחר שיבין את האובססיה שיש לך אליו...

תאמין לי אחי הכל יבוא לבד ובבום....

אני עברתי לאילת אחרי הצבא מי היה מאמין שאני? באילת? חברה? אתה יודע אילת לא רוצה ראש כבד לא מחפש משהו קבוע זה כמו להגיד שעראפת התגייר ובאותו היום הכינרת תציף את טברייה כי היא תיהייה מלאה במים. ואכן זה קרה בבום ובהפתעה היו לי שנתיים וחצי נפלאות ומאושרות אבל הטיול הרס הכל אחר כך היה הרבה לבד ואז עוד פעם בום סתם קומזיץ של כמה חברה על הים חבר הביא ידידה וככה זה התחיל ואחר כך עוד כמה סתם ועכשיו יש לבד זה לא כל כך נורא תנסה להפיק את המירב אל תדאג יהיה בסדר....

למעלה