כי נאמר כבר הכל..

erlich

New member
כי נאמר כבר הכל..

אז בבקשה - אל תוסיפו לזה... נעים מאוד, אני ארז, באתי להגיד היי :) פורומים זה מעין מקומות שכל אחד יכול להביע את דעתו לא? אז אני אביע את שלי :) ואוי כמה שיש לי להביע... קצת רקע, אחרי הכל אי אפשר להתחיל מאפס נכון? אני בן 21, משוחרר טרי, גר בישוב בשרון ובינתיים טוב לי :) פלוס מינוס. את הימים האחרונים העברתי בבטלה מוחלטת (איזה כיף!) והתחלתי לשים לב טיפה לכל מיני קישורים (כל מי שיש לו מסנג'ר ראה את מה שאני עומד לדבר עליו), זה די כיף אני חייב להוסיף :) פתאום אני מגלה דברים חדשים שלא ידעתי קודם. פאנג שוואי - הקוקאין של העשור הראשון של המילניום החדש. למי שלא יודע, פאנג שוואי היא מעין תורת "כך תחיה את החיים נכון על רגל אחת" שמופצת ע"י כל מני גורואים למיניהם שחוו הארות (אבל בעיקר הערות לפני שהם "נהיו" גורו) שונות ומשונות במסעותיהם למזרח. התורה מדברת על כך שצריך איזון בחיים (אני מסכים), בין היאנג של הזכר ליין של הנקבה (אני עדיין מסכים מאוד, למרות שנתפסתי בקלקלתי בניסיונות שווא לשכנע בחורות נאות למצוא את האיזון בין היין שלהן ליין של החברה שלהן. או שלי. עדיף כשאני יכול להסתכל) ע"י עיצוב הבית, הדירה ומה שלא תרצו. פה נעצרתי. איזון זה אחלה, שלא תבינו אותי לא נכון. אבל כשמישהי שאני לא בטוח שהיא מחוברת לקרקע נכנסת אלי לחדר ואומר שבגלל שהמיטה שלי צמודה לקיר אז זה אומר שאחד מבני הזוג מיותר בקשר... זה כבר יותר מדי. ואחרי זה היא אמרה שגם חשוב שכל אחד יכנס למיטה (שימו לב לזה!) מהצד "שלו!" כבר חלוקה? האם זה אפשרי שגדר ההפרדה הגיעה עד למיטה שלי??? מצטער, פה אני בונה את גדר ההפרדה שלי - מצד אחד ארז, מצד שני פאנג שוואי. אני לא צריך איזו בחורה שנכנסת רק מהצד שלה למיטה. אני רוצה מישהי שתזורק את עצמה עלי בטירוף חושים, ולא תחשוב אם היא אולי מפריעה לאיזון שלי. אני אוהב אהבה טבעית, אמיתית, ואני לא צריך שום תורת איזון סינית עתיקה (גם אם היא עוסקת ברוח ומים, שזה שילוב נהדר על כל בחורה שאני מכיר - כמובן, תשפריצו את המים קודם, ואז תעשו עליה רוח) שתגיד לי איך לאהוב. ואתם? ארז.

TheWhiteTigris

New member
התורה הזאת

אומרת, שאם אתה מציב רהיטים במקומות מסויימים, הם יפריעו לחיים האישיים שלך, ובצורה אחרת - יעזרו לך. בלי לפגוע בהם - זה נשמע לי טיפשי. אני מעדיף להשאר עם האמונה שלי בה'....

כי מי רוצה זרימת צ'י חזקה מדי בחדר

"רצוי להימנע מריבוי דלתות ומראות המכוונות למיטה בחדר שינה. מצב זה מניע זרימת צ'י חזקה מידי בחדר העלול להפריע לשינה. סדר וטיפוח. ערמות בגדים המפוזרות בכל החדר, תצוגת נעלים על רצפת החדר - מפריעים זרימת צ'י תקינה ונינוחה. קירות ובהם סדקים וטיח מתקלף – מסמלים סדקים ועייפות במערכת הזוגית , מריבות וויכוחים." בקיצור מסכימה איתך

cchen2

New member
המיטה הזוגית שלי...

לא צמודה לקיר... אף אחד לא מיותר בקשר

למעלה