כי משעמם לי רצח..

כי משעמם לי רצח..

ספרו על החופש הגדול האחרון,איך היה לכם,מה עשיתם. [נו! זה מעניין
] ואם בא לכם אז תצרפו גם תוכניות לחופש הגדול הקרב.

eynav16

New member
החופש שלי היה בדצמבר-ינואר...

הייתי בארץ... מ4 בדצמבר עד 11 בינואר ומ11 בינואר עד 17 בינואר הייתי באנגליה ולונדון וזהו..

היה ליי חופש גדול מטורף ../images/Emo13.gif

הייתי שבועיים באילת עם החברות והיה הכי מדהים שיש..ועוד שבוע עם ההורים בטבריה שגם היה ממש מעולה..זה החודש השני. בחודש הראשון הייתי בקורס בבית ספר.. החופש הזה אני כבר לא אהיה בארץ ובטח אשתעמם מוות בגרמניה

Psychodish

New member
וועעעעעע

היה הכי סבבה שיש! לא נהנתי ככה ממזמן!!!! הייתי אצל שירנושקה בסקוטלנד והיה מדהים. קרו הרבה דברים...חחחחח כמו לפספס את הטיסה...אופס. הייתי שם כמעט חודש..לא שירנושקה? היינו במסעדות, בתי קפה, טיולים (אין על היופי שם!), פאבים, דיסקוטקים, ומה לא! היה שולט. פשוט ככה. ובמיוחד שלא ראיתי אותה המוןןןן זמן, אז היה עוד יותר סבבה. ועכשיו...עוד כמה ימים, היא אצלי! יוהווו! תוכניות לקיץ? ישראל.

אממ וואו....

הייתי בארץ איזה חודש... והיה ממש כיף, בייחוד שעשיתי מה שבראש שלי ולא נתתי לחבר'ה להכתיב לי את התוכניות.... למרות שהיה ממש ממש ממש כיף, כבר רציתי לחזור הביתה... שם אודיש שלי חיכתה לי! זה היה החופש הכי מדהים בעולם! המשפחה שלי עדיין היו בארץ, ככה שהיינו פה לבד (תחת השגחת אחותי מרחוק, ראינו אותה פעמיים בשבוע או משהו...) כמה אלכוהול זרם בעורקיי, אני בקושי זוכרת מה עשינו. מלא תמונות, הקלטות בוידאו, שופינג, סרטים, טיולים, מועדונים, פאבים, חברים, בתי קפה, הכל הכל הכל, היה ממש מושלם. היא היתה פה לחודש אם אני לא טועה...
והיה מושלם. השנה... טוב, עוד שבוע אני אצל אודליה, אבל זה לא קיץ אז... אני בישראל ב5 ליולי, עד ה1 באוגוסט.
אני בעד מפגש פורום.

למעלה