כי מצע'מם פה

רק שבק

New member
מסכים עם כל מילה

לקח לי הרבה זמן בין השמיעה הראשונית לאלו שאחריו. זה לא אלבום לנסיעה באוטו או כמוזיקת רקע. הוא דורש הקשבה. שווה ביותר!

K180

New member
../images/Emo45.gifגם לי לקח זמן בין השמיעה הראשונית

לאלו שאחריה

natan44

New member
אני לא מבין

מה הבעיה עם לעשות פרסומות??? הרי הבן אדם צריך להתפרנס לא?? צריך שיראו אותו לא?? אז מה הבעיה??

אוקי , ראיתי

my bad. אפשר ורצוי להשתמש בשוק הפרסומות כדי להתפרנס , במיוחד בארץ ששוק המוזיקה לא מכניס לאמנים כ"כ הרבה. אבל צריך לדעת איך לעשות את זה. הדג נחש , קוואמי , קוטג , נימי ויש עוד הרבה שפשוט לא עולים לי בראש עכשיו, עשו את זה בצורה שלא סותרת את האומנות שלהם , ולא מנוגדת לשירים שלהם. מה שסאב והצל עשו היה מביך וילדותי , יש פרק במ.ק 22 שצוחק על הפרסומות לשוקו. וגם פישי נותן להם דיס ב"ראפאר" "אם פרסמת את השוקו - אני לחמניה , מה ניהיה..." קאפיש?

fieldy snuts

New member
אחי מחזק אותך ומוסיף....

כל מה שאמרת נכון טוב ויפה, מה שעוד יותר יפה זה שהאלבום שלהם נכון גם לגבי היום. כשהדיסק יצא הוא היה רלוונטי וגםהיום 5 שנים אח"כ הוא עדיין רלוונטי. מה שמבחינתי נותן לו גם את החותמת של יצירת מופת. כי גם היום הוא מפתיע, גפ היום הסאונד שלו נשמע נקי ונכון הרבה יותר מדברים שיוצאים היום. הוא הקדים את זמנו בכלכך הרבה, להמון אנשים היה קשה לאכול אותו.... אבל היום אני רואה ומקווה שהם מתחילים לפחות ללעוס..

אה אופס סליחה.../images/Emo203.gif

בכל מקרה, שבקי לא עונה. אני אבדוק בקרמבו בקרוב. תודה

למעלה