כי טוב
\ רע
לי
|פטריה|

PerfectSP

New member
יאללה! ../images/Emo190.gif

כי רע לי: (תמיד מתחילים ברע כדי לסיים בטוב XD) כי אני שומעת את "האם להיות בך מאוהב" וזה שיר יפה אבל מדכא >< כי אינלי כוח לזוז או לעשות שום דבר השבוע.. כי יש לי עוד עבודה בערבית
הו ובאזרחות
אבל באזרחות לא נחשב,זה בקבוצות,אני נותנת לאחרים לעשות הכל XD כי אני נוסעת לאילת שבוע הבא והיום היה שם 45 מעלות
אפשר לצלות סטייק בחום הזה! כי הזבובים לא עוזבים את המסך XD כי החופש יותר מדי מלא בכל התאריכים חחח כי החופש מביא איתו תהיות... כי טוב לי: כי עברתי את המיון למודיעין וקיבלתי זימון רעיון אישי ב24.8! D: כי שבוע הבא אני נוסעת לאילת ל4 ימים D: כי צ'אק עוקב אחריי בטוויטר כבר שבועיים ברצף
כי צ'אק ראה את הכאבר שלי ושל דנה.ושלח לי 2 הודעות מיידיות
כי חופש!

יאללוש ../images/Emo60.gif|פטריה|

למדתי מיסמינה להתחיל ברע [; כי רע
-
- כי כואבת לי הבטן ): - כי החופש עובר מהר מידיייייי!!!! - כי לא קניתי שומדבר ללימודים - כי ישלי מבחן מעבר במתמטיקה ב25.8 ואנלא יודעת כלוום .-. - כי כשאני אומרת כלום אני מ מ ש מתכוונת לכלום ._." - כי אני מרוששת >: כי טוב
-
- כי אכלתי ארטיק קראנצ' ושתיתי אקסאל אחרי מלא זמן שלא
- כי הייתי אצל חברה והיה ממש כיף *-* - כי אני שומעת מוקי D: - כי אחרי הרבה שנים ישלי חופש יחסית טוב [: - כי אני מקבלת ת'עדשות שלי ביומשניייייי!!!!!!!!!!1#^#% אמגדדדדד מרגש ליייייי *.* - כי כתה י' זה הרבה יותר מגניב מט'
(H)

PerfectSP

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif יאיי למדו ממני משהו D: ../images/Emo190.gif

אם מתחילים ברע,מסיימים בטוב וזה מה שזוכרים,מסיימים בהרגשה הטובה D: אם את צריכה עזרה במתמטיקה אני יכולה לעזור לך D: כל עוד זה חומר שיש גם ב5 יחידות
אני שמחה בשבילך לגבי כל השאר D:

אוי ♥ D: ../images/Emo60.gif|פטריה|

המבחן מעבר הוא מ3 יחידות ל - 4. אז אני בטוחה שזה חומר שאת אמורה לדעת XD ולא חשבתי על זה ככה, בד"כ אני מתחילה בטוב חחחח אני אאמץ אתזה! D:

PerfectSP

New member
DD: ../images/Emo190.gif

הממ אני מתארת לעצמי XD למרות שיש דברים שאנחנו לא יודעים.. כי אנחנו לא לומדים דברים כאלה קלים
אבל זה בדר"כ חומרים ספציפיים ביותר.. וזה מתבטא בעיקר ביא XD

AdiA12

New member
וואי מבינה אותך עם הקטע במתמטיקה ../images/Emo209.gif../images/Emo226.gif

אני ממש לא ידועת כלום. זתומרמת כל מה שלמדו השנה - אין לי מושג מה זה.. לא הקשבתי לאף שיעור ולא רשמית כלום במחברת O_O ואני צריכה לדעת את זה עד תחילת הלימודים ככה כי אז אני כבר צריכה לדעת על מה מדברים בשיעורים :S

חחחח ../images/Emo60.gif|פטריה|

אני צריכה לקבל מעל 65 במבחן מעבר בשביל לעלות ל 4 יחידות XD עכשיו זה בעיה, כי גם אם תכפילי את כל הציונים שלי במת' יחד לא תגיעי ל 65 חחחחח טוב בואו לא נגזים, אבל אני בהחלט יכולה להגיד לך שהשנה היה לי רק עובר אחד במת' וגם זה היה 58 במועד ב'

AdiA12

New member
חחחח ../images/Emo209.gif../images/Emo226.gif

גם אם תכפילי את הציונים שלי במתמטיקה ב1000, תגיעי ל0 XD

AdiA12

New member
כי... ../images/Emo209.gif../images/Emo226.gif

כי טוב לי: כי אתמול היה לי יום כל כך נהדר D: כי הולך להיות קאפקייק על שמי XD כי יום שני אני כנראה בממדיון כי יום שלישי אני בירושלים כי מתקינים לי מזגן בחדר השבוע כנראה DDDDD: כי ידיד שלי יביא לי מאפינס מסינגפור כשהוא חוזר
כי שבוע הבא החברה הכי טובה שלי חוזרת לארץ
כי רע לי: כי לא הספקתי לרשום מכתב באלבום שדנה הביאה לסימפל פלאן
כי אני מתגעגעת לחברים שלי שבחו"ל
כי נמאס לי כבר מאהבות נכזבות

AdiA12

New member
אה וגם.. ../images/Emo209.gif../images/Emo226.gif

כי טוב לי: קניתי את הדיסק של 30STM וגם קיבלתי מתנה (לא מהחנות ><) את הדיסק הראשון של סימפל

Tutix

New member
../images/Emo210.gif נאמ נאמ

יאללה בואו נהיה כמו יסמין רע: *נראלי יש לי איזה אלרגיה או משו. הפנים שלי אדומות ): *הייתי בטוחה ש100% אני באה למפגש, מסתבר שלא XD כאילו.. אני אבוא, כנראה. אבל עכשיו זה בערך 98%. *אני נראית כמו חרא מעוך P: * יש אצלנו אורחים והם ישנים בחדר ליד החדר שלי >< *כל החופש התלוננתי שמשעמם לי ועכשיו פתאום יש לי מלא דברים וזה מעצבן>< *בצפר עוד מעט T_T ו..ו.. עכשיו אני נזכרת בעוד מלא דברים רעים וזה עושה לי רעXD טוב: *הסתפרתי ואמא שכנעה אותי לעשות פן [למרות שלא היה לי ממש כוח שימשכו לי את השיער ביחד עם אוויר בחום של 240 מעלות ] וזה די השתלם כי עכשיו אני לא צריכה לעשות מחליק וזה יום יותר יפה מאשר עם מחליק^ *כי כי אם אני אבוא למפגש אני גם אשן אצל ספיר ויהיה כיףD: * כי היום יום שישי ה13 ווהוההעהעהוהוההעאעהיהו סתם לא, זה לא כזה דבר טוב. סתם זה נראלי קצת עצוב שיש לי רק 2 דברים לרשום בטוב XDD אוף אני כזאת פסימית~~ טוב נו P:

למעלה