כי טוב
\כי רע

PerfectSP

New member
כי טוב../images/Emo13.gif\כי רע../images/Emo10.gif ../images/Emo190.gif

ספרו מה שבא לכם.

shaked2010

New member
כי טוב // כי רע

אוקי.. רע יש מחר מפמר בתורה על פרקים א' ב' ג' ד' ה' ו' ז' ח' ט' י' יא' יב' יד' יששש ויתרו לנו על יג' ._. ואז אמרו שהוא חשוב כדי להבין את יד' אז ללמוד גם אותו קיצור מה שעצוב בסיפור הזה שהמפמר מחר ולא התחלתי ללמוד ושעוד עצוב שיש עוד שני מבחנים השבוע ואולי עוד מפמר -.- טוב לי... 18 יום לסוף הלימודים DD: ולוקחים אותנו או לסינמה פה בראשון שהוא סגור רק לבצפר שלנו
שאנחנו 150 + תלמידים או ליום סגור לימית 2000 D:

shaked2010

New member
אגב

אחותי מתחתנת עוד שבוע D: ליתר דיוק יום לפני הפרק הראשון של השרדות XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

../images/Emo224.gifמזל טווב [:

יוו איזה מגניב שזה בתלת מימד *-* טל אנגלנדר בתלת מימד *-* אח השלמות

shaked2010

New member
טל בתלת מימד XD

אם כבר איכ דן מנו בתלת מימד :S אני בהשרדות 1 אהבתי את אפרת ומושיק אחד מהם עף באיחוד השבטים :| בהשרדות 2 כבר לא זכור לי את מי אהבתי אבל גם הוא עף בדיוק באיחוד וגם בהשרדות 3 אהבתי את טל אנגלנדלדר (שאני לא מצליחה לבטא את שמו זה כ"כ מצחיק ומעצבן) וגם הוא עף באיחוד אז החלטתי לנסות לא לאהוב את זה שאני רוצה שלא יעוף אחרי האיחוד אני עושה עליהם עין הרע XDD ותודה D:

../images/Emo224.gifכל החזקים עפים באיחוד..

בשבטים הם נשארים כי הם חזקים וטובים למשימות ובאיחוד מעיפים אותם קבינימט!-_- מאז שטל אנגלנדר הודח ראיתי בקטנה הישרדות..אבל עדין ראיתי... \ = הוא היה השורד האמיתי!!!!

shaked2010

New member
חחח גמאני בדיוק ככה

ואז עברתי לטומי
אני לא חושבת שהוא עד כדי כך חתיך אני יותר מעדיפה אותם בלונדינים אבל מה שבטוח עם שיער חלק אבל עדיין הוא היה חזק וטוב לב והגיע לגמר בלי להתלכלך יותר מידי DD:

למעלה