כי הצלחתי להרים סיגריות+20 ש"ח ../images/Emo209.gif../images/Emo226.gif
אמנם קמתי היום באיזה 10 וחצי [לצערי] ונסעתי עד רחובות, אבל היה שווה את זה.. מאוד שווה את זה. אז כמו שאמרתי, קמתי ב10 וחצי, התארגנו ובלה בלה בלה, יצאנו מהבית ב11 ועשרה נראה לי. הגענו למסעדה "תרזה" ברחובות ב11:52 ואז לחצנו ידיים וכאלו עם כל מיני אנשים מהמשפחה של אמא שלי, שאני זוכרת רק אחת מהן, וגם זה, לא בטוחה.. הקטע הוא שאת המשפחה של אמא שלי אנחנו לא ממש מכירים, כי.. היחידים שנשארו מהמשפחה שלה זו כמובן היא, ועוד מישהי שקצת רחוקה ממנה, ועוד מישהו שאין לי מושג מה הקשר שלו אליה.. אבל הוא חשוב לה. מהרגע הראשון שהגענו לשם, הדבר שתפס את עיניי לאורך כל הזמן היה הילד החמוד ההוא שישב עם שיער אימו חמוד כזה ודי היה ברור לי שהוא אימו גם לפי הלבוש... וגם לפי המוסיקה שנשמעה מהפלאפון שלו לכמה שניות בהמשך הארוחה. ישבנו כולנו באיזה 5 שולחנות נפרדים. ישבנו בהתחלה באיזשהוא מקום דחוס כזה, ועברנו משם למקום שבו אני ואחי ישבנו על ספה, פשוט בגלל שמי שישבנו איתם בשולחן, יש איזשהוא סיפור איתם, לא יודעת מה.. הצצתי כמה פעמים לכיוון הילד ההוא, ואז גם ראינו מצגת, אבל הראו רק תמונות מפעם, אז לא היה ניתן לזהות מי זה הילד חח.. אבל הוא היה נראה דומה לאותו ילד.. ואבא שלי אחרי זה שאל את האבא של הילד [הוא אמר "עדי שואלת מי הילד" משהו כזה, רציתי להרוג את עצמי. מה אני? מה אני? למה אני ולא אתה?! XD], אז אבא שלי הסביר לי אח"כ שזה הילד עם השיער הזה, ועכשיו גיליתי שזה בכלל לא מי שאני התכוונתי חח.. [רגע מה זה אומר....? שהוא לא קרוב משפחה שלי.. אולי אני יכולה להיות חברה שלו...? חח סתם XD אפילו ש... |גבות| חחחחח] אחרי שהסתיימה הארוחה המעווווווווווווווווווולה! [היו דברים מאוד טעימים], יצאנו אל הקור והרוחות, עברנו ליד הילד ההוא, שהיה בחוץ עם כמה מהחברים חח ראיתי שהוא הסתכל עליי באיזשהוא שלב.. ><" איכשהוא החלטנו לעלות למעלה, ויצא ששיחקנו באולינג, שבסופו אבא שלי היה עם 90 נקודות במקום הראשון ואני ואחי במקום השני [כל אחד בנפרד, יצא תיקו בינינו] של 83 נקודות. לפני הבאולינג, ראינו שם מכונה של.. נו נכון יש את המכונת בובות האלו עם התופסן.. נו כאלו:
http://pgame.co.il/images/cranesShiningWorldS.jpg ? אז יש בתוכה קופסאות של סיגריות, וגם היו 2 מציות, אבל היו אולי איזה 10 קופסאות, אז על חלק מהקופסאות היו שטרות של 20 ש"ח, על חלק לא, על המצית היה שטר של 100.. אז אני ניסיתי פעם אחת.. לא הצלחתי.. ואז.. ניסיתי עוד פעם, סתם ככה.. ופשוט הצלחתי להרים את הקופסת סיגריות L&M [שאבא שלי מעשן חח] עם שטר של 20 ש"ח על זה..
זה היה ממש שווה! חח.. אז אבא שלי זכה בסיגריות ואני זכיתי ב20 ש"ח. שווה. אחרי הבאולינג נסענו לצומת בילו, נהיו לי כאבי גב וזה.. אבל הלכנו לTNT, לתמנון, ואכלנו סושי, ושתינו שייק פרי.. ומה שכיף זה שקניתי 3 חולצות יפות ארוכות בתמנון - אחת שחורה בלי קישקושים אבל יש לה מין עיצוב כזה טוב אחת כחולה עם כתוביות בכתב מחובר באנגלית ואחת סגולה[!!!!! O: אמאלה] ועליה כל מיני אימואים כאלה וכתוב גם בקטן Music not dead וכאלו היה אותה גם בטורקיז אבל לא ראו טוב את מה שעליה, ו2 מכנסיים ארוכים יפים ב - אחד אפור קצת כהה כזה ואחד שחור TNT..