כי טוב לי DDDDDDDDDD:

morandr0

New member
כי טוב לי DDDDDDDDDD:

באיחור של יום
סורייייי... >< אז.. כי טוב לי: כי אני מתחילה להבין סופסוף את החומר במתמטיקה (אחרי כמה נכשלים..) כי נורא נחמד בבצפר בלי הזייניקים+חטניקים (הם בטיול שנתי) נורא שקט..
כי די נדלקתי על מישהו חמוד בבצפר שלי.. ^^ כי מחר סופסוף היום צופה!!!!!!!!!!!!!! כי אני עושה בעיצוב גרפי כרזה לטוויילייט!!! (הסרט) וזה יהיה כזה מאאגניב...! D:

YuvalSP

New member
ואווו חחחחח XDD ../images/Emo203.gif

- גם אני מבינה את החומר במתמטיקה אחרי כמה נכשלים. יש לי 5 שיעורים פרטיים באנגלית ו5 במתמטיקה, שלשום היה את השיעור במתמטיקה והיה נחמד נורא! היה לי רק את אלגברה ובקושי היה חומר באלגברה..אז רוב השיעור דיברתי עם מי שמלמד אותי חחח XDD זה תלמידים מכיתה י"ב שנותנים שיעורים פרטיים בשביל שיהיה להם כסף למסיבת סיום..וזה רק 20 ש"ח לכל שיעור!!!! אז זה ממש שווה.. וזה גם עוזר
- חחחחחחחח אצלנו לפני יומיים היינו רק שכבת ח' בחטיבה כי ז' וט' היו בטיול..זה לא כזה טוב אבל זה מצחיק כי זה דומה לך :] - אני באמצע של Breaking Dawn, הספר הרביעי של טווילייט...
זה כל כך יפה. - ראיתי אתמול בנג'מין באטן! סרט מקסים! ממש מזכיר את פורסט גאמפ אם אתן מכירות

Fuck A dog XD

New member
../images/Emo90.gif סיפורו המופלא של בנג'מין באטן ../images/Emo5.gif

אוי אל תזכירי לי את זה XD

mafakit

New member
כי התקבלתי למד"א DDD::: |אלפקה|../images/Emo218.gif

יוו איך הייתי מאושרת שהודיעו לי שעברתי את המעשי XD השווצתי לכולם
כי המורה לפסיכולוגיה אמרה שהיא נתנה לי ציון גבוה בתעודה! D: ~בטוח לא 100 XD ~
כי היום לא למדנו ורק ראינו הפקות של י"ב
כי בשעה שישית היום עשינו שיעור סוציולוגיה בלובי והיה ממש כיף XD
כי בקרוב ת"א! D:
בקרוב חופש פורים סוף סוף *-*
כי מחר גם נראה לי הולכים לראות הפקות של י"ב D:
כי.. המ.. לאדעת אין לי עוד עכשיו XD כשיהיו לי אני אוסיף D: אהה!@# כבר אמרתי שעברתי את המעשי והתקבלתי למד"א?
~חשה D: ~

AvrilForEver

New member
כי קיבלתי 100 בהסטוריה

* כי המורה שלי למתמטיקה נתנה לי לעשות בוחן בבית:) *כי סוף סוף עניין התחפושת מתקדםXDDD *כי החיים שלי הוא עשה למעני הרבה דברים מקסימים *כי קיבלתי סולו הכי ארוך בלהקה בריקוד=]

AvrilForEver

New member
כן הייתי אמורה לעשות את הבוחן בבי"ס

אבל "לא הרגשתי טוב" בלימודים.. אז היא אמרה לי לבוא אליה עוד כמה ימים ובאתי אליה והיא נתנה לי את הבוחן הביתהXDD ואמרה כזה:"אבל תעשי את זה לבד" וכולי כזה: כן ברור חחח ממש
עד שנותנים לי לעשות בוחן בבית אז למה נראה לה שאני אעשה אותו לבד?! חחח אבל היא יצאה ממש חמודה
וואייי אני חולה על המורה הזאתXD

Fuck A dog XD

New member
../images/Emo90.gif כי D:

עדי אשכנזי חזרה להופיעה ואני בטוח בטוח ילך להופעה שלה D: וכי קר ויש גשם וכיף להיות בבית ביום שישי שיורד בחוץ גשם ולשתות שוקו חם ואולי לראות עם אמא בלילה מדגסקר 2 XD

PerfectSP

New member
אם היית פה, ../images/Emo190.gif

לא היית אומרת את זהXD כל אתמול ועד היום בצהריים לא הפסיק לרדת גשם ורוחות! כל הטריסים שלי נטרקים מהרוח!יומיים שהתעוררתי מזהXD ואתמול עוד ירד ברד מטורף,התעוררתי גם מהטריסים גם מהברד! וכל היום הגשם לא נח אפילו לדקה אחת,היו ברקים ורעמים שהפסיקו את החשמל גםXD אבל זה כיף כל עוד אני לא הולכת לבצפרD:

mafakit

New member
כןכן גם אצלנו!!!! DDDD:::: |אלפקה|../images/Emo218.gif

אתמול היה מלאאאא גשם!! ובלילה היה גם כן מלא וברקים ורעמים ובקושי היה אפשר לישון
והכלבה שלי פחדה והתחבאה מתחת לשולחן XDDDDD והיום גם כן כל היום היה גשם וזה *-*

PerfectSP

New member
XDDDDD ../images/Emo190.gif

טוב נו זה באמת היה די כיףD: אמנם קצת מפחיד מרוב העצמה של הגשם והברד לפעמים אבל מגניבXD כל עוד מחר זה נמוג כלא היה[~!@],אין לי בעיהD:

PerfectSP

New member
שיו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ../images/Emo190.gif

אני כזה מחפשת גומיה למטה כי היה לי חם.. ואז אני רואה אוזניות מעובשות,אז לקחתי לבדוק אותן כי כל דבר יכול להיות יותר טוב מהחצי אוזנייה אחת שעובדת לי..XD ויש לזה אוזנייה ורבע!!!!!!@#$DDDDD:: [הגעתי למצב שאני ממז מאושרת מזהXD] אינ סופסוף יכולה לשמוע את אייד דו אנית'ינג!!!@#$ועוד הרבה שירים של סימפל!!XDDDD אמנם בצורה מוגבלת מאוד,אך אני שומעת!D: האמפי שאני רוצה לקנות יגיע אליי רק במאי>< ננסה לחיות עד אז,כמו שחייתי כבר ב4 החודשים האחרונים,מחוסרת מוזיקהXD

AdiA12

New member
כי הצלחתי להרים סיגריות+20 ש"ח ../images/Emo209.gif../images/Emo226.gif

אמנם קמתי היום באיזה 10 וחצי [לצערי] ונסעתי עד רחובות, אבל היה שווה את זה.. מאוד שווה את זה. אז כמו שאמרתי, קמתי ב10 וחצי, התארגנו ובלה בלה בלה, יצאנו מהבית ב11 ועשרה נראה לי. הגענו למסעדה "תרזה" ברחובות ב11:52 ואז לחצנו ידיים וכאלו עם כל מיני אנשים מהמשפחה של אמא שלי, שאני זוכרת רק אחת מהן, וגם זה, לא בטוחה.. הקטע הוא שאת המשפחה של אמא שלי אנחנו לא ממש מכירים, כי.. היחידים שנשארו מהמשפחה שלה זו כמובן היא, ועוד מישהי שקצת רחוקה ממנה, ועוד מישהו שאין לי מושג מה הקשר שלו אליה.. אבל הוא חשוב לה. מהרגע הראשון שהגענו לשם, הדבר שתפס את עיניי לאורך כל הזמן היה הילד החמוד ההוא שישב עם שיער אימו חמוד כזה ודי היה ברור לי שהוא אימו גם לפי הלבוש... וגם לפי המוסיקה שנשמעה מהפלאפון שלו לכמה שניות בהמשך הארוחה. ישבנו כולנו באיזה 5 שולחנות נפרדים. ישבנו בהתחלה באיזשהוא מקום דחוס כזה, ועברנו משם למקום שבו אני ואחי ישבנו על ספה, פשוט בגלל שמי שישבנו איתם בשולחן, יש איזשהוא סיפור איתם, לא יודעת מה.. הצצתי כמה פעמים לכיוון הילד ההוא, ואז גם ראינו מצגת, אבל הראו רק תמונות מפעם, אז לא היה ניתן לזהות מי זה הילד חח.. אבל הוא היה נראה דומה לאותו ילד.. ואבא שלי אחרי זה שאל את האבא של הילד [הוא אמר "עדי שואלת מי הילד" משהו כזה, רציתי להרוג את עצמי. מה אני? מה אני? למה אני ולא אתה?! XD], אז אבא שלי הסביר לי אח"כ שזה הילד עם השיער הזה, ועכשיו גיליתי שזה בכלל לא מי שאני התכוונתי חח.. [רגע מה זה אומר....? שהוא לא קרוב משפחה שלי.. אולי אני יכולה להיות חברה שלו...? חח סתם XD אפילו ש... |גבות| חחחחח] אחרי שהסתיימה הארוחה המעווווווווווווווווווולה! [היו דברים מאוד טעימים], יצאנו אל הקור והרוחות, עברנו ליד הילד ההוא, שהיה בחוץ עם כמה מהחברים חח ראיתי שהוא הסתכל עליי באיזשהוא שלב.. ><" איכשהוא החלטנו לעלות למעלה, ויצא ששיחקנו באולינג, שבסופו אבא שלי היה עם 90 נקודות במקום הראשון ואני ואחי במקום השני [כל אחד בנפרד, יצא תיקו בינינו] של 83 נקודות. לפני הבאולינג, ראינו שם מכונה של.. נו נכון יש את המכונת בובות האלו עם התופסן.. נו כאלו: http://pgame.co.il/images/cranesShiningWorldS.jpg ? אז יש בתוכה קופסאות של סיגריות, וגם היו 2 מציות, אבל היו אולי איזה 10 קופסאות, אז על חלק מהקופסאות היו שטרות של 20 ש"ח, על חלק לא, על המצית היה שטר של 100.. אז אני ניסיתי פעם אחת.. לא הצלחתי.. ואז.. ניסיתי עוד פעם, סתם ככה.. ופשוט הצלחתי להרים את הקופסת סיגריות L&M [שאבא שלי מעשן חח] עם שטר של 20 ש"ח על זה..
זה היה ממש שווה! חח.. אז אבא שלי זכה בסיגריות ואני זכיתי ב20 ש"ח. שווה. אחרי הבאולינג נסענו לצומת בילו, נהיו לי כאבי גב וזה.. אבל הלכנו לTNT, לתמנון, ואכלנו סושי, ושתינו שייק פרי.. ומה שכיף זה שקניתי 3 חולצות יפות ארוכות בתמנון - אחת שחורה בלי קישקושים אבל יש לה מין עיצוב כזה טוב אחת כחולה עם כתוביות בכתב מחובר באנגלית ואחת סגולה[!!!!! O: אמאלה] ועליה כל מיני אימואים כאלה וכתוב גם בקטן Music not dead וכאלו היה אותה גם בטורקיז אבל לא ראו טוב את מה שעליה, ו2 מכנסיים ארוכים יפים ב - אחד אפור קצת כהה כזה ואחד שחור TNT..

AdiA12

New member
אה והכי מעצבן היה ש.. ../images/Emo209.gif../images/Emo226.gif

ראיתי בתמנון חולצה [שאחרי זה גיליתי לצערי שהיא של גברים, אבל נראה לי שזה מתאים גם לי.. טוב אני אראה אותה שוב אני מקווה] אפורה ועליה יש ציור של מצלמה (צלמת שכמותי חח) וכתוב "SHAKE IT!" שזה שיר של Metro station! חח OO: כל כך אהבתי את החולצה בגלל זה, ואז גיליתי שזה של גברים, וזה היה מבאס רצח.

YuvalSP

New member
חחח תתחדשי על הכסף והסיגריות XD ../images/Emo203.gif

אף פעם לא ניסיתי לשחק במשחק הזהXD ואני גם לא רוצה

Aarieli

New member
../images/Emo224.gif|שלדג|חזרתי מטיול שנתי !!@#$#^&^*^%*)%

הייתי בשלג וזרקתי סתם על כל ילד שראיתי כדור שלג והם זרקו עלי.. XD ומתישהו התחלתי לזרוק לע אנשים בלי שיראו XD וזה יהיה מצחיק כי האשימו אנשים אחרים XDD וזרקתי על הרכזת שכבה וזה.. וידיד שלי זרק על המנהלת XDDDDDD והיה לי כ"כ חםםם!! D: והיינו הרבה באוטובוס כי חורף וזה. והאוכל היה מגעיל ... (חלקית) ואז אחרי כמה זמן הגענו לאכסניה,ואני ישנתי במיטת קומותיים D: והינו 2 בחדר של 6 XD ואני התחלתי להשתגע (אחרי שחברה שלי השתגעה XD) והתחלתי לדבר על צ_צ_ של חברתי XD כי היא אומרת שהיא לא אוהבת שמחבקים אותה כי למועחים לה ת'צ_צ_ וזה.. XD ואז היא שמה מקל בין הרגליים אז אמרתי לה שיש לה קטן וזה.. XD ולהבלהבלבלהבלה ואחרי שכולם גילו שאני ילדה אחת הסוטות(XD),שמתי לב שאחות של חבר של אח שלי פה , והייתי צריכה לסתום ת'פה שלי כי היא אולי תגיד לו והוא יגיד לו
ואז חברה הכי הכי הכי טובה שלי הלכה הביתה והייתי בודדה.. כי אפ'חת לא חברה שלי בכיתה .. >< ואני לא באמת מאמינה שמישהו קורא את זה אז אני אפסיק פה למה אני צריכה להתקלח וזה.. לילה טוביי פיצות (מהמילה פיציXD) ופיצים D: (כולל סימפל פלאן XDDDD)

למעלה