כי הן אלופות!

gray

New member
כמה בנות בטיול מאורגן שתי מטר מהבית?

ועד עם כלי שלא צריך לעשות איתו רוורס? מדהים. יאללה, שיהיה בכייף, אבל נושא קצת משעמם וטריביאלי לכתבה, מה השלב הבא? כתבה על בחורה שהצליחה לבד להכניס קאורדינטות לGPS?

vmisha

New member

moniqueo

New member
אם זאת היתה כתבה של בנים על קפריסין זה בסדר?

כי היו כתבות כאלה של בנים גם על רומניה, אלפים וכו'... הרעיון בכתבות כאלה הוא לתת קצת צבע ולפתוח קצת את הראש לגבי אפשרויות טיול, אבל בטח אתה כבר יודע הכל מראש..

גם אני חשבתי אותו דבר

אם זו היתה בדיוק אותה כתבה רק עם גברים במקום נשים- כולם כאן היו משפריצים עליה. כנראה שמשהו כואב לאנשים פה. ממליצה לבדוק את זה.

redVESPA

New member

אני לא הבנתי למה זה כלכך מאיים על גברים נשים שרוכבות טוב?.. זה לא פוגע באגו אתם עדיין תשארו המין "החזק" בתחום....

gray

New member
לא. אותה תגובה.

לא אני הכנסי את ה"מי צריך גברים" לכתבה. טיול מאורגן בקפריסין עם מדריך צמוד זה נושא לכתבה? אף אחד לא היה עושה על זה כתבה אם אלה לא היו כמה בנות. אגב, זה לא שבנות לא יכולות, כנסי לADV ותראי כמה טיולים שכן שווים כתבה-על הטיול, בלי קשר למין הרוכבים יש שם, ואם כבר מתעקשים-יש שם גם כמה של בנות ישראליות. בחורה על אופנוע זה כנראה אייטם מספיק בפני עצמו בשבילכם. בטח עכשיו יהיה את החכם שיגיד שהן לפחות מטיילות ואני מטייל מקלדת. אני פשוט לא עושה עניין מכל סיבוב קטן בחו"ל על אופנוע.

l coyote l

New member
יש להניח שהיא קיבלה תגובות כאלה

מאחר שהיא זו שחשה צורך "לנפנף" ולהדגיש את עניין המגדר ["גברברים, ראו נא"]. קרוב לוודאי שאילו הכתבה היתה מועלית כאן עניינית, היא היתה מקבלת תגובות ענייניות. מי שלא רוצה יחס מפלה/מתקן לכאן או לכאן, בל יתנפנף לכאן או לכאן.

דדינגו

New member
איך אתן תמיד נופלות ומגיבות למי שמשווע ליחס.

בחייאת. עשיתן טיול מגניב , לא צריך להתווכח על שוביניזם עם ליצנים כמו gray. ראבאק, בשניה שהוא כותב "שתי מטר" כבר אפשר להבין עם מי יש עסק. תגובה כמו שלו זה טרוליזם במיטבו, שרק באה לעצבן - ביקורת הרי אפשר להעביר בצורה נורמלית. אז אין צורך להתרגז ולהכנס עכשיו להדרת נשים וכו'. תנוחו (ותמשיכו לרכב).

h a j b i

New member
כי כשמחפשים מוצאים

יש דברים שפשוט אין טעם להגיב עליהם.

למעלה