כי הזמן עובר

שועלון

New member
זקנה היא תחושה

אנו עדיין לא מזדקנים אמנם הזמן עובר ואנו מתבגרים גם בגיל גם נפשית ורוחנית אך בעיקר מישקלית... כך זה לפחות אצלי... הכי חשוב לשמור על קור הרוח לצבור נסיון ללמוד לקח ואותנו לא לשכוח

eliela

New member
אני כאן אבל בשקט

שועלון... אני לא שוכחת אני רק בשקט רק מסתכלת תודה בכל אופן

בופאלו

New member
זיקנה

מה את רואה אחות ומה את חושבת שעה שאת מביטה בי אישה זקנה ומיותרת עינייה בוהות, כשהיא אוכלת האוכל נוזל לה מהפה, כשאת פונה אליה בקול רם כדי שתשמע סוף סוף היא בכלל לא עונה. מאבדת מידי פעם גרב או נעל, היא נותנת לך לעשות בה כל מה שאת רוצה לא מתנגדת לא משתפת פעולה. את מאכילה אותה רוחצת אותה. זה מה שאת חושבת אחות זה מה שאת רואה. אם כן פקחי את עינייך אחות כי את לא רואה אותי. אומר לך מי אני בשעה שאני יושבת כאן כל כך בשקט קמה לקול פקודה שלך אוכלת בשעה שאת קובעת לי, אני ילדה בת 10 עם אבא ואמא אחים ואחיות,האוהבים אילה את אילה. אני נערה בת 16 החולמת על אהובה שטרם פגשה אני כלה בת 20 לבי נצבט מגודל הנדרים שאני נודרת אני אמא בת 25 בת 50 ילדי כבר בגרו גדלו הלכו ממני לידי נשאר רק אהובי. ימי מחשך בעלי אהובי נפטר עכשיו אני אישה זקנה והטבע הוא אכזר ובגלל התעלול שלו נראים הזקנים כמו משוגעים הגוף מעוקם החן נעלם במקום הגב צומחת גיבנת יושבת בשמש אוגרת מעט חום שומרת ככילי על מטבעותיו אבל בתוך הגוף הזקן הזה עדיין שוכנת נערה צעירה הזוכרת את השמחות את הכאבים אני עדין אוהבת עדין חיה כן פקחי עינייך רחב רחב וראי לא את האישה הזקנה הביטי מקרוב יותר בואי וראי אותי

למעלה