כי דעתכם חשובה!

badphish

New member
כי דעתכם חשובה!

אממ קניתי היום את איילנדס של קינג קרימזון ואני כרגע מקשיב לו ומתו לתו הוא נשמע לי יותר נהדר.... בכול מקרה הייתי רוצה לדעת מה דעתכם/ביקורתיכם עליו?

the band member

New member
דעתי החשובה../images/Emo8.gif

אלבום אדיר. אני מוכרח לציין שביום שקניתי אותו ממש לא אהבתי אותו. עוד באותו יום האזנתי לו בשנית, וזה היה שונה לגמרי. ISLANS הפתיע אותי ביחס לקודמים: הנושא של הקודמים התמקד בתקופת ימי הביניים, בעוד ISLANDS מרחף לו באטמוספירה, ןיש לו מוטיבים פסיכדלים. אני גם חושב שהוא אלבום מוזר מאוד, אבל ממש יפהפה. אני שמח שאהבת אותו! אני מקווה שתמשיך להנות ממנו

badphish

New member
בהחלט אלבום מדהים

אחרי שמיעה וחצי אני יכול להגיד שזה אחד הדיסקים הכי מענינים ומסקרנים ששמעתי בהרבה זמן... מצאתי בו משהו בערך בין הרכות של אין דה קורט לכבדות של רד...ובהחלט הרבה מוטיבים פסיכדלים אממ הקטע הזה על ימי הבניים ואטמוספרה הוא מכתתבה עליהם במתקדם לא? אני זוכר שקראתי את זה...

corporal clegg

New member
islands

בהחלט אלבום נפלא הוא נבדל משאר האלבומים של קרימזון, לדעתי יש בו הרבה רעיונות מעניינים הרבה מלודיה והוא יותר רגוע ונעים וחוץ מזה הכינורות שבislands נפלאים

AoK JT

New member
islands

Well basicly KC is a lot like JT in my opinion. Islands though, is a uniqe for KC, but it rocks. A really good album like all of their albums ...

אחרי שמיעות רבות

שבהן לא הצלחתי להבין, להתרגל ולהתחבר אל הדיסק, נטשתי אותו לזמן ארוך. חזרתי אליו רק אחרי כחצי שנה כמעט במקרה, ורק אז, בפתאומיות נוצר הניצוץ. מדורג שני אצלי בסולם הארגמן. אחרי רד.

badphish

New member
מוזר לי...

שלא התחלת להתחבר.... אני יחסית מתחיל בלהקה הזאת ובגרע ששמתי המערכת שמעתי את התו הראשון הרגשתי את העוצמה והתחברתי לחלוטין.... מוזר שאתה לא...

למעלה