כישרונות ג'ובי!

nogao10

New member
כישרונות ג'ובי!

אז היום אני מתחילה (או עושה, תלוי בכן) שרשור תמונות שלא ניתן להסביר את הנעשה בהן אלה רק ע"י תיאור הכישרון הבלתי נתפס שחברי הלהקה צריכים כדי לעשות את הפעולות הנ"ל!!!!!!!! אז קחו את זה בקלות, אולי אתם לא כישרוניים כל כך, אבל יש כאלה שכן וחייבים להתגאות בזה. אז נתחיל!

nogao10

New member
1

ג'ון, כמו שרואים כאן, מסוגל גם לגעת בראש שלו וגם לעמוד על רגל אחת!!! רק בשביל זה שווה להעריץ את הבן אדם!!!

nogao10

New member
2

ריצ'י, שאף פעם לא נתן לג'ון להוביל עליו, מוכיח כאן שהוא יכול גם לגעת באף שלו, גם לחייך, וגם לגרום לכל הבנות בסביבה להתעלף אם זה לא כישרון, אז מה כן???????

nogao10

New member
3

שוב ג'ון בון ג'ובי מוכיח שיש לו כישרון אחד שעולה על כל השאר, הכישרון להיות נשוי ולבגוד בדורת'י בצורה שלא תגרום לה לדרוש ממנו הרבה כסף ודמי מזונות

nogao10

New member
4

כישרון שצריכים בשבילו שני אנשים הכישרון של ג'ון ודייבי שהם יכולים לנופף ביד ולהרים אגודל באותו זמן ביד שונה בעוד שניהם לובשים שחור... כישרון או תזמון? אולי צריך לומר הכישרון להסתכל על אותו בן אדם כמו שני הורים לא גאים שכל מה שהם רוצים זה ללכת משם כמה שיותר מהר??? נראה לכם שהם הסתכלו על ריצ'י??????

nogao10

New member
5

כישרון פרטי של ריצ'י, להתלבש שלא יזהו אותו ולנסות להתגנב לישראל.... הוא עדיין לא הבין שכל עוד יש עליו את הבגדים של צביקה פיק דייב יעלה עליו?? ומילא דייב, ג'ון יעלה עליו ולא ייתן לו לבוא מכיוון שג'ון בעונש מדורת'י כי........ נחשו בעצמכם

nogao10

New member
7

כישרון של ג'ון ללבוש מכנסיים כל כך מכוערות שאפילו טיפות גשם לא רוצות לגעת בו..... זה בעצם התחיל ככישרון של ריצ'י ודייב, אבל אז ג'ון הגלה אותם לעמוד מאחוריו- איפה שיבש, ככה שזה כישרון של ג'ון

nogao10

New member
8

כישרון של טיקו הפעם בהופעות לשבת רחוק מהקהל, לבהות לג'ון בתחת, ועדיין להיות שמח..... כן, אני שומעת את התגובות שלכן, בנות ג'ון-בון-ג'ובי, אבל רב הגברים מעדיפים לדבר לפרצוף של החברים שלהם

nogao10

New member
9

כישרון ידוע של דיוויד, להצליח להסתיר עם שכבות בגדים מאז ומעולם את הגוף הסקסי שאלוהים והחדר כושר נתנו לו, בעיקר הגוף של שנות ה-80 שלא נחשף מספיק!! הוא היה-ועדיין-מדהים.......

nogao10

New member
10 ואחרון

שני כישרונות גדולים יש לחברי הלהקה הכישרון הראשון הוא היכולת להיות על הבמה עם מר-צווח-והורס-באופן-כללי-את-השירים-היפים (ציטוט של מישהו שלא מוכן לחשוף את שמו) כל כך הרבה זמן ועוד לחייך בסוף, באמצע ובהתחלה הכישרון השני, והחשוב ביותר, הוא הכישרון המדהים שלהם להדהים אותנו פעם אחרי פעם ולהישאר הדמויות לחיכוי הטובות ביותר שאף פעם לא פגשתי, הכישרון הזה הוא הכישרון הנדיר לגרום לאנשים לאהוב אותם בגלל מה שהם באמת, בלי איפור, בלי מלבישות, בלי שערוריות והתפרקויות, הכישרון להיות בדיוק מה שאנחנו צריכים.

LIRONSH100

New member
אוי זה מעולה...

טוב אני ממשיכה, ובתי, את תעלי את התמונה, כי אין ביוזר הזה (עדין) תמונות של היפה שלי... (אני מחליפה יוזר נו...) אז.. הכישרון הכי הכי הכי הכי הכי הכי הכי הכי גדול של ג'וני! לשגע אותי ואת בתי!

למעלה