כישרון טבעי?

green chicken

New member
כישרון טבעי?

אהיה בת בעוד כמה ימים16. כבר כמה שנים אני מודעת לתופעת החלומות הצלולים ואף יצא לי לחוות כמה עד גיל 15. מתחילת גיל 15, בערך פעם בחודשיים היה לי חלום צלול, ובחודשיים האחרונים הם התחילו להופיע בתדירות של פעם בשבוע, ולאחרונה כמעט כל יום. היום קראתי על התחום באופן מעמיק יותר והחלטתי לנהל מחברת חלומות והלכתי לישון, וחלמתי עוד חלום צלול וזכרתי אותו באופן מפורט ונפלא. החלום הראשון שרשמתי במחברת היה חלום צלול חחח... האם הדבר אומר שיש לי כישרון טבעי לעניין?

makron2

New member
ברוכה הבאה...

ושיהיה במזל טוב ליום הולדות. "לאחרונה כמעט כל יום" - יפה מאוד - נשמח לשמוע את התאור המפורט של החלום הצלול הבא. "האם הדבר אומר שיש לי כישרון טבעי לעניין?" - במידה מסויימת כן אבל לפי דעתי כול אחד יכול לחלום צלול וזה קשור באופן ישיר לתשומת הלב/מודעות שמקדישים לחלומות שזה כולל זכרון והפנמה של מה מבדיל בין חלום למציאות+גורמים נוספים.

silverhawk

New member
אהלן

ברוכה הבאה לפורום.
סביר להניח שהתשובה חיובית - אם את חווה חלומות צלולים ללא כל מאמץ או הכנה מראש, את כנראה מאלו המכונים 'טבעיים'. יחד עם זאת, קחי בחשבון שלחלומות צלולים יש נטיה להגיע במקבצים, וכפי שעד לפני כשנה לא חיצללת (או כמעט שלא), ייתכן וזה יחזור אם לא תעבדי על הנושא. בכל מקרה, נשמח לענות לך על כל שאלה (וכמובן אף לשמוע על החלום שחלמת). ומזל טוב! ;)

למעלה