כישלון נוסף

dana205

New member
כישלון נוסף../images/Emo10.gif

שלום לכולם, אני לא משתתפת פעילה פה אך אני "מכורה" לפורום הזה וכמעט כל יום נכנסת ושמחה בשמחתן של חלקכן ומזדהה עם כמה וקוראת את ההודעות של כולכן. אז זהו IVF רביעי במספר ושוב כישלון, דווקא הטיפול הזה היו לי 14 ביציות הופרו 12 הוחזרו 3. ואף אחד מהם לא השתרש למההההההההההההההה? השאלה שחוזרת על עצמה במשך כל זמן ההמתנה הייתי בטוחה שזהו זה הטיפול האחרון, הפעם זה הצליח אפילו הרגשתי כאבים בחזה וכל מיני סימנים כאלו ששיפרו לי את ההרגשה . אבל כגודל הציפיה כך גודל האכזבה. היום עשיתי בדיקות דם והתשובות שליליות, כל כך בכיתי , התשובה ממש התאימה ליום הזה (יום הזיכרון). די אני לפעמים מרגישה שדי נמאס לי ולמה זה קורה לי? אבל אני מיד קובעת עוד תור לעוד טיפול, מתי מתי זה יסתיים?

נועם@בת

New member
../images/Emo24.gif דנה../images/Emo14.gif

אף פעם לא מתרגלים לשלילי הזה. כל החודש היית אופטימית וקיווית, אבל המציאות נושכת
אז קבלי
ענק, וכמו שלא ברור למה הפעם שלילי, לא יהיה ברור למה הבא יהיה חיובי, העיקר שתהיה ברית
.
נועם

Otisco 12

New member
קבלי ../images/Emo24.gif גדול

עצוב עצוב. תחזיקי מעמד ומקווה שההמשך יהיה יותר מעודד.

דנה 3 3

New member
דנה אחרת עם כישלון נוסף

גם אני חוויתי אתמול כישלון נוסף וקיבלת מחזור. לפחות המחזור שלי תמיד נחמד אלי וחוסך לי את הטרחה של ללכת לעשות בדיקת דם. אני אחרי הזרעה שישית עם איקקלומין ואני חושבת שאני צריכה הפסקה. מישהי סיפרה לפני כמה ימים על חלום שהיה לה על זה שהיא עומדת ברחוב ולא נותנים לה להכנס לעשות בטא. גם לי היה חלום באותו סגנון אתמול בלילה. חלמתי שלא עשיתי בטא כי ממילא היה לי דימיום אז בשביל מה. ואז איכשהו התגלגלה לידי בדיקה ביתית בשירותים ציבוריים איפשהו (אולי זה היה בעבודה אולי בקופ"ח). עשיתי ומיד ראיתי שני פסים (דבר שבחיים אבל בחיים לא ראיתי, אפילו לא על ערכות לבדיקת ביוץ). התחלתי לרעוד ולבכות והתישבתי על הרצפה בשירותים. גם זה היה מוזר כי אני אף פעם לא בוכה במציאות ולא מתאים לי להגיב בתגובה כ"כ רגשנית. בחלום, כיוון שעשיתי בדיקה ביתית ויצא חיובי, חשבתי שאני מיד חייבת לעשות בדיקת דם, אז הסתכלתי על השעון וראיתי ש- 9:20. מיד רצתי למטה (בסניף קופ"ח שלי לוקחים דם במרתף) והדרך היתה מאוד ארוכה. חיפשתי פקס כדי שבעלי יוכל לשלוח לי מהבית פקס של ההפניה לבדיקת דם, אבל בכל קופת החולים לא מצאתי פקס. כשהגעתי למטה כבר סגרו את הבסטה ושטפו את הרצפה כי היה ערב יום העצמאות אז סגרו ב- 8:30... ואז התעוררתי . אני מרצוה מהחלום כי התגובה שלי לתשובה החיובית על הבדיקה הביתית היתה של שמחה אמיתית, ואני כל הזמן מלחיצה את עצמי שאני לא מצליחה להכנס להריון כי אני לא באמת רוצה.

בולה101

New member
אפרופו חלומות

ואני חלמתי הלילה על תינוקת משלי. כן שלי.כזו מתוקה ויפה וקטנה. וככה אני מחזיקה אותה ומשוויצה שהיא שלי. וכל המשפחה סביבי מנסה ללמד אותי איך להניק ואיך להחזיק ואיך להחליף חיתול ואני עונה לכולם היא שלי. והרגשתי וידעתי שזה חלום. ולא רציתי לקום ולפתוח את העיניים. ולא רציתי שיגמר. וככה נהנתי עוד כמה דקות מהתנוקת שלי עד.... שהמציאות טפחה על פני ושמעתי קול קורא "בולה - כבר 10 , קומי. והתעוררתי ופרצתי בבכי שבעלי לא ידע כבר מה לעשות עם עצמו. אז דנה. מה אפשר להגיד לך חוץ מלנחם אותך בכך שהלוואי והחלומות שלנו יתגשמו מהר ככל האפשר. די כבר. מגיע לנו להיות אמא. מחבקת אותך חזק חזק מכאן

פּוֹנְג

New member
עוד חלום המדבר על הקשיים שהוצבו

לנו בדרך להגשמת החלום האחר שלנו. טוב מאד שהתעוררת מרוצה מהתוצאה ולא מתוסכלת מהדרך.

רוית ב

New member
../images/Emo24.gifאת בנאדם מאוד חזק!!!!

אני יודעת שנורא כואב... זה ממש נורא ואני שולחת לך הרבה חום ואהבה ומקווה שבאמת באמת הטיפול הבא שלך יהיה המנצח. אני רק יכולה להבטיח לך שביום שתחזיקי את התינוקות שלך הכל ישכח (ככה אני אומרת לעצמי...) הכי חשוב אחרי כל הכאב והדמעות את כותבת - שאת מיד קובעת לטיפול נוסף - כלהכבוד!!!! זה כוח ועצמה ואופטימיות ורצון של ברזל אני מצדיעה לך. את תראי שבסוף זה יצליח. אני מתפללת בשבילך. רוית

בולה101

New member
../images/Emo24.gifחיבוק מועך

אכן קשה עם השליליים האלו כל פעם מחדש. מקווה בשבילך שהטיפול הבא יהיה האחרון והמנצח. ויום אחד זה יסתיים. הלוואי והיינו יודעות מתי יגיע היום הזה. אבל הוא יגיע והוא ממש שם מחכה מעבר למעלה הנהר הארוך הזה שבו כולנו חותרות. תאמיני בסוף זה יגיע לכולנו פה. כל אחת והתור שלה.

למעלה