כישלון בקריאה.

כישלון בקריאה.

כבר כמה ימים זה מלווה אותי ודי מטריד אותי. בשבוע שעבר קראתי בקלפים לבעלי ולחבר שלו באותו נושא ממש. הנושא היה קשור בעבודה והשאלה היתה מאוד מאוד מדויקת. לימים הסתבר כי לחבר "קלעתי בול" דייקתי באופן ממש אפילו מפחיד :) אבל אצל בעלי ? בושה לאמר את זה.... כישלון. אין מילה אחרת לתאר את זה. אז נכון שאנחנו תמיד אומרים שאנחנו לא תמיד יכולים לקרוא לקרובים שלנו ולו בגלל שאנחנו לא אוביקטיבים, אבל עד כדי כך ? האם זה קרה לכם פעם ? כישלון בקריאה לקרוב ובכלל. איך הרגשתם עם זה ? אני הרגשתי מאוד לא נעים ומה שבטוח אני אשתדל שלא להתפתות לקרוא שוב לבעלי (והוא אגב מאוד התבאס מההחלטה הזו שלי :)

הילה חמודה זה קורה הרבה ,אני למשל

לא קוראת לאנשים שאני מעורבת רגישית איתם,אני פותחת להם קלפים אבל לא אומרת להם כלום משאירה את זה בליבי.תנסי פעם..זה נהדר.פעם הבן שלי רצה מאד שאקרא לו עליו ועל החברה שלו,זה היה אחרי שהם היו יחד כבר שנתיים,וזו בחורה שאני מאד אהבתי,ונורא רציתי שהם יתחתנו..בקיצור עשיתי להם פריסה ומאד היה ברור שהם עומדים להפרד ואני רק אמרתי אוףףףףףףף, ליאור שאל מה קרה אמרתי לו ,לא יודעת לקרוא לך..כתבתי על פתק שאני חושבת שבערך חצי שנה אחרי זה הם ייפרדו..והחבאתי..שנה אחרי זה הם נפרדו..ואז אמרתי לבן שלי לך לשם ותראה מה כתוב..וזה היה מאד מרגש.רק אני התעצבתי כי אני מאד אוהבת אותה.....אז לא להתרגש אני חושבת שאי אפשר לקרוא ממש לאנשים מאד קרובים או לקרוא ולא לדבר...יום טוב לך דליה

תודה קליאו. בעצם את אומרת לי

שיכול להיות שכן קראתי נכון אבל כשהוצאתי את זה החוצה במילים אז ייפיתי את זה או שאמרתי אחרת לגמריי ממה שהייתי יכולה אם לא הייתי מדברת ? בסך הכל מה שקראתי היה חיובי והתוצאה הממשית מאוד שלילית.

מאד יכול להיות אני לא יודעת במה

מדובר וזה לא חשוב..אבל אני חושבת שאת בהחלט צודקת..תעשי נסיון פעם תקראי לו ואל תאמרי בקול כלום,

הי אסנת

מאחל לך שתדעי להפוך את הכשלון ללמידה ותרחיבי בכך את יכולתך כקוראת בקלפים. לפעמים הלמידה וההתפתחות קורית דרך כשלונות, הרי איך נדע איפה אנחנו לא טובים אם לא ננסה, נטעה ונלמד? כמו בחיים גם בטארות אנחנו תמיד נשארים תלמידים, גם אחרי שאמחנו הופכים למורים. החיים מלמדים אותנו להיות ענווים. לגבי הקריאה לבעלך נראה לי שזאת הזדמנות להכיר בכך שקשה לך לקבל תשובות מדויקות לפעמים. יכול להיות שזה בא לידי ביטוי בקריאה לאנשים שיש לך חיבור רגשי עמוק יותר ויכול להיות שזה קורה גם במקרים אחרים - את זה את יודעת הכי טוב. בסך הכל החיים מאירים לך על חלק מסוים בך - תסלחי לעצמך על הכשלון ותבקשי לקבל הבהרה לגבי זה. את יכולה לעשות פריסה בה את מבקשת מהקלפים שיראו לך מה הקושי שקיים עכשיו ומה את יכולה לעשות כדי ללמוד ולצמוח ממנו. באופן אישי גם לי היו מקרים בהם קראתי בצורה לא אובייקטיבית. מה שעוזר לי במקרים האלה זאתי מודעות למה שקורה בזמן הקריאה. אם אני שם לב שאני רוצה להרוויח משהו מהקריאה, לדוגמה - שיגידו לי שאני טוב או את מספר הטלפון של הבחורה ששואלת, אז אני יכול לעצור את עצמי ולבדוק אם אני לא עושה משהו שהוא לא נקי, לא מדויק.
יום טוב מעוז

רשף כשף

New member
לדעתי

אכן חוסר האובייקטיביות בראיה שלך את בעלך, מנקודת מבט של הזדהת איתו ועם הדרך בה הוא מתאר מה עובר עליו, יכולה בהחלט להשפיע על הפירוש. הדרךהיחידה היא ללמוד להפריד גם בחיי היום יום בין מה שהוא מספר על עצמו ובין מה שקורה לו באופן אובייקטיבי. האם לעצמך את מצליחה לפרוס?

להילה היקרה.

אני מסכים עם כל מה שנאמר לך ע"י החברים בפורום. ובכל זאת לדעתי אין דבר כזה לא לטעות, ברור שלפעמים טועים. מי שחושב שאינו טועה אף פעם, ישר כוחו. מנסיוני הדל כולנו טועים לפעמים וזה נורמלי. לא נורמלי לא לטעות. אוהב מיקי

TaPanta

New member
מחקו לי את ההודעה :?

כפי שאמרתי, פתחתי לידידה שאני אוהב מאוד, הבטתי בקלפים - חפיסה חדשה (תודות לונילית - תודה ונילית :>). אני מכיר את הקלפים, מכיר את המשמעויות שלהם פחות או יותר אבל לא יכולתי לומר לה כלום :< פשוט כלום - הבנתי שאני מושפע יותר מדי ומשפיע על מהלך הפריסה, הפסקתי את הפריסה מייד :>

תודה רבה רבה על התגובות שלכם

בהחלט מרגיע אותי ומזכיר לי שלומדים מכל דבר, גם מכישלון. ואני את השיעור שלי בהחלט למדתי - כאשר אני לא מסוגלת להיות אוביקטיבית ונקיה לגמרי אני פשוט לא נוגעת בקלפים. גם אם זה חשוב לי מאוד וגם אם אני הכי רוצה בעולם לעזור. הנה עכשיו בעלי ממשיך ועומד עדיין בצומת שלו ואני כל כך רוצה לעזור אבל עדיף שלא. לא אני בכל אופן.

TaPanta

New member
כן אני חשוב שאת צודקת :>

אבל תמיד שווה לנסות לא? לנסות להרחיק את הרגשות והתחושות מהפתיחה ... זה בדיוק מה שצריך כדאי לפתוח יותר טוב גם לאנשים שאנחנו לא מכירים. במחשבה שניה נראה לי שבגלל שאנחנו מעורבים רגשית ובגלל שהפתיחה והאדם שאנו פותחים לו חשוב לנו כל כך כדאי לנסות. כי אם אנחנו מצליחים להפריד את הרגשות שלנו מפתיחות של אנשים מוכרים וחשובים יותר כל לעשות את אותו דבר לאנשים שלא פוגעים באופן ישיר בחיינו :>

עשיתי מה שקליאו הציעה לי.

פתחתי לבד בשאלה של בעלי... רשמתי לעצמי את הקלפים ואם התשובה וימים יגידו... בערך 10 ימים יגידו :)

מכיר מקרוב את התופעה

אני הרבה פעמים קורא ומפרש עבור אישתי ולא פעם אני מרגיש שאין זרימה. לעיתים אני מבקש שתערבב שוב, שתחשוב על הנושא לעומק כולל תחושות, רצונות וכד'. לדעתי חשוב שתמשיכי לעזור ותפתחי שוב למרות תחושת הטעות. רבים הפעמים שהתשובות שאני נותן לה הם ממש מדוייקות ועוזרות להפליא. ויש לזכור שלעיתים פשוט אין תשובה. מה שחשוב לזהות אם מגיעה תשובה ושאנו לא מפרשים מהראש או בלשון אחרת "מחרטטים". אני חושב שהמהות לכך שטועים או שאין תשובה, נובעת מחוסר זרימה או מחסום אנרגטי עם השואל - שהוא הרי כל כל קרוב אלינו. חשוב לנסות להרגיש את חוסר הזרימה ושהשואל יכבד את התשובה: "אין תשובה". הרבה אושר
הקורא בטארוט.

למעלה