כישוף אהבה

bhchbhkv

New member
כישוף אהבה

היי אני רוצה להיתייעץ איתם בקשר למשהו חברה שלי הלכה לערביה שתעשה בשבילה כישוף אהבה אז היא נתנה לה לעשות 3 דברים היא נתנה לה לשרוף משהו ולתלות השני לשרוף ולקבור והשלישי לשרוף ואת העפר שידרך עליו אז זה עבד למשך 4 ימים ואחר כך הפסיק למה? ואם זה יכול לחזור

morning star

New member
כישופי אהבה

כישופי אהבה הם תחום מאוד "אפור" במאגיה (לא הכוונה לחלוקת לבן-אפור-שחור של כמה אנשים). מחד - הם נועדו להביא אהבה למבקש ומגיסא הם מאלצים אדם אחר לאהוב מישהו שלא מרצונו האמיתי. אני ועוד הרבה אחרים סוברים כי הטלת כישוף על אדם ובכך לשנות את רצונו - זהו מעשה אסור (בואי נקרא לזה חלק מהאתיקה של המאגיה). ועכשיו לשאלתך - איך את יודעת שזה עבד? למה זה הפסיק? ישנן כמה סיבות - הערביה היא שרלטנית - ייתכן. הכישוף פשוט לא עבד - לא היה רצון/רגש אמיתי מאחורי הכישוף (הרצון והרגש הם מניעים חזקים מאוד ובלעדיהם כישוף חסר תועלת והוא רק מילים ותנועות). הרצון של הבחור חזק מספיק... נדיר, אבל לא משהו שלא קורה. מתוך נסיון (רע) עם כישופי אהבה (לא, לא עשיתי משהו נגד רצון של אדם אחר, אבל השתמשתי בכישוף אהבה כללי אתי לכאורה) - כישוף האהבה, בסופו של דבר, משתמש בפוטנציאל קיים לקשר ואחרי זה תפקידו נגמר - בין אם הוא זירז את הכרת מושא הכישוף, את ה"התחברות" או חיזק קשר קיים - תפקידו נגמר והאחריות מוטלת על המשתתפים בקשר לשמור אותו כמות שהוא - באמצעים קונבנציונאליים. כמעט כל כישוף מאבד מכוחו עם הזמן, אלא אם כן מחדשים אותו תכופות. שלך הנווד

dopey_wizard

New member
אתה צודק!

גם אני נגד כישופי אהבה בגלל שאני מאמין בכך שאסור לגרום לאדם לאהוב אותך שלא מרצונו "אל תעשה מה שלא תרצה שיעשו לך" (או משהו כזה , שכחתי איך אומרים את זה) ---> דוד

בכל זאת...../images/Emo92.gif

יש לי בקשה למרות שאני יודעת שאתה לא מאמין בדרך של ל"כפות" על מישהו את אהבתך... אם יש סיכוי שתוכל לרשום את דרך עשיית הכישוף מה ההשפעות לכך{גם לטובה וגם לרעה},בקיצור את כל מה שידוע לך על זה ואת הדרך שבא עושים את זה! בתודה מראש השדונית...

dopey_wizard

New member
כישוף אהבה-הסבר

אם כבר כישוף אהבה אז כדי לעשות אותו בעצמך ולא לקחת איזה כישוף דפוק מהאינטרנט אני ממליץ לעשות משהו לבד שמתאים רק לך וכדי להשתמש בתמונה! חומרים שיעזרו לכישוף אהבה: נר-וורוד או אדום (אהבה ו\או תשוקה) עשבים- תפוח טוב לאהבה אפשר להשתמש גם באבנים (אכתוב בערב בדיוק איזה) לכתוב משהו ולעשות את זה ! והכי חשוב---------> הרבה רצון! בכול זאת אני לא ממליץ לעשות זאת ---> דוד

לדוד...

אני אשמח עם תוכל להיות יותר מפורט לגבי מה עושה כל דבר ואיך ישפיע עליי ועל הילד הכישוף,גם לצד החיובי וגם לצד השלילי! אני מעדיפה שיאמרו לי את כל העובדות ולאחר מכן אני יחליט עם כן או לא אבל כל עוד אני לא יודעת אז אני לא יכולה להחליט! זה ממש חשוב לי לדעת את החסרונות והיתרונות בעשיית כישופים בכל סוג שהם {וכמובן ספציפית לכישוף אהבה}, חוץ ממאמרים אם תוכל בבקשה את דעתך האישית כולל הסבר... אני יעדיף לשוחח איתך באיסיקיו במידה וזה מתאפשר תרשום לי אותו! אני די חוששת מכל העיניין כי זה פעם ראשונה שלי והכול אז... תודה רבה על ההבנה האכפתיות וההתיחסות!!

שדונית... (כפיר, זה מיועד גם לך)

הכישוף הוא לא מדע, ובטח שלא מדע מדוייק. לא ניתן לצפות את תוצאותיו- הן נקבעות על ידי כח הרצון שלך. ישנה התיאוריה (שאני אישית לא דוגלת בה, אך אולי את תמצאי לנכון לאמץ אותה) שכל כישוף שאתה מטיל שאינו הוטל בלב טהור (לדעתי זה חל על כל כישופי האהבה) חוזר אליך בעוצמה משולשת. כדאי לך לחשוב טוב-טוב אם את מוכנה לכך. אך יותר חשוב מזה- האם את מוכנה לכך שיתכן ולא יקרה דבר? ליה

RainBird

New member
לב טהור חמוד מאוד. החוק המשולש. דבר ראשון גם כשאת מרפאת אין ליבך טהור את מרפאת כי זה אדם הקרוב אליך ואת רוצה או צריכה שהוא יהיה בריא. איפה הלב הטהור? הרצון לבריאות משקף צורך אנושי בדיוק כמו האהבה. הטבע עצמו אינו טוב או רע, הוא מלא מאוויים שמתגשמים או לא מתגשמים והמאגיה היא אמצעי (רוחני אמנם אבל אמצעי לכול דבר) לקבלת הצרכים שלך. ורק אם את מאמינה בחוק ה3 דברים שאת תרגישי לגביהם יסורי מצפון יחזרו פי שלושה מכיוון שאת מאמינה בזה. ולמרות הכול, אני גם מתנגד לכישופי אהבה מכיוון שהאדם אם לא יאהב מרצון יווצר קשר מלאכותי וכל הזמן שהקשר יהיה קיים זה שהטיל את הכישוף ידע שזה קשר שיקרי ולא אמיתי, כי זה לא אהבה אמיתית. ובסופו של דבר המכשף בעצמו יבחר להפסיק את הקשר מיד עם בואה של אהבה אמיתית. ואני מדבר מניסיון, אגב יש כישופי אהבה רבים שהם לא פגועים בקשר אלא מוסיפים תשוקה מין או מבטיחים סוף טוב לאהבה שהם לאו דווקא כלכך רעים לבדיקה והטלה ולא הייתי מתנגד לשימוש בהם. Arden

לפי התיאוריה שלך

כל המעשים הטובים הם אנוכיים, וזו כבר התפלספות. בני האדם מקבלים סיפוק מעשיית מעשים טובים (ככה לפחות זה צריך להיות...) כדי שירצו לעזור אחד לשני. מעשה שהוא לא "טהור" בעיני, הוא כזה המיועד לספק אך ורק את הצרכים האישיים שלך ללא התחשבות באחרים, ועל אחת כמה וכמה באלה שאתה מתיימר לאהוב. גם אמא תרזה בטח הרגישה טוב עם עצמה, זה הופך אותה לאנוכית?

עד כמה שידוע לי,

חוק ה-3 בכלל לא קשור לטוהר הלב. הוא קשור, אבל בעקיפין. חוק ה-3 אומר שכל מה שתעשה יחזור אליך פי 3. כלומר, אם אני אעשה מעשים טובים - האנרגיה ה"טובה" תחזור אליי פי 3, וכנ"ל לגביי מעשים רעים - רק עם אנרגיה "רעה" כמובן. לי זה נשמע כמו ואריאציה די ילדותית של גרדנר (הוא הראשון שהביא את חוק ה-3, לא?) לחוק הקארמה של המזרח. וזאת כדי שבדת שאין בה שום חוק מחייב, יהיה איזשהו "גורם טבעי" שימנע מאנשים לעשות דברים רעים. זה די מקביל להבטחה של החרדים שאם הם יעשו צדקה וכו´, הם יקבלו נחלה יותר טובה בעולם הבא.

תשובה לפי דעתי

אני הגבתי כמה פעמים בפורום בכינוי אחר אבל רק שתעדי שהכישוף שלך אף פעם לא עבד מה שבעמת כרה זה שאת האמנת בזה מספיק או שהמכשפה גרמה לך לרעות את זה כך לרוב כסמי האבה עובדים אל בן אדם שיש לו רגשות דומים לשלך ואת פשות קיבלת אומץ או נתת אומץ בשביל השאלה או יתנהגות שתגרום לכך שאהיו חברים אם יש אדם אם רצון מספיק חזק כדי לשנות לגמרי את תחושתו לגביי מישעו אז בדרך כלל זה פשות ינקום בו פי שלוש למי שרעה את הסרט מכושפות אז פשות אל תיתשכו אם המוך האינושי אם אתם לא חייבים פשות תשעלו את אבנדם ואם הוא אומר לא אז תתמודדו אם זה בצורה מעופקת ואל תתיעשו אם אתם באמת אוהבים אותו תנשו לשנות את דעתו בדרך הרגילה של חיזור

dopey_wizard

New member
כן אבל

כישופי אהבה עובדים! אני עשיתי אחד וחבר שלי עשה 1 ושניהם עבדו מצוין! (והיו עוד שני מפגרים שניסו ולט השקיעו ולא עבד להם) --->דוד

dopey_wizard

New member
כישוף אהבה (2)

טוב אז ככה: 1) איאפשר לדעת מה יקרה לקורבן כי זה תלוי ב: א)הרצון שלך לתוצאות הכישוף ב)הכוח ו\או העוצמה שהושקעו בכישוף ג)החומרים שהשתמשת לביצוע ד)אופי הקורבן ה)מעוניינות הקורבן בך שכחתי משהו???? 2)לך יכולים לקרות כמה דברים: א)שום דבר (במקרה שהכישוף לא יעבוד) ב)שום דבר (במקרה שהכישוף יעבוד ג)הכול יצליח למשך תקופת זמן ד)יצליח למשך תקופת זמן קצרה ה)ועוד מיליוני אופציות שתלויות בכולמיני דברים (ושאני חושב על זה אז יכול גם לקרות דבר כזה: נגיד שעשית את הכישוף והוא עבד והכול סבבה ויש לך חבר ואתם אוהבים אחד את השני ואז נמאס לך ואתם נפרדים ואז הוא עדיין מאוהב בך והוא לא יודע למה ואז את יוצאת אם מישהו אחר ואז הוא (הקורבן) רואה את זה משתגע והורג את שניכם!!) <--זו גם אפשרות ויש עוד מליון כאלה רעות וטובות אבל לא שווה סיכון! בקיצור את לא צריכה לשאול בפורום מה יקרה כי מה שיקרה תלוי בך ואת עצמך קובעת את עתידך בהרבה דברים שאת מחליטה לעשות כמו לכשף מישהו! לא אמרתי שזה לא יעבוד רק אמרתי שאת זו שתקבעי ואת צריכה לעשות את הכישוף בצורה ובדרך הנכונה ביותר (והטובה ביותר) ---->דוד

תודה...../images/Emo140.gif

תודה רבה עזרתי לי המון רק בקשה אחת ואחרונה{אני מקווה} זה שאני צריכה לדעת את הרכיבים של הכישוף! עם תוכל לרשום לי אותם זה יהיה ממש נחמד מצדך... ושוב תודה..

ZipNaB

New member
את מבקשת רכיבים ללחש אהבה

כאשר יש כלכך הרבה סוגים של לחשי אהבה.. יש לחשי אהבה גם ברמות שונות, חלק דורשים דם של הנמען (או חלק מבשרו אם אתה ממש רציני), וחלק רק כמה נרות ופרחים (אפשר גם כמה שמנים) ויש לחשי אהבה שרק גורמים לנמען לשנות דעה, יש כאלו שהם פועלים רק על הבשר, שפתאום תהיה הכי יפה בעיני הנמען, ועוד הרבה.. אז את צריכה להגיד מה את רוצה לגרום לנמען, ונוכל לסווג את העזרה למועילה יותר.. (אנשים נוטים להתיחס ללחשי אהבה בכזו כלליות ואדישות, זה פשוט הורג אותי)

למעלה