כיריים קרמיות תוצרת SCHAUB LORENZ דגם MS273

u m h

Member
רכשתי כיריים חד פאזיים כנ"ל חדשות מתוצרת שאוב לורנץ. מצורפות 2 חוברות הוראות שימוש, אחת באנגלית והשניה בעברית. החוברת העבריתת היא מתחת לכל ביקורת, גם מבחינת הדפוס הדהוי, העדר שירטוטים והעדר תמונות להמחשה, וגם החוברת באנגלית שיותר מפורטת מוגשת כמעט ללא איורים אבל כל זה לא משנה כי ממילא שתי החוברות כלל אינן מתאימות במדוייק לדגם שקניתי.
אין למצוא PDF לחוברת כזו במרשתת גם לא בחו"ל או באתר החברה. אולי במקרה יש כאן מישהו שרכש את הדגם הזה או דומה לו ויש לו בבית קובץ הוראות הפעלה והתקנה ומוכן לשלוח לי?
אגב, ברור לי שהפעלת כיריים חשמליים איננה פרוייקט מסובך אבל יש על הכיריים כמה אייקונים שדורשים הסבר וגם עצם ההפעלה של מכשיר שמערכת ההפעלה שלו אלקטרונית שיש ניואנסים הקשורים בזמן ובסדר הפעלה מחייבים הוראות הפעלה.

בתודה מראש.

u m h

Member
בשרות הלקוחות ענו לי ש"זה מה שיש להם", שלחו ב-PDF את ה""חוברת"" המגוחכת בת 4דפים ששני עמודים מהם הוראות בטיחות כלליות והצהרת אחריות ואמרו לי שאם ימצאו חוברת אחרת ישלחו לי, מה שלא קרה.

amub

Active member
זה מה שנכתב על Schaub-lorenz ב 2006:
1761289312245.png

נסה לצלם את הכיריים ולחפש ב Google Images או לצלם את האייקונים עצמם ולחפש או לבדוק ב Youtube אם יש משהו דומה.

u m h

Member
ניסיתי ואין. לא רק זאת - כל צילומי משטחי הכריים שנפגשתי בהם אינם מצולמים אלא מצויירים או משורטטים בגלל השתקפויות שונות במשטח הזכוכית וכך גם בחוברות של תוצרים אחרים. שרטוטים דומים מצאתי אבל לא את הדגם שלי ואיכשהו אני מלקט אינפורמציה "בין השורות" ולומד בדרך ניסויית.
ואגב לידיעתך, נציג ותיק ומבוגר של החנות שממנה קניתי נתן לי כמה תשובות שגויות בעליל על שאלות ששאלתי וחברו באותה חנות נתן תשובות אחרות.
חבר בפורום אחר כתב לי שכיריים אינם טיל גרעיני, מכניסים לחור, תוקעים לחשמל וזהו. הוא ניסה אולי למתוח עלי ביקורת וללעוג עלי אבל למעשה צדק, כי זה מה שעשיתי ואת השאר אני נאלץ ללמוד ללא חוברת הדרכה ראוייה, כמו שלומדים להשתמש בטלפון סלולרי שככל שידוע לי לא משווק עם חוברת הדרכה ויש לו עשרות רבות של פונקציות שמשתמשים רבים אינם מכירים ....
הבעיה הצרכנית היא שבמוצר שקניתי כן צרפו ""חוברת הדרכה"" אבל זו לא חוברת, ולא הדרכה, ולא למוצר שקניתי ולא ולא ולא .... ועל הרמה הצרכנית הזו אני מתלונן.

רוב הזמן נח

Well-known member
אולי פעם הבאה כדאי לבדוק באינטרנט/ AI איזה חברות הם אמיתיות ולא סתם מדבקה, במוצרים האלה.

אגב, גם שקניתי משקל למזון, חוברת ההדרכה לפי התמונות היתה למשקל מזון מסוג אחר.
והיום כשקונים מכונת כביסה צריך לחבר אותה לבד. או לשלם לתכנאי שיחבר. החברה כבר לא שולחת מישהו שיעשה את זה כחלק מהשירות. מקסימום הם ישלחו בוואצפ סרטון הדרכה.

נערך לאחרונה ב:

u m h

Member
אולי פעם הבאה כדאי לבדוק באינטרנט/ AI איזה חברות הם אמיתיות ולא סתם מדבקה, במוצרים האלה.

אגב, גם שקניתי משקל למזון, חוברת ההדרכה לפי התמונות היתה למשקל מזון מסוג אחר.
והיום כשקונים מכונת כביסה צריך לחבר אותה לבד. או לשלם לתכנאי שיחבר. החברה כבר לא שולחת מישהו שיעשה את זה כחלק מהשירות. מקסימום הם ישלחו בוואצפ סרטון הדרכה.

u m h

Member
זה לא תקין ובעבר זה לא היה קורה.
AI הוא טוב רק למי שיודע בלעדיו. אסור לסמוך עליו בכל דבר ועניין בעיניים עצומות. כבר קיבלתי ממנו תשובות גם לא נכונות וגם מטומטמות.

מ ש ה 53

Well-known member
זה לא תקין ובעבר זה לא היה קורה.
AI הוא טוב רק למי שיודע בלעדיו. אסור לסמוך עליו בכל דבר ועניין בעיניים עצומות. כבר קיבלתי ממנו תשובות גם לא נכונות וגם מטומטמות.​
היי. ככל שאתה לא קיבלת את ההסברים הנכונים, איש מבאי הפורום לא יידע ולא יוכל לסייע בידך גם אם הוא מבין דבר או שניים בתחום. צילום או איור של שני צידי המוצר יסייעו למי שירצה לסייע להבין מהם הקשיים שלך. תודה.​

u m h

Member
תודה לך.
כפי שכתבתי - עם הזמן אני לומד מה שהיה אמור להיות כתוב ומוסבר בשירטוטים ואיורים.
הבעיות הן ברכישת מיומנויות בהפעלת האייקונים והיחסים ביניהם ודבר זה קשה עד בלתי ניתן ללמוד מאיורים ללא הסבר.
אז הנה לך איורים. ללא מלל לא תצליח להבין את כל רזי הכיריים.

קבצים מצורפים

• שאוב לורנץ.jpg
    שאוב לורנץ.jpg
    KB 389.9 · צפיות: 5
  • שאוב לורנץ.png
    שאוב לורנץ.png
    KB 61.5 · צפיות: 4
למעלה