כיריים על השיש?

מיתי32

New member
כיריים על השיש?

שלום לכולם
אני גרה ביחידת דיור ללא אפשרות לכיריים של גז,(מתחת לגובה הקרקע). קניתי כיריים חשמליות קרמיות (לאחר שהובטח לי מהמוכר שאין בעיה,רק להניח על השיש ולהשתמש)כמובן שצריך טכנאי להתקנת תקע חשמל תלת פאזי- שהכנתי מראש(דבר שלא נאמר בזמן הקניה-הכיריים תוארו כמוכנות לשימוש מיידי) שדורש עיגון הכיריים לשיש.
השאלה שלי,הדירה בשכירות ולכן לא אוכל לקדוח גומחה בשיש,יש אפשרות לתושבת מוגבהת?(משיש או חומר אחר,ללא קידוח או נזק לשיש הקיים) ואם כן למי עלי לפנות?
בתודה מראש

train

New member
בעייתי.

גם עם עושים הגבהה צריך לפתוח פתח בשיש.

לא ברור גם למה להסתבך עם כיריים קרמיות שדורשות ממך שקע תלת פאזי ושימוש רק בסירים ובמחבתות מיוחדות.
אפשר לרכוש כיריים חשמליות רגילות ולא קרמיות שניתן לבשל עליהם עם סיירם רגילים ורובן לא דורשות שקע תלת פאזי. (עדיין דורשות מעגל נפרד עבורן).

רוני1955

Active member
אתה טועה

כיריים קרמיות אינן זקוקות לכלים מיוחדים. אתה מדבר על כיריים אינדוקציה.

רשר

Well-known member
מנהל
כיריים זמניים לדירה שכורה

מתקינים על מסגרת שיש (אפשר גם עץ) המודבקת לשיש עם סיליקון,
כשעוזבים חותכים את הסיליקון עם סכין יפני ואומרים יפה שלום לבעל הבית הטמבל שלא דאג לכירים חשמליים בעצמו,

gb228

Active member
אם עוד לא עברו שבועיים מהקנייה

והכיריים עדיין באריזה - פשוט תחזירי אותם וחפשי משהו חד פאזי שמיועד לשימוש על השיש.

gb228

Active member
דרך אגב - את בטוחה שיש לך הזנה תלת פאזית?

לפי התיאור שלך זו יחידת דיור, כנראה קטנה - תודאי שיש לך הזנה תלת פאזית ליחידה כי אם אין,עוד תגלי שהטכנאי שיבוא להתקין יודיע לך שעכשיו תריך את חברת חשמל..

למעלה