כיריים חשמליים

dd8899

New member
כיריים חשמליים

שלום רב, אשמח לשמוע את דעתכן, לצערי הכיריים שלי במצב גסיסה מתקדם, חיפשתי להם יורש, כיריים חדשים והמליצו לי על כיריים חשמליים. הבעיה שאני לא מכירה אף אחת שיש לה כיריים חשמליים, האם משהיא מכן בישלה / מבשלת על כיריים חשמליים? האם אתן בעד, או שהן מהוות בעיה, צורכות חשמל, אורך חיים קצר וכד' או שאולי כדאי להמשיך עם כיריים גז. תודה

לפני שקונים כיריים חייבים לשאול

אם כל סוגי הסירים כמו נירוסטה / אלומיניום / טפלון - מתאים לשים מעל הכיריים. ראיתי כיריים שיש מיגבלה

adigreen

New member
כיריים כאלה מחייבים חיבור חשמל של שלוש פאזות

אם לא קיים יכול להיות סיפור יקר. למעט סירי אלומיניום כל הסירים שיש להם תחתית ישרה מתאימים. אלעד

../images/Emo18.gif שימי לב היטב

כבעלת מקצוע שעוסקת יום יום בבישולים (שפית במקצועי) רוצה להתריע בפניך לא אבל באמת שלא להתעסק עם כיריים חשמליות, במקום העבודה שלי יש בלית ברירה כי אסור שם גז וממש לא נעים לעבוד איתם. ראשית צריכת החשמל יקרה מאוד, אי אפשר לעבוד עם ווק שצורתו קעורה והכי חשוב קשה מאוד לעשות אורז, פתיתים וכדומה מאחר שעד שהחום יורד לוקח לזה די הרבה זמן להבדיל מגז שזה בו במקום. מקוה שעזרתי וכדאי מאוד לחשוב היטב, אני לא ממליצה בכלל.

Hila 06 11 2006

New member
למה להתעסק עם זה בכלל? על הפסקת חשמל שמעת???

בחורף במיוחד... ודווקא בחורף רוב האוכל שאוכלים הוא חם... ממש בעסה שכשייש הפסקת חשמל לא יכולים לחמם אוכל... לא מספיק שכשייש הפסקת חשמל רוב הדברים שאנו יכולים לעשות נפסקים? אז גם הבישולים צריכים להיפסק?...

למעלה