כיריים חשמליות

ramob

New member
כיריים חשמליות

שלום לכולם! ברצוני לקנות כיריים חשמליות. מבדיקה שערכתי נאמר לי כי כיריים אלו דורשות תשתית חשמל מיוחדת (נדמה לי שמדובר על שקע תלת פזי). חשמלאי שהבאתי לדירה טען שאין אפשרות להפוך את השקע שליד הכיריים לתלת פזי בגלל בעיה ברוחב השרשור. אבקש לדעת האם קיימים כיריים חשמליות שמתחברות לשקע כוח רגיל??

מאגר

New member
יש כריים המתחברות לחיבור חד פאזי

אך מגבילות רותך בשימוש של פלטה אחת או שתיים בלבד ומורידות את האפקטיביות של הכריים החשמליים. וניראה לי שהחשמלאי שלך לא כל כך רצה לעשות את העבדה ולכן לא חיפש דרך אחרת. מעבר לזה כריים חשמליים הם אינה מציא גם מבחינת החשמל הן צורכות וגם במחיר עלות הקניה שלא לדבר על האפשרות של קבלת כוויות גם אחרי שכיבתה את הכיריים

topt1

New member
נקודת המוצא של הרבה בפורום פה מוטעי

ת לא תמיד אנשים מחפשים לחסוך בכסף. על נוחות לפעמים אנשים כן מוכנים לשלם. וגם מכיריים רגילות ניתן (ואף יש לי נסיון קצת עגום) לקבל כוויה רצינית מאוד אפילו אחרי שכיבית אותם. המתכת לא מתקררת במהירות.

fireman

New member
כנראה הקוטר של הצינור

לא מאפשר את העברת החיווט הנדרש לשקע ת"פ והחשמלאי שלך צודק. אפשרות אחרת היא לחצוב בקירות קו מהכיריים עד ללוח החשמל ולהכניס צינור שיתאים להשחלת המוליכים הדרושים ובא לציון גואל.

singera

New member
ומה רע בכיריים גז גם כך יש יותר

מידי מוצרי חימום במטבח העובדים על חשמל

fireman

New member
אני לא כתבתי שיש משהו רע בכיריים

של גז....לי בבית יש ויהיו כיריים של גז גם במשך ה30 השנים הבאות

ramob

New member
כיריים גז

תשלום הגז הכולל מרכיב משמעותי של תשלום קבוע (נדמה לי 30 ש"ח לחודשים) המגיע אצלי ל 25% מסך החשבוניות. במידה ואוכל לעבור לכיריים חשמליות - אתנתק מספק הגז.

shoulhadida

New member
חימום ובישול בכריים.

על פניו נראה החישוב נכון תתנתקי מספק הגז ולא תשלמי תשלום קבוע. האם חשבת או חישבת מה העלות עבור צריכת חשמל לחימום או לבישול. מה מהירות הבישול וטיבו בכריים חשמליות. מה עלות רכישת הכריים החשמליות כמה שנים יחזיקו מעמד עד שתדרשי לתיקון הראשון או החלפתם מחדש. לדעתי רק אם את עובדת בחברת חשמל כדאי לעבור לבישול וחימום בכריים חשמליות. בחיבור חשמל מינמלי לא תוכלי להפעיל כריים חשמליות יחד עם מזגן גדול מכונת כביסה וכו וזו הגבלה. בהצלחה שאול מזגנים עבודות חשמל חששמלאי מוסמך אזור אשדוד 0505759995

wil

New member
אני בהתלבטות דומה כבר זמן מה

ומצבי הרבה יותר חריף - אני צורך כ-2 ממ"ק גז לשנה (!!!) - כלומר התשלום הקבוע הוא כ-60-70% מעלות הגז. אני בכ"ז נשאר עם גז כי: 1. דיברתי עם אנשים ואמרו לי שבכיריים חשמליים יש פחות שליטה על אופן הבישול - בניגוד לכיריים גז בהם אם מנמיכים את העוצמה האפקט מורגש מיידית. 2. כיריים חשמליים קרמיים איכותיים עולים 1000 שקל וצפונה, זה לא מעט כסף. 3. תשתית החשמל אצלי לא ממש תקבל באהבה כיריים חשמליים (אין מעגל נפרד; המעגל הקיים כמובן לא יחזיק כיריים+קומקום חשמלי ביחד, ולפעמים רוצים להפעילם במקביל). גם גודל החיבור שלי קטן. (1X32) 4. במו"מ עם ספק הגז הורדנו את התשלום הקבוע החודשי ל-10.70+מע"מ

למעלה