הרופאה אמרה לי (אנדוקרינולוגית) שעדיף לנתח אצל כירורג. אחרים אמרו לי לנתח אצל א.א.ג. אז אצל מי עדיף? יש למישהו שמות של מנתחים מומלצים? עוד אמרה הרופאה, שבמהלך הניתוח בודקים אם זה סרטני, ואם כן, אז פשוט מורידים הכל, כולל את הבלוטה... תודה
אצלי למשל..הוצאה אדנומה באחת מארבעת בלוטות הפאראתירואיד בצוואר והכל נגמר בשלום.במיוחד ובשל כך הוספתי את הכיתובית אלייך כתשובה וזה שבבית החולים כרמל שבחיפה נותחתי אצל 'ד'ר שילוני הכירורג' שטיפל בי בצורה נהדרת ורצינית ותודה לאל הכל בסדר. אז מה רצינו סך הכל..לדעת הכל הכל ולברר ובהחלט נעזרתי כל אותם ימים ברופאת הפורום כאן ואני נוהג מאז לבקר כאן..בשביל ההרגשה הטובה.
מה זו אדנומה? האם ייתכן שגם לי יש כזו? קיבלתי שמות של שלושה מומחים, ואין לי מושג מי מהם הכי מומלץ: פרופ צ'רנק - מוולפסון רפפורט - מאיכילוב פיינמסר - בלינסון/רבין מישהו מכיר? יש למישהו שמות של מומחים אחרים מומלצים?
אדנומה היא גידול שפיר. רפפורט מאיכילוב, הוא מנתח א.א.ג מצויין. מכירה כמה שהתנתחו אצלו בתאירואיד ומאד מרוצים. הן מהיחס והן מתוצאות הניתוח. ככל הידוע לי - רפפורט כבר לא מנתח באיכילוב כי יצא לפנסיה. נסי לברר האם הוא מנתח באסותא או במדיקל סנטר.
שלום לך. אני לא יודעת מה בדיוק יש לך ולמה הפנו אותך לניתוח אבל אצלי התגלתה "פפילרי קרצינומה בטירואיד" וגם אותי הפנתה האנדו' לנתוח. היא נתנה לי מספר שמות של רופאים מומלצים לדעתה:3 כירורגים ו-3 א.א.ג. ונתנה לי להבין שעדיף כירורג. אבל אני בדיוק באותו זמן גיליתי גם שאני בהריון והתייעצתי עם מספר רופאים (אנדו'+גיניקולוגים בעניין ניתוח בזמן הריון) וגיניקולוגית שאני "תופסת ממנה" ומחשיבה אותה לרופאה מעולה המליצה לי על א.א.ג. אחד . אם את ב"מכבי" תוכלי לכתוב לי מסר ואתן לך את שמו. אני מרוצה מהצלקת הקטנטנה שנשארה לי ולגבי קופות אחרות אני לא מכירה ולא יודעת אם הוא מקבל מקופות אחרות ו/או פרטי. אל תילחצי (אני יודעת שזה מלחיץ מאד) , אבל הרופא שניתח אותי הצליח גם להרגיע אותי (כמובן בהתאם לנסיבות והבעיה ממנה את סובלת).
קרא את התשובה שלי לשאלה שלך. אם בסוף באמת תצטרך ניתוח, חשוב שזה יהיה מישהו שמנוסה בניתוח של בלוטת התריס. לרוב, בארץ, אלה הם רופאי אאג, וגם בין אלה יש מנוסים וטובים יותר, ומנוסים וטובים פחות.