כיצד

Curious

New member
כיצד

מזמנים אהבה טובה ובריאה? ומה בתוכינו מונע, מעכב או חוסם זאת?

angelitush1

New member
שאלת מליון הדולר...../images/Emo13.gif

כיצד מזמנים..? פשוט מזמנים בפרטי פרטים מה רוצים.. רצוי לההתמקד בתכונות פנימיות ולא חיצוניות..
כותבים על דף..אני רוצה ..ככה וככה.. כל ערב לפני השינה קוראים את זה... חושבים על זה.. מדמיינים את זה.. מדברים על זה...... מה מעכב אותנו?? תלוי, לפעמים זה דברים שקוריםב גלל קרמה לפעמים זה פגיעות מהעבר ומשקעים שקיימים בתת מודע... כדי לדעת מה מעכב חייבת התבוננות פנימית. לחיי האהבה..

../images/Emo23.gif אני חושבת שהשאלה הזו שייכת גם ל...

לשאלה השניה ששאלת על אהבה עצמית
אני מאמינה שיש קשר בין האמונה שמגיע לי מה שאני רוצה. מה שעלול לחסום את זה היא האמונה שזה לא מגיע אלי משום שלא מגיע לי. ברור שזו חשיבה מאוד לא רציונלית - אבל הרגש יכול בהמון מקרים להיות לא רציונלי. יכולה להעיד שעד שאני מצאתי את שלי, עברתי תהליך שקיבלתי המון קשיים, חוסר אמון, אכזבות עד שיום אחד זרקתי את הכל (את החיפוש) ואמרתי: אם זה כל מה שאני מקבלת - מוטב לי בלי! האהבה הבאה שאמצא תהייה האהבה שבאמת מגיעה לי: טהורה, נעימה, טובה ומכבדת. אין אהבה אחרת שאני מוכנה לקבל! ואז זה הגיע. הקשר לשאלה השניה היא האהבה העצמית. אענה עליה בשרשור הנפרד.

רותי 11

New member
Curious

מהשאת צריכה לעשות זה באמת לזמן את האהבה המתאימה לך לתדר המתאים לך. העניין הוא שאת צריכה לבדוק איזה אמונה מונעת מזה להגיע , כי זה קיים, מה שמפריע אלה הן האמונות שלנו שחוסמות.

Curious

New member
רותי

מה כוונתך ב"אמונות"? איך "עולים" על המחסומים ה"אמיתיים" או על אותן ה"אמונות"?

רותי 11

New member
חקירה פנימית אמיתית

מובילה אותנו לתשובות בודקים עד שמגיעים לשורה תחתונה ומבינים מה בעצם האמונות שחוסמות אותנו

רותי 11

New member
את יכולה לבדוק את זה

דרך זה שתבחני את כל מערכות היחסים שהיו לך בעבר ומה הדפוסים שחוזרים על עצמם, הן מהתגובות של בני הזוג והן ממגוון הרגשות שעלו בך ביחס לכל מיני דברים וככה תוכלי להבין מה בעצם באת לשנות אצלך כדי להצליח

למעלה