כיצד מרפים?

כיצד מרפים?../images/Emo10.gif

שלום לכם, מזה זמן רב אני עוקבת אחרי הפורום ונהנית. כעת אשמח לקבל עיצה. היתה לי אהבה גדולה לפני כשנה. אהבה אשר החלטתי לסיים כיוון שהיו דברים שהפריעו לי בה. אחרי חצי שנה של לבד ושל אי מציאת הדבר האחר שחיפשתי פתאום התעוררתי והבנתי שאני רוצה את האהבה הקודמת שויתרתי עליה. הבנתי שאני מוכנה לקבל אותה כפי שהיא בלי טענות ובלי שינויים. זה היה מאוחר מידי. לאהבה הקודמת שלי נהיתה חברה חדשה והיא לא היתה מוכנה לוותר עליה ולחזור להיות איתי בקשר זוגי. ניסיתי במשך תקופה להיות ברקע, לראות אם דברים ישתנו אבל זה מאוד הכאיב, ניסיתי שוב בצורה מאוד ברורה אבל התשובה היתה: לא כרגע..... הבנתי שאין לי ברירה אלא להרפות ולוותר עלזה. הרגשתי שניסיתי ועשיתי את המקסימום אבל ללא הועיל וצריך להרפות. עשיתי שיחת סיכום, הודתי לה על מה שהיה , מחקתי את הטלפונים שלה ואת כל שאר הזיכרונות שהיו. עבר זמן אבל היא עדיין בתוך ליבי, כל יום, פשוט קשה לי לוותר עליה.... אני אומרת לעצמי את כל המנטרות והמשפטים החכמים שאם אנחנו לא יחד, זה כניראה לא נועד להיות, אם הדברים לא זורמים בקלות זה כניראה לא זה, יתכן שהרגשות ביננו הם לא הדדיים, להרפות ומה ששלי כבר יגיע אלי, לשחרר, לכעוס לכאוב אפילו לבכות.... כפי שאמרתי עברה כמעט שנה והיא עדיין בתוכי ואני ללא אהבה חדשה....לא מצליחה להרפות, פשוט לשחרר ולוותר..... ואני גם יודעת שיש לי רווחים מזה שאני לא מרפה: אני צודקת, אני זכאית לרחמים, של עצמי ומהסביבה, אני מרגישה בסדר עם עצמי ואותה אהבה, היא זו שלא בסדר, אי הרפי הוא גם ניסיון עלוב של שליטה..... אני יודעת הכל ואני יודעת שזה מעכב אותי מהאהבה הבאה שלי וכו' וכו' אני יודעת הכל אבל לא מצליחה להרפות....לוותר...לשחרר...

מה שלא עושה השכל עושה הזמן../images/Emo42.gif

וזה מנסיון אישי באהבה גדולה שהסתיימה.... יום טוב שלהבת

../images/Emo45.gif

אני חושב שהזמן זה התרופה ההכי טובה. תנסי בינתיים להעסיק את עצמך בדברים אחרים, במחשבות אחרות והזמן יעשה כבר את שלו. יש דברים, שאנחנו, בני האדם לא יכולים לשנות אם נרצה ואם לא נרצה.

purple sky

New member
הי קשת... ../images/Emo13.gif

יש לך כבר את המודעות - את יודעת שהמצב בו את נמצאת משרת אותך באופן מסוים, אך המצב הזה כידוע לך, לא בריא לך.. את יודעת הכל, כמו שאת אומרת - אומרת מנטרות וכו'.. וזה עדיין לא עוזר. התחושה שלי היא שאת עדיין מסרבת להאמין במנטרות שאת אומרת, מדקלמת אותן אך ראשך עדיין נמצא שם, באהבה ההיא. אומר לך את מה שכנראה את כבר יודעת- אם מערכת היחסים ביניכן נגמרה, כנראה שהיה שם שיעור שהייתן צריכות לעבור ביחד, והשיעור כבר נלמד, גם אם זה עדיין לא אצלך במודע. וגם אם השיעור עדיין לא נלמד ותצטרכו להיפגש שוב, זה יקרה כשזה יצטרך לקרות. כנראה שלא עכשיו. אולי אתן צריכות לעבור שיעורים נוספים, כל אחת עם עצמה, ורק אז להיפגש שוב - תחשבי איזה יופי זה יכול להיות... כי אם תלחצי ולא תרפי עכשיו, וגם אם תחזרו לקשר, זה לא יהיה ממקום טוב... יש לי תחושה שאת תלויה בקשר שלכן, ומרגישה שבלעדיו את "לא שלמה"... העיצה שלי היא שתמצאי את השלמות בתוך עצמך, את האהבה שלך לעצמך לפני שאת חוזרת לקשר מסוג כזה או נכנסת לקשר חדש... את האושר שלך את יכולה למצוא בתוך עצמך, הוא לא צריך להגיע מבחוץ, מהימצאות שלך בחברת אדם מסוים או מכל מקור אחר... אולי כבר שמעת את זה ו"את יודעת את זה" אבל כנראה שלא מאמינה בזה מספיק. אשמח אם תשתפי במנטרות בהן את מנסה להשתמש. מקווה שעזרתי קצת מחזקת אותך בחיבוק באהבה, אילת

ברוך בואך קשת בצאט../images/Emo24.gif

מכוון שהייתי בנופש באילת לא הספקתי להתיחס בזמן אמת לשאלתך והרהוריך אני רואה שהתפתחה דינמיקה יפיפיה ואני חושבת שנתנו כאן תשובות יפות ופרקטיות. אמצי אותן אל ליבך. תאמיני בעצמך ואז הכל יזרום בהצלחה

למעלה