כיצד מקימים FTP ?

Ancient

New member
כיצד מקימים FTP ?

ברשותי מאגר של כ - 2,700 MP3ים בעברית ואנגלית, ואני מעוניין להקים FTP על מחשב בסיסי. יש תוכנה שמסוגלת לבצע את זה? זאת אומרת... אני יודע שאני אצטרך IP קבוע, שלא ישתנה כל הזמן, אבל אם בכל זאת אני רוצה לפתוח FTP עם IP משתנה? תודה.

noam01234

New member
הכלים הדרושים

בחישוב מהיר יש לך יותר מ 10 ג`יגה. כדי להפעיל שרת FTP על בסיס IP משתנה תוכל להשתמש ב DNS2GO, אם יש לך חלונות 2000 תוכל להשתמש ב IIS המצורף למערכת ההפעלה, אם אתה משתמש בחלונות 9X תוכל להשתמש ב G6 FTP SERVER נ.ב: תצטרך איזשהו קו מהיר כדי שתמשתמשים יכלו להוריד....

Ancient

New member
תודה לשניכם - עוד כמה שאלות קטנות..

הצלחתי לעבוד עם השרת FTP, והכל נראה בסדר. ועכשיו - לשאלות: 1. מה הסיכון בפתיחת FTP? האם ישנה אפשרות לפרוץ דרכו למחשב? 2. כתובת IP משתנה כל חיבור מחדש (ב Dial up רגיל), או שכל זמן נתון - כמו רבע שעה? זהו, לבינתיים. תודה! (-:

eYaL

New member
אהממ..

אז ככה: 1. יש סיכון,כמו בסיכון להכנס לשרת IRC או להפעיל איסיקיו.. מלבד זה,ישנם באגים וחורי אבטחה בתוכנות מגרסאות מסויימות שמאפשרות גישה לכל המחשב . אם אתה משתמש בתוכנה ידועה ומוכרת,ודואג לעדכן,הסיכון הוא אפסי. 2. כתובת אייפי משתנה בכל חיבור לרשת.,כך שאם תצליח לשרוד מחוברת לרשת נניח 4 ימים..אז יהי לך 4 ימים את אותו איפי של הספק. צירפתי לך תוכנה שתתן לך אייפי קבוע כאשר תפעיל אותה. כל מה שאתה צריך לעשות זה להרשם לשירות-חינם. תקבל כתובת כזו- Ancient.dynu.com (בהנחה שזה היוזר שתבחר לפתוח) eYaL

Ancient

New member
וויש מי לאק!

נרשמתי ל DNS2GO, (כן, בחרתי בכינוי Ancient... :), והוא עובד מעולה. שוב פעם - תודה לשניכם.

eYaL

New member
eaSy

כל מה שאתה צריך זה שרת FTP ,על מנת שמשתמשי FTP יוכלו להכנס אליך. הכי פשוט ומומלץ זה ServU ,צירפתי לך קישור. בקשר לאייפי המשתנה.. ישנן תוכנות שמספקות לך אייפי קבוע,כל עוד התוכנה פועלות. צירפתי לך אחת. eYaL

למעלה