כיצד לעשות זאת

בייביUE

New member
כיצד לעשות זאת

יש ברשותי 3950 עם העברית של "פי.די.אי.סי" וברצוני רק לבדוק את העבירת של איירון (כמובן לפני החלטה מה לרכוש ובכמה). האם אני יכול "להקפיא" את העברית שיש לי כרגע על המכשיר, להתקין את העברית של איירון ולחזור לאחר מכן חזרה לעברית שמותקנת ללא בעיות? במידה וכן, אשמח לקבל פירוט מדוייק מה עלי לעשות

mikeoreli

New member
אם אני לא טועה

בהדרכה להתקנת עברית של אירון כתוב שם לשנות את השם של הautorun לautorunold. אני חושב שהמטרה היא רק לנטרל את העברית של PDAC, בלי למחוק אותה. כלומר, אם תרצה להוריד את העברית של אירון מהפוקט אז פשוט תעשה uninstallותחזיר את השם של הautorunold לautorun. אני אנסה את העברית הזו היום, אבל כנראה בסופו של דבר אלך על PDAC בגלל כמה סיבות: 1. מחיר 2. זיהוי כתב בעברית 3. תאימות לתוכנות צד ג' 4. כל היתרונות שכבר סופרו 5ץ והכי חשוב - מזדמן לי להגיע סוף כל סוף להנדי (מה לעשות, אני דרומי)

בייביUE

New member
אוקי - אחלה

תודה על העזרה אנסה לעשות זאת מאוחר יותר, מקווה שלא ידפוק לי כלום

mikeoreli

New member
נכון, רק ש..

רוב בעלי העברית של PDAC התקינו אותה על storage card(כך זה נקרא ב E200) וכידוע, איזור זה לא נמחק בעת HARD RESET. בנוסף, אם הם היו אומרים להעיף את העברית הקודמת, אז הם היו אומרים לך תמחוק, או שתוכנת ההתקנה תמחוק ולא שתשנה את שם הקובץ. אני מניח שפעולה זו נועדה על מנת מחיקה של הגדרות העברית הקודמת. ולכל אלה שהתקינו על זיכרון הRAM, טוב, אני מניח שהם כבר מתורגלים להתקין את העברית אחרי כל פעולה כזו.

roberto3950

New member
נכון ולא נכון

HARD RESET מסיר את התקנת העברית לגבי שיה=נוי סיומת הקובץ ב-IPAQ גורם לזה שהוא לא יותקן אוטומטית לאיר ה-RESET ואז המחשב כף היד נקי. בכל זאת HARD RESET מחסל את כל ה_DATA

mikeoreli

New member
נכון ועוד איך....

אתה צודק שHARD RESET מוחק, אבל הוא מוחק את המידע מה RAM ולא מה FLASH ROM, שם נשמרת העברית. שינוי השם סך הכל גורם לכך שהעברית לא תותקן במכשיר בפעם הראשונה שלו. לכן, למי שרוצה למחוק את העברית של אירון, פשוט צריך להסיר אותה, לשנות את שם הקובץ לAUTORUN, ולעשות סופט ריסט והעברית של PDAC תחזור. וזו עובדה, כי כך אני עשיתי !!!

jerryx

New member
עזרה!!!

משהוא יכול להגיד לי בבקשה עיצד עושים Hard reset ב Ipaq3950??? תודה.

mikeoreli

New member
תסתכל בספר הדרכה

לא יודע לי יש קסיופיאה - אני פשוט מוציא את הסוללות

למעלה