כיצד להתמודד?

כיצד להתמודד?

יש משהו שאף אחד לא יכול לעזור לי בו, אף אחד לא מבין מה עבר עליי, אנשים חושבים שאני חייה בסדר גמור, לא נעים ללכת ולבקש עזרה מקצועית, אני מנסה לשכוח ולהדחיק את זה אבל הזכרונות לפעמים הם עולים מעצמם,לכן אני מתייעצת בפורום הזה, העיניין הוא שאבי החורג התריד אותי מינית בגיל 6 וזה היה בעצם מעשה מגונה שנמשך בערך בתקופות של כמה שנים עד גיל 15 בערך, הייתה התרדה נוספת בגיל 4 שנים על ידי זר ברחוב שהכניס אותי לתוך בניין ונשכב עליי אבל זה סיפור אחר שאפשר לספר אותו עוד המון זמן ואין לי כוח נפשי לזה. סיפרתי לאימי בגיל 15 אך היא לא האמינה וביקשה ממני לקרוע את המכתב שרשמתי. היום אני כמעט בת 22 רווקה עם ילד, כלומר אני כבר אם, מגיל 15 איני גרה עם אימי אני גרה עם סבתי. בקיצור באלגן שלם, לפעמים אני פשוט צוחקת מכל הסיפור, איך אני אמורה להתמודד עם זה בכלל?!

גרא.

New member
פן הדוב22,את חייבת בכדי לעזור לעצמך להתמודד

ולהגיע לאיכות חיים אמיתית,לפנות,אפילו מחר בבוקר למרכז לנפגעות תקיפה מינית טל/ 1202 בכדי לשתף,לקבל תמיכה
והפנייה לטיפול.

האם זה יכול לפגוע איכשהו בילד?

האם זה יכול לפגוע איכשהו בילד?! אני אם חד הורית.. ואם פתאום יחשבו שאני לא שפויה ויקחו ממני את הילד למשפחה אומנת או לפנימייה או משהו או שאתה חושב שאני בסדר גמור? ולא יעשו לי כלום??

גרא.

New member
פן הדוב12,להפך,דןןקא במצב הזה שאת כל כך סובלת

קשה לך לתפקד כאם עקב הלחץ הנפשי ,המרירות והתסכול שאת סוחבת איתך.את בכל קריטריון אפשרי אשה ואם שפוייה
הסובלת מהתעללות מינית ששעברת בעבר.טראומה הזו ניתנת לטיפול.אין לך מה לחשוש מטיפול שכל כוונתו לעזור
לך להתמודד ולהתגבר על הטראומה שעברת.כל עוד את מופלת בבנך היטב ויכולה למלא את כל צרכיו הפיזיים והרגשיים
אין שום סבה שבעולם שמישהוא יקח ממך את בנך.בכדי שתוכלי לתפקד כך,חשוב שתתחילי כמה שיותר מוקדם לטפל
בטראומה שעברת.אפשר להחלים,אפשר להתגבר,כל אשה בקצב שלה,גם את זקוקה לכך,יכולה וחייבת לעזור לעצמך.

למעלה