כיצד זה אפשרי?!!!!!!!

כיצד זה אפשרי?!!!!!!! ../images/Emo14.gif

איזו מדינה איזה עולם שילשום חזרתי מאירופה נהנתי עשיתי חיים!! פראג יפיפיה מדהימה ממש חזרתי לחבר שלי לשעבר הכל היה מושלם!! איך יתכן למה עכשיו איך יתכן שדווקא עכשיו בשיא האהבה והאושר שילך מישהו מחיי... איך זה קרה ניר??? איך זה קרה? חייל, אדם מקסים, אהוב ומתוק איך הלכת למען המדינה? אתה המאושר תמיד מחייך וצוחק למה????? אחרי כל המוות בפולין זוועות השואה מחנות ההשמדה והריכוז למה אנחנו נלחמים זה בזה מה זה נותן כל השנאה ההרג.. הרי כולנו אותו הדבר אותם אנשים אז מה אנחנו שוניםן מעט אבל לשנוא מישהו כי הוא יהודי כי הוא ישראלי כי הוא ערבי??!!! מכירים את ההרגשה הזו שהכל הולך וזורם בחייכם ושהכל טוב יותר מידי טוב עד שאתם מפחדים לשמוח יותר מידי כי תמיד אחרי זה באה הנפילה? אז זוהי הנפילה שלי .. לא הגעתי היום למפגש אצל רחל בגלל שקרוב שלי נהרג למען המדינה איש יקר ואהוב.. שולחת אלפי חיבוקים ונשיקות לכולכם מקווה שיהיה כבר שלום ולזכר ניר.. אני אוהבת אותך! איב

גיל גיל

New member
איבוש... אני כל כך מבין...

בטח קראת או שמעת שגם אני איבדתי ידידה בפיגוע בסבארו לפני לא הרבה זמן... אין דרך לצפות לזה, אין דרך להתכונן לזה, וזה גם לא עובר כל כך מהר... מניסיון... לא כולם יראו את זה כלפי חוץ, אבל ימשיך לכאוב להם ולך ושלא תחשבי שאת סובלת אחרי כולם (כמו שאני חשבתי...) כל דבר קטן שיזכיר, כל דבר קטן שיהדהד את שמו, יגרום לך לכאב, אבל הכאב הזה יקטן לאחר זמן... אין נחמה, אין מילים, רק הבנה...

חוכמית

New member
איב יקרה!!!

עכשיו, כשזה כל כך "טרי" טחזק הכאב נורא. יש תחושה של "לא פייר" למה? ועוד כל מיני שאלות שלעולם לא תהיינה להן תשובות חוץ מהעובדה ש....ככה זה ואין מה לעשות. במקרים של "מכות" שניחתות עלינו בלי שום אזהרה או ידיעה או הכנה תמיד הסתכלתי על האנשים הדתיים שאמרו - שהם קיבלו את האדם במתנה ועכשיו הזמן להחזיר אותו חזרה כי הוא סיים את תפקידו ואנחנו צריכים להגיד רק תודה על ההזדמנות שהיתה לנו להיות במחיצתו לאהוב אותו להרגיש אותו והוא סיים את תפקידו אתנו והלך לו להמשך דרכו. איב יקרה, הכאב יתעמעם ועם הזמן יפחת ויפחת כמו שאמר גיל - בדיוק היי חזקה אוהבת

איב-יקר משתתפת בצערך ../images/Emo7.gif ../images/Emo7.gif ../images/Emo7.gif

אתמול איך ששמעתי את ההודעה במבזק בערוץ 1, ממש בבוקר ישר באו דמעות לעיני, ישר טריגר לאותו יום נורא ולא משנה שעברו 20 שנה, אבל חייבים להמשיך, חייבים להאמין שזה מה שהמת היה רוצה-והוא עכשיו בגן עדן, בשלב אחר וטוב יותר של גילגולו. רחל-נשמה
-לזכר שלוש החיילים.

זהרי

New member
איב

תמיד היו פיגועים תמיד נהרגו אנשים החוזק של כולנו זה לאהוב את כולנו ברגעים הקשים והכלכך שנויים ובעיקר חיבוק שולח לך ולא מי שזקוק לכך זהרי

או.. איב..

כמו תמיד.. אני נותרת בלי מילים.. חושבת יותר מדי למה, ואיך ומדוע.. אז איתך אני.. יהי זכרו ברוך, ושלא יהיה עוד יותר כאב.. שני

למעלה